Kalbin olumlu şeyler hissetmesi ve görmesi ile ilgili olduğunu biliyorum. 7 gün boyunca yaptığım namaz ve duaların sonucunda kalbim rahat ama hala bir adım atamıyorum. Size de hiç böyle oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani biri için olumlu birsey mi gördün? Ona doğru mu adım atamıyorsun?
Beni seven biri var ama ben kendimden emin olamadigim için istememistim.
Sonra istihare yaptım kötü bir sey hissetmedim.. Şimdi ne yapcam bilmiyorm.
Bence bunu değerlendirip bir şans vermelisin o kişiye ne guzel kotu bisi de çıkmamis istihare cok onemli ben de yaticam
Kendi çabasıyla tekrar dönerse bana bir şans vermeyi düşünüyorum.. Ben adım atamam çünkü ona...
ben bundan 1,5 ay kadar once hoslandigim bir kiz uzerine yapmistim...😔
Sonra?
Yani bir hafta yaptim, eger bu bir hafta sonunda bir isaret gormezsen kalbinden gonlunden gecen en dogrusu olmus oluyordu, bende yazmayi karar verdim ama ben yurtdisinda yasadigim icin ve telefon numaramiz olmadigi icin birbirimizde sadece "goruldu" atmis, hani telefon numarsi mi degisti baska birisiye artik numaranin sahibi belki ondandir onu da bilmiyom, onun haberi yok bende onun telefon numarasi oldugunu zaten... Ya burda kendimi dokmiim ya😅
Ismini biliyosundur ama instadan falan bakıp öğrenebilirsin. Ordan ulaşmayı denemedin mi hiç? Anladığım kadarıyla istiharede kötü birşey hissetmedin sende?
Ya tabi biliyorum 1 sene yakin arkadastik hatta arkadaslari sorunca dostum o benim dermis.
Mesele cok uzun aslinda burda konusulmaz hersey acik acik...
Bizim onunla konustugumuz hesabi dondurdu, onun sevgilisi olmustu ve o cok asiri kiskancmis, hatta o dondurmasini istemistir diye tahmin ediyorum 95% o. Ppsini kaldirdi, bir tane paylasmis fotosu vardi onu kaldirdi herseyi kaldirdi son olarak dondurdu iste ve Şu an baska hesabtan devam ediyor ben biliyom hesabi sadece arada, gunde 1 kere mesela oglen bakar degisiklik var mi, ppsini sik degisir oyle seyler var, takipcisi surekli artiyor. Yani eminim ki Şu an sevgilisinden ayrildi bundan 99% eminim, cunku sevgilisi diyormus, benden baska erkekle gorusmeni istemiyorum, insanin hesabi nasil birden her gun 3 5 artar, hem fotosunu kaldirasaya kadar kiskanc olan birisiyle birden fotosuna kendi fotosunu koyarak devam etmesi, yani bu tarz seyler zaten ele verdi... Olayin icinde bir suru baska seyler var burda hatta konu hakkinda soru sormustum, goremezsin tabi Şu an ama uzun konu burdan da konusmak dogru olmaz kendimizi ifsa edip ozelimizi ortaya dokmez hic kimse...
Istihare de kotu bisey gormedim ama iyi birsey de gormedim ve boyle olunca da kalbinin sesini kalbine gore hareket et yaziyordu o en dogru olan olucakmis, bende iste ustte diger yorumda dedigim gibi mesaj yollamisti "goruldu" yazdi sadece acaba baskasina mi ait numara artik vs...
Hakkınızda hayırlısı olsun ne deyim.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Belki nasibindir ama zamanı değildir..
Sabırla bekleyip dua etmekten başka bir çaremiz yok malesef...
Kesinlikle, zaten bende diyom eger nasibimse doner geri kavusuruz, Allah en iyisini bilendir, hayirlisi ne ise onu hazirliyor bize, artik Allaha biraktim zaten iste🙏🤲valla konusacaksak bu konuyu burdan konusmayalim ya😅😅benim icin sikinti degil ben severim sohbet edip dertlesmeyi ama burdan olunca da ozelimizi ortaya dokuyoz ister istemez farkinda olmadan😂😂
Tamam😊Ben hep şöyle dua ederim. Nasibimiz birbirimiz değilsek Allah onun da, benim de kalbimizide aklımızıda yormasın.
Ne guzel🤲😇
Bende genelde;
Allahim karsima temiz dininde namazinda olan saygili efendi bir kiz cikar, istedigim gibi birisini cikar, belki de o kiz nasibimdir o yuzden cekiyorum bunlari, belki bu benim imtihanimdir musbetimdir ondan sonra yuzumu guldurecek ve mutlu edecek🙏🤲
Bu arada yas kac
Evlilik zaten bir imtihan. Karşımıza çıkan her insanda bir tevafuk bence. Illa bir sebebi vardır ki karşımıza çıkmıştır, çıkarmıştır Allah. 26 ☺
Illa ki bir sebebi var (bak size attigim videoya, bunlari yasadiktan sonra YT da anasayfamda cikti, ondan once hic cikmazdi bu tarz seyler, Allahin bana gonderdigi isaret ve farkindalik), bazilari mutlu olmamiza ve ilerleyerek evlilige gider bazilar da ders cikarmamiza, yanlislarimizi anlamak icin, ve bu da ilerde daha iyisine bi on hazirliktir gibi dusunebilirsiniz😉
Abla sizin yasiniz da geldi ve geciyor gibi, siz de istiyorsunuz en yakin zaman da dogru kisiyi bulmak sanirim dimi😅😇 https://youtu.be/9Q8XloCQlDE
Evet karşımıza çıkmasında bir sebebi vardır tabi☺
Nasibinde vakti zamanı var. Ben isterim ama nasibin olmayınca olmuyor. Nasibin olunca ise her zorluktan sonra bir kolaylık olur ve nasip olur, güzel olur inşallah..
Aynen oyle, bir imtihandan sonra bi odullendirme oluyor illaki bazilari boyle goz gore gore yani belli olanlar bazilari da baska sekilde insanin daha az aklina gelen ve fazla farkindalik yaratmayan, mesela okulda sinavda aldigin guzel not, sonuc vs vs😊
Abla sizin hic yok mu ne bilim konustugunuz begendiginiz biri falan. Burdan soruyom da, eger isterse obur tarafda da sohbet edebiliriz🙏😇
Soruyu sormamdaki amaç biri var ve kendimce cvp bulamamam malesef ya da adım atamamam.. Nasıl desem bilmiyorum ama uzun hikayesi var aslında. Seven biri var ama ben istemistim ama o pes etmedi hala..
Ben ne düşünüyorum onuda bilmiyorm.. Nasip
Vallahi benim de adim atamamam cekingenligim yuzunden ve onun yanlis anlarsa korkusu, sonucta 1 sene arkadastik ben zaten hic yapadigim seyi yaptim ilk defa ona, ben hic bir zaman bi kiza yazmadim oyle dm den falan, o tarz insan degilim cunku, ve hala bugun bile kendime sorunca o gun neden yaptin boyle birseyi cevapini bilmiyorum, yani neden yazma geregi duydum hic bi fikrim yok, ama hic bi beklentim de yoktu yazmamda hani oylesine yazdim laf olsun torba dolsun, konusur sohbet eder dertlesmis oluruz maksatiyla sanirim. Sonra dedigim gibi bu 1 senenin son 2-3 ayinda bi hoslanti oldu gibi ilk defa bir kiza karsi boyle hissettim baya degisiktik... bana neler neler yaptigini burda da sormustum iste bu konuyu yardim icin, ve abla 90% eminim ki siz konusmalarimizi gorseniz, bunlar arkadas degil sevgili falan dersiniz, ama ya sirf iyi yakin arkadas ve yanlis anlamadigimiz icin boyle davranabiliyor ya da bana isaret gonderiyo benim de boyle arada kalmis oldu, yanlis mi anlasam ya da sirf arkadasca mi vs...😔
Peki konuşmayı neden sonlandirdiniz ki? Ne oldu ne yaşadınız?
Bide yaşınızı merak ettim bende. Abla diyosun bana ama konuşmaların , düşünce yapın gayet mantıklı ve kendini bilen biri olduğunu gösteriyor. Sen de farkndasin benim diyeceklerim seyleri sen diyosun zaten kendine. Her insan bi sebepten dolayı giriyor hayatımıza ve imtihanimiz bazen o oluyor. Belkide böyle olması gerekiyordu...
19 yasindayim abla, hani yasimiz da yavas yavas yaklasiyor, birisini bulup tanismak vs zaten 1-2 sene tanistiktan sonra nisanlansak ve 1-2 sene sonra da evlensek yine yasimiz o yaslara denk geliyor hani 23-24 civari...
Konusmamiz yani gorusmemizin sonlanmasi iste onun o kiskanc sevgilisi yuzunden, o cok kiskancmis ve ondan baska kimseyle yani baska erkekle gorusmesini istemiyormus, zaten daha sonra o bana ulasti yazdi onunla gorusmeni istemiyorum vs vs bende haliyle kabul ettim napim, ne yapabilirim ki zaten... Boylelikle gorusmuyoz artik, zaten bunlardan sonra o bizim o gorustugumuz hesabini dondurmustu ve ondan bir kac hafta once yeni hesab acmisti hem ordan hem ordan devam ediyordu, o benimle onun gorustugu hesabi dondurunca obur yeni olandan devam etti, o gun bugun gorusmedik ve 4 ay oldu iste en son goruseli yani bu son olay yasanali...
Hm anladım. Senin olan sana geri dönecektir. Eğer onunda içinde birşey varsa geri döner inşallah ne deyim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sen en azından elinden geleni yapmışsın cabalamissin. Nasipte varsa olur.. Zamana bırak.. Hala içinde birşey var belli ama olmuyorsa da zorlama.. Ben eğer 1 sene önce ona tamam deseydim. Belkide bugun buraya bu soruyu sormayacaktim ve seninle burda bu sohbeti yapmayacaktim. Herşey de var bir hayır.. Allah işini bilir biz bilemeyiz..
Yapmaz olurmuyum be abla valla artik yoruldum, ne olacaksa olsun. Takilmiyom zaten artik, ilk uc bes haftasinda cok etkisindeydim taaa sizin gibi bi abla burda bi soru sorasaya kadar, onunla tanistik sohbet ettik dertlestik o bana ben ona yardim ettim, fikir verdik birbirimize vs vs Allah gonderdi sanirim onu bana, Allah cikardi onu karsima, artik onunla insta dan takiplesip ordan dertlesiyoz sohbet ediyoz valla cok iyi bi abla iyiki de tanimisim...
Siz neden kabul etmediniz peki
Mantıken baktım önce istemedim. Şartlar felan olmaz diye düşündüm. Meğer benden sonra herşeyi duzeltmis haberim oluyor ondan ara sira. Bilmiyorum neden böyle oldu. Belkide böyle olması gerekiyodu..
Sartlar derken tam olarak ne tarz sartlar? Neleri duzeltmis mesela?
Zaten olacagi varsa bile oluyor, ama insan yinede ister istemez uzuluyor hani bu kadar yakinken hersey kendi elimdeyken boyle bi karar vererek bu hale gelmek ve getirmek olayi uzuyor dusundukce ama nasip iste demek ki orda o karari verecekmissin zaten...
His olarak hissedememistim o zaman ama Şu an çabasını görüyorum ama ben adım atamıyorum. Aramızda iletisimsizlik var ama ikimizde herşeyi biliyoruz. Olmayinca olmuyor. Belkide sana dedigim gibi böyle olması gerekiyordu..
Orasi dogru yani boyle olmasi gerekiyordur belki ama elinizde olunca ve care varken bisey yapmamakta kendi firsatini kacirmak oluyor, insanlarin firsatlari oluyor hayatta ve onlar iste insanin hayatini ciziyo ve belirliyor, iki cesit kader vardir zaten, birisi ise tamamen irademiz disinda, yani annemiz babamiz kim, dogdugumuz yer vs vs, digeri ise karsimiza bazi secenekler cikiyor Allah tarafindan ve onlari hangisini secmesi bize kaliyor o da cuz i irade oluyor. Yani bence siz hani belli ki var birseyler seviyorsunuz gibi de, belki de oturup bu konuyu bu sorunlari konusmaniz gerek ve cozmeye calisin denemis olursunuz yani... Bu sayfada da cok guzel bir sekilde anlatiyor sorularlarisale.com/kader-kader-cesitleri-ve-kaderle-ilgili-kavramlari-aciklar-misiniz
Öyle tabi ama birseyler yapmak Şu an zor benim için. Ben birazda onun çabasını görmek istiyorum belkide..
Belki de, onu siz daha iyi bilirsiniz tabi. Ama abla siz de mi "erkekler atar adimi, erkekler acilir..." tarzindan dusunursunuz, oyleyse bence cok yanlis bi dusunce, seven atar adimini, bunun erkek ve kadinlik ayrimciligi olmaz, olmamali. Siz mesela ne gibi bi caba sarf ettiniz ve ondan bekliyorsunuz artik?
Yok öyle birsey düşünmüyorum ama onun isteğini biliyorum. Ne denli istiyor diye bende kendimce belkide emin olmak istiyorum. Bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki. Kafam çok karışık onu biliyorum sadece..
Anladim... Hic konustununuz mu bu konuyu birileriyle, paylastiniz mi, ne bilim arkadaslarinizla iyi anlastigin birisi varsa ona? Belki o iyi gelecektir...
Konuştum bikac kisi biliyor. Bazen sen konus diyolar bazen bekle diyorlar ne edeceğimi bende bilmiyorm.
Gonlunuzden ne geciyorsa, siz ne istiyorsaniz onu yapin, mutlu mu olmak istiyorsunuz konusun, ne bilim guvenmiyormusunuz ya da iste baska seyler mi var onu yapin...
Keşke o kadar kolay yapabilmis olsaydım..
Neden yapamiyorsunuz peki yani sizi engelleyen nedir abla
Ben ona 2 kere yok dedim. Şimdi bazı şeyler değişti de geldi diye dusunmesinden korkuyorum belkide bilmiyorum..
Yok be abla oyle sey olur mu hic, siz artik kendinizce olayi sikmaya baslamisiniz artik kafanizda uydurmaya baslamisiniz hep olumsuz dusunuyorsunuz, zaten bu sekilde dusundukten sonra, bastan olumsuz olur...
Olacağı varsa olacak.. Nasip ama nasibide çaba gerek tabi bunu da biliyorum.
Tabi oyle ama abla siz birseyler yapsaniz belki o cekingendir, olabiliyor sonucta herkes insan, erkekler cekingen utangac olamaz diye birsey de yok, eger istiyorsaniz ki oyle dusunuyorum. Hatta bak bi dizi de gecen bi laf vardi "Insanin basina gokten evlilik mi dusecek, o firsati kendin bulacan"
sizin ve benim dedigim gibi, kendimiz de cabalamak ve ugrasmamiz gerek, oyle her gun evde oturup evlenmeyi dusunuyorsak zor tabi, bu sekilde kimse bulamaz zaten...
Evet çok haklısın. Birşey yapmak lazım..
Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz abla
Bilmiyorum.
Dusunmek lazim bak yoksa firsati kacirirsiniz uzelen de siz olursunuz sonra. Eger siktiysam rahat birakim sizi sorun degil🙏😇
Hayırlısı ne ise o olsun.
Eğer birşeyler olabilirse haberdar ederim inşallah..
Iyi peki ne diyim artik inshallah istediginiz gibi olur, multu olursunuz abla. Yani bilmek isterim tabi ne olup bittigini, sonuc vs.🙏🙏😇😇
Bende Şu an baska sizin gibi bi ablayla bu gonul islerini konusuyordum onlarinki da ilerleyemiyor kararsizlik ve karsi tarafin cekingenligi adim atamamasi ve bi sorun yuzunden, yardimci oluyoz iste dertlesiyoz, neyse ben size iyi geceler diyim fazla da tutmiim🤷♂️😇🙋♂️🌙
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun😊Hakkımızda hayırlısı olsun...
Ben tesekkur ederim, inshallah🙏hayirlisi artik. Gorusuruz🙋♂️🙏😇
Görüşürüz 😊
Merhaba iyi akşamlar ☺ Aklıma sen geldin birden.☺ Yazayım dedim. Sana iyi haberlerle geldim. O bahsettiğim kişi 3. Kez yine geldi bana☺1 aydır konuşuyoruz ve görüşme oldu bu sefer aramızda☺ Nasibim midir bilmiyorm ama o da bende birbirimizi hala unutamamisiz birbirimizden hiç haber alamadığımız şu geçen 1 senede..
Ohh ne guzel, tebrik ederim. Valla unutmusum bu olayi. Olayi tekrar okumam gerekti. Ee Şu an nasil durumlar, konusmussunuzdur bu gecen 1 senede ne dusunduklerinizi sizin istihareye yatmanizi vs😇
Teşekkür ederim. Aramız çok iyi çok şükür niyetimizde çok ciddi. Yaşadığımız yer küçük olduğu için 3 kere gorusebildik henüz malesef. Onu hep düşündüğümü söyledim ona evet o da bana seni dusunmedigim bir günüm bile olmadı dedi. Istihareyi anlatmadm eğer bir yola girebilirsek anlaticam. 10 gün önce aileme bile söyledim onu ama Şu an üzgün olduğum bisey var ki ailem onu istemiyor. Durumumuz Şu an böyle. Ailemin kararının vazgecmesini bekliycm. Zamana bıraktm eğer nasibimse olck diyorum ailemede. Ama onunla konusmadigim 1 günüm bile yok. Ona çok baglandm o da bana. Durumlar böyleyken nasıl yapicaz hiç bilmiyorum. Ama bildiğim bişey var onsuz yapamayacak olmam..
Ne guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin. Valla bende daha yeni simdi uyandim 20dk once valla ruyalar ustune ruya gordum, ilki de benim kizdi, hani butun bu zaman sonra, kac aydir gorusmuyoz ya, ruyada da bu sure sonra sanki ilk defa yazismaya basladik falan ama bi tuhafti sanki bana karsi soguk ne bilim o eskisi gibi yakinlik samimiyet arkadaslik sicakligimiz yoktu, tabi belki bunca ay sonra normal biraz soguk olur zamanla isinir bide ruya ama ne bilim bu ruyayi gormem bile apayri bi olay.
Yatmadan once gece telegram uygulamasi var bilirsiniz, bende onun tlf numarasi ekli taaa o zamandan haberi yok oyle her ihtimale karsi diye, o da meger telegrama kayit olmus hesab acmis bana da bildirim geldi iste ***** telegram a kayit oldu gibisinden, bende bi girim bakim dedim, orda da chat kisim hazir acikmis bile, ekranda da boyle hayvancik gibi bir sey vardi meger dokununca gonderiyormus, bende yanlislikla dokundum ve gondermis bulundum, sildim hemen, daha da beteri iki cesit silme yontemi var, biri sadece kendin icin yani senin telefonda siliniyor, digeri hem onda hem sende yani tamamen siliniyor, bende tekrar yanlislikla gecenin bi vakti tabi yataktaydim tam uyuyacaktim yorgundum, sadece benim icin sile bastim diye hatirliyom yuzde 90 eminim, sanirim bunun derdini etmem yatmadan hemen once ruyami etkiledi ve bu yuzden yasandi bu olay ruyamda gormem yani...
Allah razı olsun.. Peki onda kalmıştır o mesj görmedi mi bisey demedi mi hala sana?
Yani bilmiyom ki sonucta ben kendimde sildim ya, benim chat de tertemiz hic bir sey gozukmuyor bir sey gonderilmemis olarak gozukuyor sonucta, sildim ya hani
Aklndan cikaramadn sen hala bu belli. Bence herseyi bi kenara bırak yaz sen buna ne dersin?
Ya aslinda gayette cikarmistim yani tabi komple hafizayi sifirlar gibi unutmadik “aa bu Kim ilk defa goruyom” gibisinden ama hani dusunmuyordum o ilk zamanlar ki gibi, belki bir iki haftada bi aklima gelirdi o kadar o da oyle rasgele aklima gelirdi. Ama simdi dun de bu olay yasaninca ne bilim, abla aslinda isin icinde baska seylerde var yani baska olaylarda yasandi bu kizdan sonra burda bi kizla, bide ustelik yine ruya gordum bu yeni kizin ustune valla ruyada ne gordugum zaten seni senden alir. Ya ne oluyor bana ya tovbe yarabbi bekarlik mi vurdu anlamadim ki, gulesim geldi birden su duruma bak ya🤦♂️🙈
Sen bilirsin ama kalbinin sesini dinle aklnda soru isareti kalacagina bi daha dene derim ben☺
En sevmedigim durum da bu ya, sanki sarkintilik yapar gibi sapik gibi kizlara yazmak, hic oyle bi huyum yok, ilk defa boyle bir seyi zaten bu kiza yaptim hala kendime soruyom o gun neden yazma geregi duydun diye ve hala cevabini bulamiyorum cunku bilmiyorum neden yazmaya gerek duydum. Simdi yazsam zaten sirf icimdekileri anlatmak icin yazarim, yani illa ki bir karsilik gelmesinden degil, sirf bilmesi icin. Bu da beni nasil bi duruma sokuyor onu da dusunemiyorum, hani bunca zaman sonra neden bu geldi de bana bunlari anlatiyor gibisinden falan demez mi bi insan, cok merak ediyorsaydi beni zaten geri yazardi o yaptigi sevgilisinden ayrildiktan sonra, etmezmiydi...
Bence yanls dusunuyosn sen sadece birine karşı duydugun sevgiden dolayı yazacaksn. Şu an konustugum kişi de bana keşke daha önceden yazsaydm diye kac kere dedi. Ben yazamadm ona cesaret edemedim. Belki oda senden bisey bekliyor. Çünkü ben hergün beklemistim. Numaranı bile silmemis baksana. Bir merhaba demekle ne kaybedebilirsin ki. Duruma göre hareket edersin. Baktn konusmaniz iyiye gidiyor ona herseyi anlatirsin. Ne kaybedersin ki hem ☺
Dogru diyorsunuz aslinda ama iste herkeste boyle dusunuyor mu ya da o boyle dusunuyor mu onu da bilemiyoz iste, inshallah ediyordur. Bide bu numara olayi benim onda degil, onun numarasi bende var ve onu bundan haberi yok coook onceleri almistim hic aramadim da zaten ben oyle ona buna arayip yazip rahatsizlik veren birisi degilim benlik bir sey degil sapik gibi hani her kiza yazan.
Sanirim yazacam bugun falan inshallah bakalim neler olacak, kesin kim oldugunu ya da numarayi tanimadigi icin siler ya da cevap vermez...
Anladm. Bence yaz bise kaybetmezsin. Durumdan beni haberdar ededersen sevinirim☺Allah yardımcın olsun iyi haberle gelirsin inşallah
Sagol amin ablacim🤲🙏😇Ederim tabi, valla ne kadar umudum olmasa da yapacaz tabi bir seyler, rezil olursak oluruz artik en azindan aklimiz arkada kalmaz...
Rezil olmazsn normal seyler bunlar.☺Hakknda hayırlısı olsn..
Amin inshallah. Dun yazmistim daha gormemis, zaten iki gun once sabah gelmisti ya o bildirim hani telegram da hesab acmis falan, iste o zamandan beri girmemis zaten, sanirim anlik bir olaymis gir cik yapmis her halde, bakalim ne olacak😇
Whatsaptan yazsaydn keşke ☺
Whatsapp kullaniyor mu kullanmiyor mu bilmiyom ki, telegramdan yazma sebebim de zaten hani hesab acmis diye bildirim geldi ya bana ondan...
Whatsapta görünüyorsa kullaniyordur. Hala cvp vermedi mi peki
Valla bilmiyom ki nasil olur, bende whatsapp kullanmam oyle duruyor iste bazen cok nadir foto gondermek icin falan kullandigim oluyor ama dedigim gibi cok nadir. Yok vermedi, hala iki gun once o ilk girmesiyle cikmis tekrar sanirim. O da belki oyle sirf bi video izlemek icin telegram gerekli oldugu icin indirmis olabilir...
Hm hayırlısı olsun hakkinda ☺
Amin, inshallah🤲😇sizin ki de iyi devam etsin🤲🙏😇
Inşallah Allah razı olsun☺
Hayirli ramazanliklar ablacim🙏😇