İler de ben bu kişiyle mesut olur muyum?
İler de anlaşamamasızlık yaşar mıyız?
İleri de soğur muyum?
Bunları da kulağınıza küpe edin.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce bir kadının, evli eşini aldattığını öğrendim, sesli bir yerde tanımadığı yaşını bilmediği birisiyle sesli ile siyaset konuşurken konu ilerlemiş, ilerledikçe ilerlemiş flörte binmişler sonra da açıklamış adama, adam evli olmasına rağmen ikisi birbirini bırakamıyormuş. Kadın da Yemin edip "her şey istemsizce gelişti" dedi konu ilerleyene kadar aklın ner'deydi?
Sonra siteyi baştan sonra taradım çok aldatanı gördüm.
Abi gerçekten bu aldatma konularına bir türlü anlam veremiyorum. Ya hayatında eşin olarak Erkek/Kadın varken evlendiğinizde bütün her şeyi yapabiliyorsunuz bir işe giriştiğinde eşin fikirlerine, yaptıklarına ve herkese karşı senin yanında oluyorken, maddi ve manevi olarak yardımcı oluyor iken hep seni savunup gittiğin yolda sana destek oluyorken böyle birisini neden aldatma gereği duyuyorsunuz? Eğer başkasıyla yatağa girip 20-25 dakikalık zevk uğruna niye böyle insanı feda ediyorsunuz? Bu yaptığınız 20-25 dakikalık zevk için kendi helaliniz ile böyle bir şeyi yapamıyor musunuz? Hayır ne oldu yasak falan geldi de benim haberim mi yok? Neden, niye, niçin aldatıyorsunuz abi anlam veremiyorum sözüm kadınlara da geçerli.
Evli olup ilişkiniz mi iyi gitmiyor?
Anlaşamıyor musunuz?
Aranızda soğukluk mu var?
Bu saydıklarımı yaşıyorsan gidip aldatma, düzeltmeye çalışın
Sevemiyor musun? O zaman tekrar dene, boşan ama aldatma.
Şu erkeklerin/kadınların yoldaşını, adı üstünde eşini 250 gram uğruna feda edenlerin ağır IQ yoksunu olduğunu düşünüyorum.
Unutmayın her başkasıyla yaşadığınız flörteki duygular gün gelir azalır ve ilerde yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz buna da karma deniliyor.
İnsanlığınızı takın.
1.5 yıllık ilişkim kendi hemcins arkadaşının bacım olduğunu uzak durması gerektiğini söylediğim için bitti. Sonrasında ne mi oldu dersiniz? geçen kulağıma gelen haberler. Ayrılalı 2 ay dolmadı daha, başkasına gitmiş bilee, ama alttanda beni soruyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Gittiği kişi yedekteydi aslında, beni de sorarak açık kapı bırakmaya çalışıyor. Kadınlar basittir karmaşık değil, anlayana.
Kendimden örnek vermeyerek konuşacak olursam.
Kadınlar aldatır. Bu çok net bir denklem. Kadının karşısına sevdiğinden daha iyi (maddi, manevi, tip olarak vs.) birisi çıkarsa, onu yedeğe alır. Eğer zaten kadının etkilenebileceği türden bir erkekse, erkek ufak bir adım attıktan sonra kadın da adım atar.
Adım atmayan kadının belirli sebepleri vardır. Konfor alanını seviyordur (şuanki sevdiğini, ama bak konfor alanını diyorum kişiyi değil)
Cesareti yoktur, kendisine güvenmiyordur.
Korkuyordur adım attıktan sonra işlerin iyi gidip gitmemesinden ve geri dönecek kapısı olmamasından.
Kadınlarla sevgili eş olunmaz, takılırsın, keyfine bakarsın. Alan razıdır, veren razıdır.
Benim karakterimde takılmak yok işte brom. Kadın aldatır dediğin konusunda Maddi , manevi, tip olarak iyi birisini bulunca evet ilk ona koşar, ondan daha üstün birisini bulursa yine ona koşar bitmek bilmeyen yol.
Benimde karakterimde yoktu ama artık öyleyim. Sevgimi, ilgimi, zamanımı verdim sonucunu gördüm. Bir değil birkaç defa gördüm. Bu yazdıklarıma, kadın doğası olsun, erkek doğası olsun, ilişkiler vs. inanmak istemezdim, arkadaşlarım anlatırdı seven kalır sevmeyen gider derdim fakat o işler öyle işlemiyormuş.
Doğa acımasız, bende acımıyorum. Dm listemi 2 günde 8 kızla doldurdum. Hepside takılmalık kızlar zaten, kalkıpta ciddi ilişki arayan kızla da takılmam, o kadar da değil. Alanda verende neyin ne olduğunun farkında, takılacağım geçeceğim.
Her güzelin daha güzeli vardır. Her yakışıklının da daha yakışıklısı olduğu gibi. Sevmek ve karakter sahibi olmak farklı bişey. Hayatında sevdiği ve mutlu olduğu biri varken daha güzeli, daha yakışıklısı karşısına çıktı diye elindekini bırakan ap*taldır. Gün gelir uğruna terk edip hayatına aldığı kişi de onu başkasıyla aldatır. Bunun kadini erkeği falan yok. Tamamen karakter ve iq seviyesiyle alakalı. Ben bu zamana kadar aldatıp da iliskilerinde mutlu olan birini görmedim. En mutlu olanlar sadakatli insanlar oluyor karşısındaki de kendi gibiyse.
@Nightwalk35 Masaldan öteye gitmez bu anlattıkların. Bizzat hem kendim hem çevremden tecrübe ettim. Bu dediğin şeyi savunan bir kız arkadaşımda vardı, o da aynısı oldu, ayrıldık, 2 ay dolmadı gitti başkasına, deliler gibi de seviyorduk, hatta çoğu arkadaşımın ilişkisine örnek bir ilişkimiz vardı.
Ben bıraktım iyi erkek olmayı, yarın birisiyle buluşuyorum. Umrum dışı artık kadınlar, takılırım keyfime bakarım. Beklenti yok, üzüntü yok. Size başarılar.
2 tane yalancıya bakıp karakterini sanmışsın. Yazık. Senin adına sadece üzülürüm. Elimden başka bişey gelmez.
Satmışsın*
@Nightwalk35 2 tane mi? Arkadaşlarımın ilişkisini de hesaba katarsam, en az 15 örnek sayabilirim. Hadi ben hata yaptım 2 tane, diğerleri?
Onların da arkadaş çevresini hesaba katarsam bu sayı katlanarak artar. Bir kadın aldatmıyorsa kendine güvenmiyordur, geri dönecek kapısı olmamasından korkuyordur bu kadar basit. Yok karaktermiş vs. basın gidin oradan, biri ikisi ulan 15'i de mi aynı mk?
Kadınlara verirsen gelirler. Sende farklı değilsin. Sadece doğru seçenekleri önüne almadın o kadar ya da tecrübesizsindir ilişki konularında.
Kadınlarla takılırsın, keyfine bakarsın başka da bir şey demiyorum. Ben yoruldum, arkadaşlarımda yoruldu. Kızla da buluştum ettim, akşama da eve geçiyoruz. Z.. kerim karakterini, kadın falan istemiyorum hayatımda, aşşağı çekmekten başka bi b0ka yaradığınız yok.
Kadın aldatmiyorsa kendine mi güvenmiyordur? 😂 Hayatımda gördüğüm en saçma Cümle. İstese her kadın aldatabilir. Nefes alsa yeter diyen erkeklerin oranı o kadar çok ki her kız istese bulur yani inan bana. Güvenemeyeceği bir durum yok yani. Ama aldatmak aptallıktır her iki cinsiyet için de. Biriyle mutluysan neden aldatasın? Aldatan her insanın iq seviyesinin de, karakterinin de düşük olduğunu düşünüyorum. Bu dediklerim 3-5 tane mala bakıp karakterini satanlar için de geçerli. İster 15, ister 150 kişi görmüş ol. Bu dünyadaki bütün insanlar karaktersiz değil. Sayımız az olabilir ama bu var olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Ve başkalarına bakıp karakterini değiştiren sizler de bizi haketmiyorsunuz zaten
@Nightwalk35 Kadınlar zaten nefes alsa yeter diyen erkeklere mi gider?
Şuanki ilişkisinden daha iyi bir erkek çıkarsa, şuanki erkekte aşık olduğu şeyin benzeri + daha iyisi, veya direkt aynısı + daha iyi şekli varsa kadının aklı da gönlü de kayar. Kadına verirsen kadın gelir, konu bu kadar basittir.
Daha iyisine gitmeyen kadın neden yapar biliyor musun? O daha iyisi tamam, ya beni kabul edecek mi? hadi kabul etti sorunlar ne derecede olabilir? veya eski ilişkimdeki konforu yakalayabilir miyim daha iyisi da olsa gibi gibi.
Çıkarcıdır bunu sen istediğin kadar inkar et, doğanız bu doğanız. Verene gidersiniz. Gitmiyorsanızda elinizdekini kaybetmekten korktuğunuz için, bu korku da sevgiden değil geri dönüşün olmamasından korkmanızdan kaynaklı. Açık kapı muhabbeti kısaca.
Seni haketmiyorum, kabul ediyorum. Daha iyisini hakediyorum.
Bunlar boş yorumlar. Anlamayan birine de laf anlatmak için daha fazla uğraşmicam. Soru sahibini rahatsız etmeyelim
Evet rahatsız oluyorum. Özelinize konuşun ya da meşgul etmeyin, iyi akşamlar.
@unilim Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır.(Nur suresi 26)
Cevap
1Cevap
"Sevdiğini" mi aldattın? Sevsen neden aldatasın?
Ben aldatmadım, okuyun gönderiyi.
Haklısın
Sanırım arkadaş dediğinizi şey gibi anlamış birisi karşı kişiye uzun uzun bi' şey anlatırken karşı kişi umursamayıp, es geçmek için haklısın diyip susması gibi arkadaş öyle anlamış.
kimde soğukluk yokki
O zaman ilişkiye başlamamalı.
acemilik
çevre
aile, aileler
şans kısmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?