Fiziğe talep daha fazla sanırım akıllı bir kadını elde etmek o kadar kolay olmayacağı için fiziğini öne çıkarmaya çalışan bir kadın ile beraber olmak tercih ediliyor sanırım

Fiziğe talep daha fazla sanırım akıllı bir kadını elde etmek o kadar kolay olmayacağı için fiziğini öne çıkarmaya çalışan bir kadın ile beraber olmak tercih ediliyor sanırım

Dar, açık giyim, makyaj, saç gibi zımbırtılar akılı öne çıkarmak için yapılmıyorlar.
Kadınların yüzde doksan dokuzu cinsel kimliğiyle ön plana çıkar, zira cinsel kimlikleri olmadan hiçbir şey olduğuna inanırlar.
Bu sebepten zekalarıyla değil, gôtleri ve memeleriyle konuşulurlar.
Ve erkekleri de genelde bunlar etkiler... Yoksa niçin bir kadın bu yollara başvursun. Fiziği ile öne çıkmaya çalışan kadınların peşinde gördüğüm erkek sayısının hesabı yok resmen
Yalnızca her fiziği olana, yani tüm kadınlara koşan erkekler onlar. Bu adamlar için isimlerin önemi yoktur, herkeste şanslarını denerler, düşenle devam ederler. Tabii düşürdükleriyle yetinmezler, arantıda olmaya da devam ederler. Bu sebepten fizikleriyle ön planda olan sıradan kadınlar ''bütün erkekler aynısınız'' derler.
Cinsel kimliğe gelen erkek, boka gelen sineğe benzer.
Her sineğe hitap etmek için her sabah 3 saat erkenden uyanıp hazırlanan varlık, sineklerin başka boklara konmasından şikayetçi olmamalı.
Ancak zekasıyla ön plana çıkanlar istisna, onların bu tip sorunları yoktur
Evet çok doğru zaten kadın da erkek de kalitesini böyle belli ediyor
Zeki bir kadını elde etmesi, kendini beğendirmen daha zor. Zor ile uğraşmak istemeyenlerde vardır. Onlar için cazip gelmez.
Fiziği güzel olması daha cazibe katar ama diğer nitelikleri de önemli, sadece fiziği için aşırı çekici olmaz.
Çok doğru
Cevap
16Cevap
burada herkes zeka der ama fizik ve güzellik yanına gelen ve konuşan az olur
Aynen öyle
ısteklerıyle one cıkması daha guzel fızık degıl onemlı olan
Ne fizik ne akıl önemli olan libido yani 😄
İyi güzel idare ediyor
Olmaz beni tanırsın 😳
Beni biliyorsun
Orta derecede olsa akıllı olsun. Aptal kadınlar hiç çekilmiyor. Güzelliği falan gölgeliyor
Fiziği güzel kadın kolay yol :)
Ulaşması kolay
Peki ne yapayım bende mi fiziğimi kullanayım
Kendimi bilgi konusunda doyuruyorum okuyorum öğreniyorum bunu kullanıyorum ama fiziğimi beğendiğim halde öne çıkarmaya çalışmıyorum ilişki konusunda da zayıfım
Nasıl çıkaracağım peki aradığım seks değil o yüzden tam bir obje gibi de görünmek istemiyorum
19 yaşındayım ama 13 yaşında gibi giyiniyordum abartmıyorum daha dün ilk defa topuklu aldım giydim makyaj malzemelerimi falan yeniledim
Kendimi beğeniyorum iç giyimde de zevkli olduğumu düşünüyorum ama bir ilişki yürütemiyorum daha önce düzgün bir ilişkim olmadığı için belkide zamanla oturur her şey yerine
Yaşın daha çok genç şimdiden kendine bu kadar yüklenme bence ya da kendinden beklentini bu kadar yükseltme ben senin yaşındayken ikili ilişkilerimde iki kelimeyi bir araya zor getiriyordum ki ikili ilişkiyi yönetmek çok kolay bir durum değildir ya da belkide zor insanlara denk geldin problemli insanlara denk geldin hatayı her zaman kendinde arama lütfen :)
Normalde de çok erkek arkadaşım olmamıştı hem ailem katıydı bu konuda hem de gittiğim okulda derslerin yoğunluğundan kaynaklı sonra belli bir yaşa gelince zaten seçici oluyor insan
çünkü belli bir yaşa gelince hem olaylara bakış açın değişiyor hemde belli bir birikim oluyor tecrübe olarak yaşanmışlık olarak haliyle karşında boş bir insan olunca tahammül edemiyorsun bu çok normal bişey :) kendine yatırım yapmayı hiçbir zaman bırakma bu özgüveninide arttıracaktır her zaman. Şu anda okuyor musun?
Evet okuyorum psikoloji 2. Sınıfım bir ilişkiye zaman harcamak gerekiyor o yüzden emek vermeye değecek bir ilişki olsun istiyorum tabi pandemi zamanlari ve üniversite sınavı yoğun geçen dönemlerimdi o yüzden dışarı açık biri de değildim
Herşeyiyle caziptir kadın
Yeter ki kadın olsun
Akıllı ve fiziği olan yok mu
Akıllı olan birinin fiziği olur ama neden öne çıkarmaya çalışsın ki
Çok basit geliyor bana bunlar böyle düşünen biriyle sevişmek bile ruhsuz bir sevişme olur
Evet
Bu önemli genelde erkek için boşalayim rahatlayayim
Yani seksss
İyi de bu şişko?
Ben ondan zayıfım
Zevk verirsin o zaman
Evet
zevk verdigini hissetmek keyif verir mi?
Verir
Ama senin karakterinden de etkilense karsidaki , bu zevki katlar sanirim
Zaten her seyimle etkilemek isterim
Zevkli kadinsin. Karsindaki her seyinle etkilenirse doyamaz asla ve sürekli temas halinde olur
Zeka her zaman önde gelir
Kesinlikle öyle, katılıyorum hanımefendi yorumunuza :))
akıllı kadın bencetabi.
Vallahi her şeyden biraz biraz olacak
görsele kalbimi bıraktım :)
Akilli kadin
Akıllı.
akıllısı
Fizigo akilli olmasi daha iyi
ortasi
Akıllı daima
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?