Kişilik & Karakter Kalp kırınca özür diler misiniz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/KRUeJcmoQ2gKalp kırdığımız zaman özür dilememiz gerekir mi? Kalp kırınca özür diler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hatam varsa evet özür dilerim ama hatam yoksa karşımda ki kişi hak ettiyse umurumda bile olmaz. 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dilerim. Yanlış herhangi bir yaklaşımım varsa dilerim de telafisi için çabalarım da, bu olması gereken bana göre. 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben dilerim ama özür dilenilecek bir olay olacak daa öyle. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ben şahsen kalp kırınca özür dilerim. Dilenmesi gerekiyor 1 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl karşıdakinin tepkisine de bağlı olarak içimden geliyorsa dilerim 0 0 Yorumla
NefesimOlanAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hak etmediyse ederim ama hak ettiyse eğer afedersiniz ama feriştahının kalbini kırarım net! 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet dilerim. Özür dilemek erdemdir.. 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben dilerim. Özür dilemek erdemliktir sonuçta 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. bazen dilerim 1 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Tabii ki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hatam varsa evet özür dilerim ama hatam yoksa karşımda ki kişi hak ettiyse umurumda bile olmaz.
Dilemem kırdırına kadar nerdeymiş
Dilerim. Yanlış herhangi bir yaklaşımım varsa dilerim de telafisi için çabalarım da, bu olması gereken bana göre.
Ben dilerim ama özür dilenilecek bir olay olacak daa öyle.
Ben şahsen kalp kırınca özür dilerim. Dilenmesi gerekiyor
karşıdakinin tepkisine de bağlı olarak içimden geliyorsa dilerim
Hak etmediyse ederim ama hak ettiyse eğer afedersiniz ama feriştahının kalbini kırarım net!
Neden kalbini kırdığıma bağlı
Evet dilerim. Özür dilemek erdemdir..
Kesinlikle hayır
Ben dilerim. Özür dilemek erdemliktir sonuçta
Umurumda olmaz
bazen dilerim
Dilerim
Tabii ki.
Evet