Evlilik hazırlığı sorunsalı? Siz olsaniz?

4 senedir sevdiğim kişiyle 3 ay evvel nisanlanmayı başardık. Erkek tarafının maddi durumu çok zayıf. Baba is kazası gecirdi bu zamana kadarda sigortasiz calisti vs emekli olamadı. Maluliyet parası var sadece tek maaşı. Evi nişanlım gecindiriyor. 2017 yazında düğün istedik.. Takı olarak onlar 4 normal bilezik almak niyetinde idi. benim ailem de 4 burma istedi. Zaten başka bisey de istedigimiz yok dediler. Nişanlım asgari ucret çalışıyor. Takilari o alicak mecburen ama hangi parayla o da bilmiyor. Ailesi zaten tardimci olamıyor. 4 ay kaldi düğüne. O vakte kadar sadece taki almaya yetiyor nisanlimin maaşı. Dugun salonu yemek gelinlik araba balayi vs onlara para kalmiyor. Soracağım konuya gelirsek; 4 burmanin 1ini aldi.3 kaldi. Nisanlimin fikri şu: Geri kalan takıları dugunde gostermelik sahte alsam, bunu sadece ikimiz bilsek. Bilezik yerine diger mecburi düğün ihtiyaçlarımızı tamamlasak, sonradan zaten borclar bitince taki ne istersen alirim yavas yavaş dedi. Siz olsaniz bunu kabul eder misiniz? Yoksa takılarda illa al diye diretir geri kalanını da kredi cek oyle ode mi dersiniz. Kredi de mantikli ama oderken aylik cok maaliyetli ve faizli olmasi cok agir. Ben de calisicam evlendikten sonra borclara yardimci olcam ama iş bulma garantim yok ayrica atama bekleyen bir ogretmen adayiyim. Olduki iş bulamadim. Tum yük onun sirtinda kalicak. Cok zor isler. Fikrinizi merak ediyorum. siz benim yerimde olsaniz hangisini secersiniz?
Kredi çekmesini soyler ne var ne yok aldirir sonra paşa paşa öderim
Sadece ikimiz bilecek şekilde takilari sahte almasina izin verir düğünde gostermelik takar. Onlara vereceği para ile ne lazimsa onları aldirir dugun sonrasi da begendigim ve soz verdigi ne varsa tek tek isterim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evlilik hazırlığı sorunsalı? Siz olsaniz?