Sevdiğimi Aldattım?

Az önce bir kadının, evli eşini aldattığını öğrendim, sesli bir yerde tanımadığı yaşını bilmediği birisiyle sesli ile siyaset konuşurken konu ilerlemiş, ilerledikçe ilerlemiş flörte binmişler sonra da açıklamış adama, adam evli olmasına rağmen ikisi birbirini bırakamıyormuş. Kadın da Yemin edip "her şey istemsizce gelişti" dedi konu ilerleyene kadar aklın ner'deydi?

Sonra siteyi baştan sonra taradım çok aldatanı gördüm.

Abi gerçekten bu aldatma konularına bir türlü anlam veremiyorum. Ya hayatında eşin olarak Erkek/Kadın varken evlendiğinizde bütün her şeyi yapabiliyorsunuz bir işe giriştiğinde eşin fikirlerine, yaptıklarına ve herkese karşı senin yanında oluyorken, maddi ve manevi olarak yardımcı oluyor iken hep seni savunup gittiğin yolda sana destek oluyorken böyle birisini neden aldatma gereği duyuyorsunuz? Eğer başkasıyla yatağa girip 20-25 dakikalık zevk uğruna niye böyle insanı feda ediyorsunuz? Bu yaptığınız 20-25 dakikalık zevk için kendi helaliniz ile böyle bir şeyi yapamıyor musunuz? Hayır ne oldu yasak falan geldi de benim haberim mi yok? Neden, niye, niçin aldatıyorsunuz abi anlam veremiyorum sözüm kadınlara da geçerli.

Evli olup ilişkiniz mi iyi gitmiyor?
Anlaşamıyor musunuz?
Aranızda soğukluk mu var?

Bu saydıklarımı yaşıyorsan gidip aldatma, düzeltmeye çalışın
Sevemiyor musun? O zaman tekrar dene, boşan ama aldatma.

Şu erkeklerin/kadınların yoldaşını, adı üstünde eşini 250 gram uğruna feda edenlerin ağır IQ yoksunu olduğunu düşünüyorum.

Unutmayın her başkasıyla yaşadığınız flörteki duygular gün gelir azalır ve ilerde yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz buna da karma deniliyor.

İnsanlığınızı takın.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de evlenmeden önce hayatınıza aldığınız kişiyle yeterice konuşup, anlaşabiliyorsunuz o kişiyle ileriyi görmeyi çabalayacaksınız.

İler de ben bu kişiyle mesut olur muyum?
İler de anlaşamamasızlık yaşar mıyız?
İleri de soğur muyum?

Bunları da kulağınıza küpe edin.
Sevdiğimi Aldattım?
Cevapla