Aşk İlişkileri Özür dilerim gözlerim ben sevdim sen ağladın, özür dilerim kalbim ben sevdim sen kırıldın, sendende özür dilerim? Baranozgur Takip Et Xper 5 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok şey bilmenize gerek yok. Sevginin, fedâkarlığın, emeğin ne demek olduğunu bilen insanların kıymetini bilin, yeter. Özür dilerim gözlerim ben sevdim sen ağladın, özür dilerim kalbim ben sevdim sen kırıldın, sendende özür dilerim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sil-Baştan Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Güzel ve anlamlı bir paylaşım. Rabbim vefasızlar dan uzak eylesin. 0 1 Yorumla Baranozgur +1 yıl Amin Yorumla
mihra44 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl aynn oyle krdesmm 0 8 Yorumla Baranozgur +1 yıl Eyvallah Yorumla mihra44 +1 yıl eyw Yorumla Baranozgur +1 yıl Büyüksün Yorumla mihra44 +1 yıl eyw bas tacısın Yorumla Baranozgur +1 yıl O senin kalbinin ❤güzelliği🌷🌷 Yorumla mihra44 +1 yıl saoll canım Yorumla Baranozgur +1 yıl Sende sağol Yorumla mihra44 +1 yıl ;). Yorumla
En İyi Cevaplar