Bence sevilmek daha önemlidir ben her türlü severim zaten benim sevip karşımdakinin beni sevmemesi çok kötü bişey benim sevmemin bi önemi yok misal birini deli gibi sevsen o seni sevmediği sürece bi önemi yok senin onu sevebilicek birinin seni sevmesi en güzel olan şey bu bence hani derler ya sevsin beni yeter sevgiyle yetmiyor işte
İkisini de birbirinden ayırmak çok mümkün değil. Sevilmeden sevmek, işkence olur. Üzülmekten başka bir işe yaramaz. Şimdi işi tersine çevirelim. Sevmemek ama sevilmek de yine karşı taraf için işkence olacaktır. Çünkü sadece yerler değişir. Eylemler aynı. Karşı taraf için işkence olan bir durum, bana keyif vermez. İnsan sevmediği kişiye karşı daha az tahammül gösteriyor ve sabrediyor. O yüzden benim için akreple yelkovan gibiler. Birisi eksikse düzenek işlemez
Bence sevmek daha önemli geliyor bana çünkü sevmek seni harekete geçiriyor mutluluk veriyor insanı dolduruyor sevilmek güzel ama biraz pasif kalıyor tek başına yetmiyor sanki o yüzden sevmek ön planda olmalı. 😊
Bence ikisi de tek başına eksik. Sevebilmek insanı olgunlaştırır, büyütür, kalbini açar. Sevilmek ise daha güvende hissettirir, değerli olduğunu hatırlatır. Ama birini seçeceksem sevebilmek derim, çünkü sevilmek biraz karşıya bağlı ama sevmek senin gücündedir.
Soru tam bir aşk kadını sorusu, bayıldım 😍 Bence sevmek de sevilmek de tek başına eksik kalıyor, en güzeli dengesi olan ilişki. Ama tercih dersen, ben de sevilmeyi seçerdim sanırım, çünkü sevildiğini hisseden insan zaten daha cesur seviyor 💕 Senin hayatında şu an baskın olan hangisi, daha çok seven mi oluyorsun yoksa sevilen mi? 🥹✨
Sağlıklı olan, hem sevebilmek hem de sevilmektir bence , tek taraflı sevgi yorabilir. Sadece sevilmek ama sevememek ise boşluk yaratabilir yani birini seçmek zorunda kalsaydım “sevebilmek” derdim çünkü sevebilen bir kalp, bir gün karşılığını da bulma ihtimaline sahiptir ama sevilmek güzel bir tesadüfken sevmek bir tercihtir.