Sevdiğim adamı aldattım hala birlikteyim

arkadaşlar biliyorum bna yorumlarınızda nasıl hakaret etseniz neler söyleseniz aşagılasanız yeridir asla sesim cıkmaz.. benim şu anda birlikte oldugum bir erkek arkadasım var bana zamanında cok hata yaptı onu cok bekledim bi söz yapmadı sürekli oyaladı beni sonraki zamanlarda aşagıladı ayrıldık bu en son ayrılmamızda yani beni aşagıladıgı küçümsediği ayrılmamızda kararlıydım dönmeyecektim ona hemen numaramı degiştirdim cünki bu kacıncı olmustu artık; ona sorarsanız hiç bişi yoktu ayrılık sebebi hrsey normaldi ben abartıyordum;bu en son ayrılıgımızda onun meslek grubundan(avukat) bir insanla görüşmeye başladım cok sinirliydim asla ona dönmeyecektim ve brlikte oldum evet itiraf ediyorum ama 2 gün sonra allahın sopası yok ya o adamın eski kız arkadası ortaya cıktı ve ben ayrıldım ve görüşmedim aradan bir hafta gecmişti ki ayrıldığım sevgilim kapımdaydı onu asla aldatma huyum yoktu ilk defa olmustu neyse barıstık seviyordum cünki onu bana ne yapsada neyse aradan 2 hafta gecti yani bugun o diger kişi ben aradı ve tekrar görşmek istediğini söyledi bense hayır dedim hayatımda biri var dedim baya sert atıştık korktum cünki farklı şehirdeler ama aynı meslek grubuna üyeler ve adamla görüşmedim ve aramızda hiç birşeyin olamayacagını söyledim tabi bozuldu sinirlendi daha sonrasında tırstım biraz alttan aldım bana daha cok kinlenmesin die cünki benm iş yerime gelmişti iş arkadaslarımı tanıyordu olurda bişiler söyler die alttan aldım bu ikisinnde meslegi avukat bilmiyorum cok pişmanım birgün karsı karsıya gelmekten korkuyorum yada dierinin ceneninin durmamasından... bana kızmayın bir sinirdi cok büyük hataydı ben kendime zaten kızıyorum ve sevgilime karsı vicdan azabı duyuyorum gerci yakında sözlenecegim allahın bana ceza vermesinden korkuyorum pişmanım insan sasıp düşüyor yapmam dediğiniz hatanın bianda içinde bulabiliyorsunuz kendinizi sizce cok mu evham yaptım..
Sevdiğim adamı aldattım hala birlikteyim