Aşk İlişkileri Sevgilim beni aldattı hala onunlayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıradan bir kız olsa kesinlikle devam ettiremezdim ama bundan daha güzelini bulabileceğimi sanmıyorum Güncellemeler+1 yıl Bu durumun bana zararı ne ki sanki Güncellemeler+1 yıl Evlenip çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten pişmanım diyor Sevgilim beni aldattı hala onunlayım? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sırf güzel diye affetti isen, sana en iyi aptal ödülünü verelim. Aferin affet affet nasıl olsa buldum bir aptal yine aldatayım der. 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Malmisin olum sen. İyi gitsin başkasıyla yatsın onun kadar güzelini bulamazsın diye kabul etmeye devam et. Ne biçim erkeksiniz ne biçim adamsınız siz ya 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kanka fazla büyütüyorsun gözünde sadece ona alıştığın için sana öyle geliyor başka kızla uğraşmak istemiyorsun ondan daha iyi kızları bulursun 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yine aldatır bu sefer daha profesyonel gizler 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Neyse : )Çok üzerler seni.cut. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen kızla ciddi düşünüyorsan haketmissin zaten 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünmüyorrsan diyecektim Yorumla Soran +1 yıl Benim açımdan bir sorun yok, pişman ayrıca Yorumla Soran +1 yıl Olmasa bile çok önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E ozaman gelip burada mızmız yapma senin gibi korkak erkekleri hiç sevmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bukdr ezik olma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ezik değilim nasıl olsa evlenecek değilim sorun yok benim için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sırf güzel diye affetti isen, sana en iyi aptal ödülünü verelim. Aferin affet affet nasıl olsa buldum bir aptal yine aldatayım der.
Malmisin olum sen. İyi gitsin başkasıyla yatsın onun kadar güzelini bulamazsın diye kabul etmeye devam et. Ne biçim erkeksiniz ne biçim adamsınız siz ya
Kanka fazla büyütüyorsun gözünde sadece ona alıştığın için sana öyle geliyor başka kızla uğraşmak istemiyorsun ondan daha iyi kızları bulursun
Yine aldatır bu sefer daha profesyonel gizler
Neyse : )
Çok üzerler seni.
cut.
Sen kızla ciddi düşünüyorsan haketmissin zaten
Düşünmüyorrsan diyecektim
Benim açımdan bir sorun yok, pişman ayrıca
Olmasa bile çok önemli değil
E ozaman gelip burada mızmız yapma senin gibi korkak erkekleri hiç sevmem
Bukdr ezik olma
Ezik değilim nasıl olsa evlenecek değilim sorun yok benim için