üşenenler 1. ve 4. satırı okumanız yeterli olur
telefonunda eski sevgilisiyle 2,3 tane fotoğraflarını ve esc ile fotoğraflarını görmüştüm normal bir fotoğraftı açık değildi gizlisine atmıştı sonrada ben çaktırmadım hiç bunları görmemiş gibi yaptım ve fake hesabımdan yazdım onunlada konuştu ama fake olduğunu bildiğini iddia etti sonrasında biz ayrıldık ve ben depresyona girdim yataktan çıkmadım aylarca kimseyle konuşmadım yemekten kesildim çok kilo verdim falan filan tam mental olarak toparlandım tekrardan yazdı ve buluştuk ben güvenmediğimi güven olmadan olmayacağını söyledim oda çok pişman olduğunu söyledi ve instagramdaki herkesi çıkartırız tek sen ve ben dedi annemle tanışırsın değer verdiği kız kuzeni vardı onunla tanıştırırım seni dedi biz barıştık
annesiyle hastanede tanıştık ne kadar tanisma denirse tabi sevgilim ameliyat olmuştu annesi aşırı soğuktu beni hiç sevmediği her halinden belliydi yuzume dahi bakmadi hic konusmadi benimle hastane ortami oldugu icin annem boyle falan yapmistir gergin biraz diyerek gecistirdi kız kuzeniylede tanıştırmadı
ilişkimiz güzel gidiyordu yüzük falan almıştı once ki ayriligimiza nazaran çokk daha fazla sevgim arttı ona karşı çok güzel anlaşıyorduk sohbetimiz çok güzeldi birlikte çok eğleniyorduk instagramdan herkesi çıkarttık her gece görüntülüde uyuyorduk zaten 10/10 bir ilişkiydi ve çok seviyordum onunda beni sevdiğini biliyorum ama aldatıldım
bir gun otururken telefonumu aldı ve karıştırmaya başladı ben ona çok sadıktım herhangi bir yanlışım ona karşı hiçbir zaman olmadı bu yüzden çok rahattım bende onun telefonu karıştırımaya başladım tiktoğa girdim bir tane kızla konuşmaları gördüm bu ne diye sordugumda da o kız çok eski sevgilim ve kuzum dedi kuzenim konuşuyor dedi benim tiktoğum onda var dedi kuzenini arattırdım kuzenine sordum kızı isim vermiyim x kişisini tanıyor musun dedim evet konuşuyorum onunla dedi sevgilimin onunla herhangi bir konuşması var mı diye sorduğumda da hayır cevabını verdı bende tamam diyerek kapattım telefonu biraz daha kurcalamaya devam ettim galerisine girdim son silinenlerine baktım 50 yakında kadın resimleri vardı bune dedim ben erkeğim dedi ben onun ihtiyaçlarını karşılıyordum buluştuğumuzda telefon üzerinden de hiç bu tarz konuşmalara benimle girmemişti zaten istemedi teklifini dahi sunmamıştı red etsem bir nebzede olsa bu fotoğrafları normal karşılayabilirdim biraz daha bakıncada kızın Instagram‘dan attığı fotoğrafa ekleme yaptığını gördüm benim sevgilimin bu sefer kızla konuşmak istedim o da bana inanmıyor musun benim lafıma güvenmiyor musun gibi beni manipüle edecek şeyler söyledi 1 saate yakın bunun tartışmasını yaptık ben eğer kızla konuşmazsam bu ilişkinin biteceğini ve dönüşü olmayacağını söyledim ısrarla benim laflarıma güvenmiyorsun gibi bu tarz konuşmalar yapmaya devam etti ona ciddi anlamda yalvardım gurur yapmanın sırası değil dönüşü olmayacak bu ilişki böyle bitemez gibisinden baya ağlandıktan sonra aynı lafları söyleyince ben metroya bindim arkamdan oda bindi bir birimize en uzak köşelerde duruyorduk benim çocukluk resmim vardı onda onu bana verip indi bende dayanamayıp bir sonraki ıstasyonda inip onu aradım ağlayarak yine nefes alamıyorum tabi bağıra bağıra hıçkırarak ağlıyorum yanıma gel böyle bitmesin kanıtla falan diyorum yanıma geldi beni kendisine inanırdı gözlerimin içine baka baka o haldeki bana yalan söyledi dizime yatırıp onu sevdim kızla konuşacağımıda söyledim kızla konuşmadan devam etmeyeceğimizi söyledim tamam dedi sonra eve gittim yine face time aramasında uyuduk sabahınada kız istediğimi kabul etti konuşmaya başladık baştan yalan söyledi bana ama sonradan kendiside aldatıldığından dolayı gerçekleri söyledi sana yalan söylememi istedi dedi benimle barıştığı süreçten beri kızlada konuşuyorlarmış fblermiş hiç buluşmamışlar ama o kadar iğrenç mesajlar atmış ki kıza okurken içim acıyordu akşamına çocuğu çağırdım bildiğimi bilmiyordu ama tahmin ediyordu ceketini vermişti üşümemem için oturdu ceketini verdim ve mesajlarımı okumak istedi ben mesajları okuduktan sonra bir anlamı kalmayacak açıklama yap dedim mesajları okuyacam dedi tekrar aynısını söyledim oda tekrarları hakkım helal değil diyerek telefonumu verdim kızla konuşmalarımdan bir ss okuyup hakkım helal sana dedi gitti hiç bir açıklama yapmadı ben oraya bile onunla barışırız belki diye gitmiştim ve onun sessizliği onun sakinliği soğuk kanlılığı beni orada öldürdü resmen tarifsiz bir his yaşadım
ben onu cidden çok seviyordum ve hala daha çok seviyorum hiç bir menfaat ilişkisi yoktu aramızda evlenmeyi düşünüyordum çok güzel seviyordum böyle bir şeyi asla beklemezdim ondan hayatımı biliyordu çünkü yaşadığım aile sıkıntılarını çok iyi biliyordu tüm tutunduğum hayattaki dalımın babam babamın vefatından sonrada o olduğunu onun için hayata tutunduğumu çok iyi biliyordu hayatımda ki en çok değer verdiğim insanın o olduğunuda biliyordu bunları bilmesine rağmen nasıl yapabildiğini aklım alamıyor hala daha onu çok seviyorum o günden sonrada hiç konuşmadık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer