Peki siz Hiç yüzünü görmediğiniz, sesini duymadığınız bir insana aşık oldunuzmu?
#movie_colic

Merhaba,
Aşk dediğimiz duygu bambaşka bir duygudur insanlar Aşk duygusu ile hoşlanma duygusunu birbirine çok fazlasıyla karıştırıyor, elbette mesela buradan konuştuğum insanlar oldu etkilendiğim insanlar oldu ya da okul döneminde konuştuğum insanlar oldu ama genelde sosyal mi diye ve sanal ilişkiler üzerine kurulu bir hayat yaşadım gerçek hayatta yani sosyal bir hayatta sevgilim olmadı doğruyu söylemek gerekirse sanal ortamda yaşayan ilişkilerde ne kadar gerçekçi olur bilirsiniz, bundan dolayı hayatım boyunca iki yüzünü görmediğim sesini duymadan birine aşık olmadım sadece tavırlarından ve ilgisinden dolayı hoşlantı olabilir ama aşk denen şey bambaşka bir duygudur yakın zamanda burada böyle bir durum yaşadım kendisiyle sohbet ettiğim bir kadın benden hoşlandığını ve beni sevdiğini duygularına karşılık olmadığı için çok kırıldığını söyledi ama ben bunun bir aşk olduğunu hiçbir zaman için düşünmedim, Çünkü bir insana aşık olabilmek için fiilen onunla vakit geçirmeniz gerekir onunla bir şeyler paylaşmanız gerekir onun yanındayken için izin kıpır kıpır vaktin nasıl geçtiğini bilmeden hareket etmeniz gerekir ama böyle bir durum söz konusu olmadığı müddetçe yaşanan aşk ilişkisi değil sadece hoşlantı ilişkisidir. fakat günümüzde insanların birçoğu hoşlantı ve aşkı birbirine karıştırdığı için her hoşlanan ya da birisinin ilgisini ilgi duyan insanlar aşık olduğunu zannediyor Aşk ilişkileri bu kadar kolay bir şey değildir Üstelik Aşık olduğunuz insandan menfaati bekleyemezsiniz okunmaya kıyamazsınız hatta onu kaybetmemek için içinizde tutmayı tercih edersiniz, şu anda 30 yaşındayım ve bana bu yaşıma kadar herhangi bir aşkı yaşatacak bir kadınla karşı karşıya gelmedim ama muhakkak Allah'ın nasip ettiği bir kadın bir beni bulacaktır Ben de onu bulacağım buna inanıyorum ama sadece şu anda böyle bir durum söz konusu olmadığı için kesinlikle aşık oldum diyemem üstelik zaten birbirini görmeden ya da dokunmadan aynı fikirde olup olmadığını kesin olarak bilmeden insanlar hiçbir zaman aşık olmaz, bugün evlilik yaptığınız zaman bile evlendiğiniz eşinizin zaman içinde bambaşka huyları ile karşı karşıya kalıp kimi zaman hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
Allah mı bu aşık olayım :D Ben görmeden, duymadan bir Allah'ı sevmiştim o da küçükken olan bir sevgiydi. Karşılık bulamayınca vazgeçtim. Görmediysem , duymadıysam ya da hissetmediysem o kişi benim için gerçek falan değildir. Bu anime karaktere aşık olmak gibi bir şey olur bence. Bu yüzden saçma bir durum olarak görüyorum.
Selamlar 😊
Sesi sesime , bakışları gözlerime değmeyen birine aşık olmam mümkün değil.
Dediğin gibi netten onlarca insan sesini yüzünü görmedikleri birine aşık oluyorlar ya da aşık olduklarını zannediyorlar.
Aşk bu değil. Onların ask diye nitelendirdikleri sadece duygusal boşluklarının dolması başka da bisey değil. Karşı tarafın ilgisinden etkileniliyor sadece. Etkilenme de olabilir zaten ona bisey diyemem.
Çünkü bir insanin bir sözü bizleri derinden etkileyip yüreğimize dokunabiliyor ama ama bunu aşkla karıştırmayalım 😊
İnsan demeseydin cevabım, "Allah aşkı?" olurdu.
Yine de bakarak bile aşık olamazken insanlar pek mümkün değil. Gözlerin varken onun ruhunu, kalbini göremezken nasıl aşık olabiliyorsun? Bakmadan, duymadan da aşık olabilir insan. Çünkü ruhunu, kalbini görmüştür. Hissetmiştir.
~ama ben hiç aşık olmadım. Sadece uzaylıları bekliyorum tanışmak için 🌷
umarım gelirler : )
İnşAllah zaten ilk tanışan ben olmazsam I. Uzay Savaşı'nı başlatırım 🥳
Merakla bekliyoruz o zaman 😅
Teşekkürler
Ricalar
Cevap
16Cevap
Yüz yüze tanışmadığı birine insan aşık olamaz, aşık olduğunu iddia ediyorsa da bir uzman desteği alması gerekir çünkü aşırı sağlıksız bir durum.
Aşk'a inandığımı söyleyemem. Kesinlikle sesini duymadığım, görmediğim birine aşık olamam. Fikirsel açıdan ve düşünce tarzından etkilenebilirim, ama Aşk'a dönüşemez.
Herkesin bir kriteri vardır. Günümüz insanları 'Fiziksel' kritere daha çok önem veriyor; boyu şöyle, kaşı ve gözü şöyle, saçı böyle olsun vesaire.
Ben fiziksel özelliklere pek önem veremiyorum. Benim için karakteristik özellikler ve fikirsel yapı daha önemlidir.
"Duymadığım ve görmediğim birine aşık olamam demiştin, madem fiziksel özelliklerini önemsemiyorsun, neden duymak ve görmek istiyorsun?" diyebilirsiniz. Bunun cevabı çok basit aslında 'Fikirlerin dudaktan dökülüşünü duymak ve görmek istiyorum'
Nedruî 🌿
Bu derin bir hoşlantı olabilir...
Ancak hayalkırıklığıdır yüksek olasılıkla, heleki biraz da görsel anlamda beğeni ve arzularınız da var ise...
Bundan korkan kadınlar...
Genelde ; Kaçarlar... Korkularını kendilerine dahi itiraf edemezler.
...
..
.
Ancak neye, nasıl aşık olacaklarını dahi bilmezler...
Bir bakarlar ki. Yaşam onları kahreder...
Çünkü biz ler ne de olsa kahveyi sütsüz sevenlerdeniz ya...
Ve aşk... Sadece zekasına güvenen değil, ayrıca cesaretini cüretlerinde gösterenler içindir... .
Hadi gülümseyelim, buzlu birkaç kadeh le dans ederken bu gece... :)
.
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .
Sanmıyorum. Ona düşünce yapısına aşık olmak denilebilir. Ama hayalimde kurduğum imaj ile o çok farklı çıkabilir. Sesi bambaşka olabilir.
Ama uzak ilişkide aşık olabilirim. Görüntülü konuşabilirim ki bu da az çok kafede karşı karşıya oturmaya yakın olabilir. Evet belki teninden ve kokusundan mahrum kalırım ama kokular parfümle yer değiştireli zaten çok oldu. Teni de süprizi olsun bu işin.
Birisi görmemiş beni sadece fotografım var ve telde konuşarak görüştük 1 hafta da evlilik planları kurdu bu kadar olmaz kimse inanmaz kişiyi canlı kalbini hissetmediğin sürece nasıl hoslanirsin ha uzaktan hiç görmeden aşık olmak ya da canzi bir maneken aşık olmak aynı bence
Olmam. Saçma geliyor bana. Aşk için bakış lazım, şöyle kaçamak, sıcak. Gülüş lazım, dudaklarında belli belirsiz beliren. Koku lazım, baharatlı... İnternette aşık olduğumuzu sandığımız kişiler, bizim beklentilerimiz ve bize yansıtılanlarla algıladığımız sanal bir karakter
Soru bana yanlış geldi şu an instagramdan tanışmaya kalktığın zaman illa 1-2 fotoğrafı vardır oyundan tanıştığın zaman oyunlarda artık hepsinde sesli sohbet kısmı var yok illa ben o kişiye güvendim kız olduğuna veya erkek olduğuna güvendim dersen ve yaptığı hareketler, yazdığı yazılar seni etkilediyse niye olmasın olabilirsin ama en fazla 1-1.5 ay sürer sonrasında sesini yüzünü görmek istersin karşı tarafın
Olmadım ama yaşamadan bilemem olmam diye düşünüyorum bir yandan da soyle ele aliyorum da sesini duymadığınız dizisini görmediğiniz bir insanı sadece yazdıklarıyla tanırtsınız burda ister istemez gizlilik konusunda merak uyandırır
Merhaba,
Hayır aşık olmadım ama etkilendim yalan yok. Fakat bir süre sonra hem yüzünü hem sesini duyduktan sonra bu hislerimin boşuna olmadığını anladım. Bir kaç ay süren güzel bir ilişkimiz oldu.
Gormeden olamam.. Belki guzel vakit gecirmek ve eglenceli oldugu icin insanlar ask ve hoslanti saniyor olabilir..
Yüzünü gorup sesini duyduğum birine bile aşık olmam çok kolay değilken böyle bişey olmaz wjidwnkd iş görünüşte değil güvende bitiyor
Sevgi , saygı, güven ve değer mümkündür. Ancak aşk in olması zor... Klavyenin arkasından ne kadar insani elektirk gönderilebilir ki? 😊❤️
O aşk olmuyor aslında anlık bir etkileşim oluyor. Sohbeti enerjisi sarıyor mesela ama buna aşk demek doğru değil bence.
Sanal ilişkiden nasıl aşk acısı çekiliyor anlam veremiyorum ve uzun bir acı ha 2 3 haftalık da değil aylardır üzülen var
Bu olay çoğunlukla ergenlerde ve asosyal kişilerde görülür
Aşık olunmaz. Hoşlanılır falan ama yüzünü görünce o hoşlantı tuzla buz da olabilir.
Erkeklerle pek muhabbet etmediğim için durum ne olur açıkçası bilmiyorum..
Aşk değil ama baya üzülmüştüm aramız bozulduğu için.
Ergenken olmuştu öyle ufak olaylar ama onun dışında olmaz ya.
Aşk olur mu bilemem ama kendine bağlarsa neden olmasın
Bence en Fazla hoşlanma Olur ya.
İnsan direk Görmediği etmediği birine Aşık oldum Nasıl diyor ben anlamıyorum.
Mümkünatı yok.. olmadı
Hiç bir araya gelmedigim biriyle 1yildan uzun bir süre zaman geçirdim
Biriyle evlemeye niyetlendim görünce beğenmedim ve ikincinisini görünce beğendim
Yüzünü gördüm tabi ama sesini hiç duymadım akdjsjfhsjhd
Oldum en büyük iyikim
Belki zekası etkileyebilir.
Hayır olmadım olmam da çok garib olurdu
Tipini görene kadar hoşlantım vardı
Hoşlantı olur..
Olmadım, umarım olmam
Hiç benim tarzım değil bu tür durumlar.
Olmadım ve olmam sanırım
Olamam, sadece etkilenmekle kalır.
evt ben rüyamda gördüğüm adama aşığım yıllardır
Yüzünü görmedim ama sesini duydum aşık olmuştum
hastalık ya yatağa düşenler olabiliyor
Niye hatirlatiyorsun 🙄
Hayır
Olmam.
Evet, olabilirim.
Hayır beee o nerden çıktı 😂😂
Olmam
Olmam
Oldum ve halen ısrarla da olurum😥
Deişik. Bi soru ama olmadım
Sesini duymadığım asla...
Komik bir durum
Hayır olmadık
Olamam hayır
Olmam
Olmadim olmam.
Sadece sesine aşık olduğum birisi vardı
şizofrenmiyim haahahahhaha
Olmadım olmam da
imkansız..
Evet olabilir
Olmuştum. Şimdi yazsa cevap da veririm.
Geçmiş olsun
@Doctor-Strange saolun :)
Şu an sitede mi
@Doctor-Strange evet, ama konuşmuyoruz artık.
Niye ki
@Doctor-Strange tartıştık işte. Uzun bir mesele.
Anladım kolay gelsin o zaman
@Doctor-Strange saolun..
Rica ederim
cok zor...
Mümkün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?