Ben yüz güzelliğine bakarım fizik önemsiz bence. Zayıfta olsa şişmanda olsa fizik sporla her zaman şekle sokulabilir ayrıca sevdiğim kadının fiziğinide benden başkası görsün istemem kimsede taş gibi demesin bi zahmet. Taş olacaksa sadece bana olsun😂
Genelde yüzü çirkin olanların fiziği yaş gibi oluyor, ya da benim gördüklerim hep öyle 🙏🏻 Tanrı günah yazmasın ama yüzüne bakmazsın, ama vücüd yürümüş gitmiş
Fizik daha önemli, mesela yüzü çok güzel ama fiziği çirkin biri benim için çekici değildir, ama normal bir yüze sahip, fiziği güzel olan biri net çekicidir
Aynen sen biliyon neden olduģunu tüm erkeklerin bilmediği bişeyi sen buldun dikiyle bakıyoruz. tebrik ederim seni dik dik dik heryere aynı şeyi yazmışsın başka kelimeden haberin yok sanırım. Yüz güzelliği ve fizik bir bütündür spor yapmayip kendisine bakmayan fiziğine dikkat etmeyenin yüzüde orantısız olur zaten. Aynı zamanda yazdigim yazıdan sırf o kadar şey çıkarman okuma kabiliyetinide öne seriyor.
Yüzü güzel kadın. Çünkü yüzü güzel kadının fizigide bir seklide ona yakın oluyor. Ama fiziği çok güzel olup yüzü pek o kadar olmayan kadın geri plana düşüyor insan zihninde