Araştırmalara göre güzel yüzlü kadınlar daha çok dikkat çekiyormuş. "Güzel yüzlü kadınlar, fiziği güzel olan kadınlardan daha çok dikkat" çekiyor diyorlar. Gerçekten öyle mi? #minnnak :)
"Güzel yüzlü kadınlar, fiziği güzel olan kadınlardan daha çok dikkat" çekiyor diyorlar. Gerçekten öyle mi?
Buradaki 'Fiziği güzel olan kadın' arzu oluşturab, 'yüzü güzel olan' ise sarıp sarmalama isteği oluşturan olarak düşünüyorum. Dikkat çekme olayı ise uzun vade de oluyordur. Hani 'evlenilecek eğlenilecek'e geldi konu yine asd
İkisi birbirini tamamlar. Ama güzel fizikli çirkin yüzlü kadının fiziğini kaybetme şansı var. Güzel yüzlü kötü fizikli kadının ise güzel yüzlü ve güzel fizikli olma potansiyeli var 😁
evet bıraz dogru malesef mınnak arızona unıversıtesınden profosor corc coloney bu konu hakkında tez hazırlerken asıstanına bakıp evet dogru demış hatta mınnak
genelde öyle işte tamda bu konu üzerine bilim adamları yıllar önce bir çalışma yapmışlar ve sonucundada kese kagıdını icat etmişler 😂😂😂😄😛
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bana göre fiziği güzel olan kadınlar yüzü orta derece güzel olsa bile yetiyo. erkekler fizikten etkilenir yüzü güzel fiziği güzel olmayan bir kadın ilgilerini çekmez
Bence öyle değil ilk etapta herzaman fizik dikkat çekiyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben katılmıyorum buna... Genç kızken de fiziğim yüzümden 1-2 tık öndeydi. Bu yüzüm çirkin vücudum güzeldi demek değil. Ama hep dikkati çektim bu yüzden.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence öyle degıl. Gir bir ortama gôt varsa bel inceyse boy da uzunsa bak nasıl herkesin gözbebeği oluyorsun ama yüzün güzelse got göbeği salmışsan ikinci defa kimse bakmıyor yüzüne.
İkisi bir arada olan kadın daha çok dikkat çeker, şimdi yüzü güzel ama balina gibiyse dikkat çekermi? ya da yüzü güzel ama kalça yok bel yok nasıl dikkat çeksin? Kendinizi kandırmayın 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yüz daha çok dikkat çeker tabiki. Fizik sonradan da hallelor
En İyi Cevaplar