Bir insan hiç görmediği dokunmadığı kokusunu almadığı sesini duymadığı birine aşık olabilirmi?

Bir insan hiç görmediği dokunmadığı kokusunu almadığı sesini duymadığı birine aşık olabilirmi ben oldum galiba bunu ilk kez dün ona itiraf ettim yanarsın bana dokunan yanıyor bana aşık olma diye baştan uyarmıştım seni dedi. Uyarmıştı ama ona ihtiyacım vardı şevkatine sevgisine varlığına tutunmaya geçensene bu zamanlar intihar etmiştim hayata tutunamıyodum bir türlü sonra aşık oldum dedim olmadı beni ölmekten beter etti sonra o çıktı karşıma ks de tanıştık o benim herşeyimi biliyor ama ben onun hiç bişeyini bilmiyorum burdaki hesabından başka bir izi yok kayıp bana eski sevgilimi unutturdu hastanaye yatıp unutamadığım adamı o bana şevkatiyle unutturdu ama beni baştan uyardı sakın bana aşık olma nazlı yanarsın. Benim yüzümden kötü olmanı benim yüzümden hastaneye yatmanı istemiyorum dedi. Tamam dedim. Sırf beni bırakmasın diye konuştuk günlerce gelmediği günler telefon elimde bekledim sadece konuşmalarına aşık oldum resmini bile görmedim o sadece harflerden ibaret. Tövbeliyim hiç bir kadınla internet üzerinden tanışmicama tövbe ettim bizim sonumuz yok dedi bende yeter artık dedim sesin yok resimin yok hiç bişeyin yok bana hakver biraz dedim görmeden sana aşık oldum sensiz yaşamam ben eski sevgilime tutundum olmadı şimdi sana tutundum beni bırakma sana ihtiyacım var dedim nazlı beni korkutuyosun yaşamak için bana ihtiyacın yok dedi ben dokunduğum insanı yaktım artık yakmicam söndürecem dedi gelmemesinden o kadar çok korktumki tehdit ettim gelmezsen ölüm haberimi izlersin televizyondan dedim yarın gelicem bu konuşmalarımızı sil garın yeni bir sayfa açalım dedi tam dört kere bu konuşmalarımızı sil dedi korktum sanki arkasında iz bırakmak istemiyor gibi hissettim tamm silicem dedim beni sevdiğin için sil gelicem yarın yeni bir sayfa açıcaz sana yardım edicem dedi sizce glicekmi tamamen gittimi?
Bir insan hiç görmediği dokunmadığı kokusunu almadığı sesini duymadığı birine aşık olabilirmi??
Bir insan hiç görmediği dokunmadığı kokusunu almadığı sesini duymadığı birine aşık olabilirmi?