Aşk
Sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

atalarimiz aski bir anda yananip parlayan benzine benzetirler cok etkili olur ama cok cabuk biter. ama sevgiyide akarsuyun onundeki baraja benzetirler ilk basta cok yoktur ama ama zanla artarda artar...
aradaki farkı açıkla önce böyle soru mu olur o dediğin kelimelerin anlamı kişiden kişiye değişir. bence en önemlisi vefa
Eskiden hep sevgi derdim ama anladim ki asil onemli olan aşk sadece sevdigin icin bir insanla sonsuza dek olamiyorsun bir. sure sonra her sey gozune batiyor
Aşk zaten ilerde sevgiye dönüşür. Öncelik aşkın olsun.
Cevap
24Cevap
Her aşkta sevgi vardır. Ama her sevgi aşk değildir. Bu yüzden aşk. Bazıları sadakat lazım o yüzden sevgi demiş. Zaten "aşk" iyi huyların birbiriyle bütünleşmesiyle oluşur.
sevgi önemli ve daimi olması önemli gelip geçmemeli bu ne insanlarla konustum neler gördüm korkuyorum herşeyden herkes iyice farklı algılamış bu işleri artık
Aşk belli bir süreden sonra eski şiddetini ister istemez kaybeder. Ama sağlam zemine oturtulan bir sevgi, her zaman bakidir.
sevgi
ask gecicidir ama sevgi hem ne olursa olsun kalicidir
Aşk ı bir kere derinden hissedersin ve herşey den güzeldir. Sevgi öyle değil
sevgin hatalarla bitebilir ama aşk ne yapsan affeder seni çünkü çok seviyor. aşk kesinlikle.
Elbette ki sevgi.
Aşk zamanla tükenir. Sevgi ve saygı daha kalıcı.
ingilizler bu konuyu "love" diyerek kapatmışlar, bizde yıllardır aşk mı sevgi mi diye soruyoruz :D
Bence aşk.. sevgi acıtır üzer kanatır ama aşk hep kıpır kıpırdır.
Sevgi değişiklik gösterebilir esneklik payı vardır ancak aşk net bir kalıbın içindedir...
aşk sevgi herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamasıın.
Aşk rüzgardor eser geçer
Sevgi bakidir mezara kadar gider
Sevgi kalıcıdır, aşk zaten sevginin aşırı yoğun halidir..
ikisi arasında bir fark göremiyorum.
Ayrım yapılamaz bir konu.
Aşk geçici sevgi kalıcı...
para seçenegi niye yok ki
sevgi bence sevmek sevilmek bir başka
Sevgii
Sevgi.
Seversen aska dönüşür asiksan acıya
Sevgi sadakat onemli
bende sevgi
Aşk !!!
sevgi...