Yeni akım: Çilli yüzler! Bir zamanlar yüzünde çil olanlar sildirirken, yeni trend çilli yüzler oldu. Bunu duyan kadınlar çilli bir yüz için dövme yaptırıyor.Çilli yüzler size güzel geliyor mu? Kadınları daha güzel göstermesinin nedeni ne sizce? #minnnak
Çilli yüze sahip kadınlar erkeklere daha güzel görünüyor! Kadınları daha güzel göstermesinin nedeni ne sizce?
Üzerinde bu kadar yapay özelliği olan bir ton malzeme ve kozmetik ürünü varken hala cesurca ben ben doğalım diye bağırdığı için bence ! 1-0 çilsizlere göre öndeler bence çünkü erkeklerin çoğu senin hiç bir şeyini düşünmeden merak etmeden önce ne kadar doğal bir güzelliğe sahipsin , saçını ne kadar doğal yana atıyorsun ya da konuşman ne kadar doğal... vb gibi şeylerle ilgileniyor bir iki muhabbetten sonra ona kaç beden büyük ya da küçük gelirsin veya cuk oturursun bunun farkına varıyor !!! Tabikii bunu yapmayan azınlıkta var bence...
Çocukluğumda fazlaca dalga geçildi çillerim ile. En büyük destekçim ise ailemdı:) insanlar kendilerinde olmayan fakat karşı tarafta bulunan bir seyi kusur olarak algılıyor nedense. Çillerim le mutlu muyum evet fakat genel olarak insanlara çekici geldiğini düşünmüyorum.
Bildim bileli çilli olanları kıskanmışımdır çok hoşuma gidiyor fakat artık makyajla dövmeyle vs çil yapanlar itici geliyor sonuçta bu doğuştan gelen bişey yoksa da yok yani zorlamaya gerekte yok. Yani kısaca doğalsa çiller 🖒. değilse 🖓
Çiller masum gösteriyor biraz, ama ne kadar tanıdığım çilli insan varsa memnun değil 😒 Hem pürüssüz bembeyaz yüzmü, fondotenle zor kapanan çillermi? Tabiki çilsiz bir yüz.
çünkü sıradışı. ayrıca o çilli yüz sürekli değişiyor sadece hatlar sabit kalıyor. dolayısıyla yüzüne bakmaktan sıkılmıyorsun saatlerce bakabiliyorsun. çilli kızlar güzeldir velhasılı kelam.
Bana güzel gelmiyor bende de var cildiyeye gittim ama verdiği kremle cildim tahriş oldu güneş yanığı gibi kızarıklıklar oluştu şimdi doğal çözüm arıyorum
Doğuştan olmalı bence ciller sonrası çakma oluyor. Benim de çillerim var abartılı değil ama önceden kendim sorun yaratırdım küçükken sonra anladım ki onlar beni mutlu ediyor.😊
En İyi Cevaplar