Sevginin bir sebebe bağlı olması koşullu sevdiğinizi gösterir. Bu da aşk değil bencilliktir. O'nun başına bir şey gelse değişmek zorunda kalsa, ona olan sevginiz bitecek demektir. Siz sevmek için "neden" arar mısınız? Sevdiğiniz kişiyi neden sevdiğinizi düşündüğünüzde sebep bulabiliyor musunuz? #DenizArin #KadınOlmak
"Aşk nedensiz sevmektir" sözüne katılıyor musunuz? Birini sevmek için sebep aramak, o sevginin aşk olmadığını mı gösterir?
aşk koşulların dışında gerçekleşir. birden oluverir. ve birden insanı tüm evrenin kalbine getirir. aşk genişletir. ve hiçbir şey beklemez senden. yalnızca farkında olmanı ister. bu aşk, ve sebepsiz sonuçsuz tedbirsiz hedefsiz uçsuz bucaksız.
Nedensiz sevilmez diye düşünüyorum. Karşı tarafta ufakta olsa bir neden olmalı ki bana sorduklarında ben bu adamı şu nedenden dolayı seviyorum diyebileyim. Nedenin azı çoğu mühim değil. Tek bir neden bile yeter aşkı anlamlı kılmaya.
Nedensizdir ya, kesinlikle oyledir... Zaten bir insani bir neden veya cikar icin seviyorsan, bu sadece buyuk bir yanilgidir... Insan birini nedensiz sevebiliyorsa iste ozaman gercekten seviyordur o kisiyi...
Bence nedeni olmalı. Mesela zor zamanlarında yanında olmuştur sana destek olmuştur seni koruyup kollamıştır sende ona güvenebileceğini onun her zaman yanında olacağını bilirsin ve onu daha çok seversin. haksız mıyım?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Aşk nedensiz sevmektir" sözüne katılıyor musunuz? Birini sevmek için sebep aramak, o sevginin aşk olmadığını mı gösterir?
En İyi Cevaplar