Kız arkadaşım dışarı çıkarken makyaj yapıyor ama benimle buluşunca yapmıyor. Şüphelenmeli miyim?

Arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yılı doldurduk. İlk zamanlar yanıma geleceği zaman makyaj yapmadan gelmezdi. Daha sonradan ben doğal bir güzelliği olduğunu ve makyajsız da güzel olduğunu söyledim. Ona rağmen makyaj yapmaya devam etti, fakat arada kavgalar falan oldu zaman geçti. Şu anda normaliz ama son 5-6 aydır benimle buluşacağı zaman çok nadiren makyaj yapıyor. Sürekli karşıma makyajsız çıkıyor.

Çirkin bulduğum için söylemiyorum bunu. Dışarı çıkarken ya da kendi başına bir yere gideceği zaman makyaj yapmadan gitmiyor ama benimle bir yere gideceği zaman makyaj yapmıyor. Sizce sebebi dışarıdaki erkeklerin dikkatini çekmek olabilir mi? Erkekler için değil de kendisi için ya da diğer kadınlara güzel görünmek için yapıyorsa, o zaman benimle dışarı çıktığında neden yapmıyor? Benimle dışarı çıkınca sokaktaki insanlar görünmez mi oluyor?

Özellikle kızlardan empati kurup beni aydınlatmalarını istiyorum. Sizce sebebi düşündüğüm şey midir?
Ve bu şüphemi ona söylemeli miyim? İçim rahat etmiyor çünkü. Gidip sen erkekler için mi makyaj yapıyorsun neden benimleyken makyaj yapmıyorsun bensizken makyaj yapıyorsun diyesim var. Ama ya öyle değilse?
Kız arkadaşım dışarı çıkarken makyaj yapıyor ama benimle buluşunca yapmıyor. Şüphelenmeli miyim?