Eski sevgilim beni hala seviyor mu sizce?

Merhabalr benim 2bucuk senelik bir iliskim vardi fakat sonra bazi sorunlardan dolayi ben ayrildim ce ayrilali 8ay oldu cok pisman oldum ayrildigim ilk andan itibaren cok konusmsk istedim onnla ama.hayatinda.borileri.oldu hep gecenlerde bulustuk cagirdim onu anlattim her seyii o benden sonra kimseyi sevemedigini hic duzrnli iliskisi olmadigini cok aci cektigini ama.beni unuttugunu ve degistigini soyledi bunlarin hepsini soylerken dudaklari titredi ve gozleri doldu yuzume bakamadi ben senin icin her seyi yapardim sende gittin.biraktin beni dedi sevgilim bana.cok sadik bir insandi ama.her seyi mahfettim ben seninle yaptigim hic biseyi baskalariyla yapmadim dedi o beni bulusmak icin.bizim yerimize cagirmisti mesela.buraya gelmedim falan dedi bana degistigini soyledi yani eski tanidigim sevgilim bunlari sadece canimi takmak icin soylerdi biraz surundururdu bende test etmek icin.bisey yaptim konusma.bitmisti yuruyoduk elini.aldim kalbime.koydum ve burasi.hep senin icin atti halada oyle dedim kedine cekti.beni sarildi ssimsiki ve eli kalbimdeyken bana eskisi gibi bakti gozlri dolu bir sekilde.. arada konusuyotuz oyle normal bir sekilde ama akisina biraktim her seyi siz ne dusunuyosunuz?
Eski sevgilim beni hala seviyor mu sizce?