ya erkeklerin minyon kız sevdiği koskoca bir yalandır. kısa erkek minyon sever sebebi ise kızın kendinden uzun olmasını istemez. uzun boylu erkekler ise uzun boylu kız ister çünkü uzun boylu kızlar daima çok daha çekici ve kadınsı olurlar. kısa kızların hiçbir esprisi yok. bence kız dediğin 1.75 1.80 aralığında uzun bacaklı ve zayıf olmalı
karşı karşıya gelirsin sarılırken onun yüzü tamda omuzlarına göğüs hizana denk gelir sarılmanın ne denli huzur verdiğini anlarsın ya hani o sebepten diyorum ben
Ben minyon kiz çok sevmem uzun boylu en azindan 170 boylundq kızları daha çekici buluyorum. Gel gör ki minyon kızlarbda beni beğeniyor. Bir kac tanede minyon kiz arkadasim oldu. Güzel kızlardi ama uzun kizlar ayri bir özgüvenli oluyor
Erkek güçlü olduğunu hissetmek ister her zaman her yerde, ve 1.70 itibariyle tüm erkeklerin adayı olabilir minyonlar, yani karşı cinsteki eşik aralıkları geniş.
tüm erkekler adına nasıl konuşuyorsun anlamıyorum sanki çok biliyorsunuz :D erkek boyu ne olursa olsun her kadının yanında kendini güçlü hisseder. estetiksel olarak olaya baktığımızda 1.75 ve 1.80 boy aralığında uzun bacaklı ve zayıf kızlar tüm erkekler tarafından tercih edilir. minyon kızların herhangi bir çekiciliği yoktur
En İyi Cevaplar