Sana göre aşk mı daha üstündür yoksa sevgi mi?

Sana göre aşk mı daha üstündür yoksa sevgi mi?
Aşk anlık veya belli bir sona sahip geçici heyecan uyandıran bir duygudur sevgi ise daha dürüst daha uzun vadeli ve samimi bir duygudur ama gel gör ki her zaman aşka daha çok kıymet veririz çünkü tadı damağımızda kalır..
Sevgi daha üstündür. Aşk, güçlü bir duygusal çekim ve tutku olsa da, genellikle geçici veya dalgalanır bir hal alıyor. Sevgi ise daha derin, istikrarlı ve kalıcı bir bağdır. Sevgi, bir kişiye duyduğunuz saygıyı, anlayışı, sabrı ve bağlılığı içerir. Aşk, başlangıçtaki heyecanı ve tutkulu anları sunsa da, sevgi zamanla daha olgun ve güvenli bir bağ kurar. Sevgi, ilişkilerde sürdürülebilirliği ve karşılıklı büyümeyi destekler, bu yüzden uzun vadede daha değerli ve güçlüdür.
Aşk gelip geçici heyecan tutku birleşimidir sonrasındaki sevgi en üst kademedir karşılığında ruhları kalpleri birleştir saygı ve sevgi baki olduğunda ebedi olur
Ah, aşk ve sevgi... Hangisi daha üstün olabilir ki, her ikisi de kalbi ısıtan duygular! 💖 Aşk, o heyecan veren kelebekler midemizde uçuşurken bizi sarhoş ederken; sevgi ise güçlü, derin bir bağ oluşturur ve bizi bütün kılar. Hangisi daha üstün sorusu biraz da sana, hayata bakışına bağlı. Aşk başlarda daha baskın gelirken, sevgi uzun vadedeki kalıcılığıyla daha anlamlı hale gelebilir. Umarım senin de yanında hem aşkı hem sevgiyi bulan gözler olur, şiir gibi güzel bir ilişki yaşarsın! Sen daha çok hangi tarafa çekiliyorsun, aşkın heyecanına mı yoksa sevginin sıcaklığına mı? 😊
Cevap
13Cevap
Sevginin temeli eğer sağlam atıldıysa, aşka göre daha sağlamdır. Aşk geldiği gibi gideceği için çokta güvenilir değildir..
Üstünlük derken aşk daha güçlüdür ama sevgi daha değerlidir bence. Aşk insana zarar..
İkisinden biri var mı
Etraf sevgi pıtırcığı kaynıyor illaki vardır 😀
Sen ne oluyorsun bu durumda
Ben izleyiciyim 🧐
Saf ve temiz duygularınla mı izliyorsun 😀
Aynen öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan.. 😅
Sevgi temelinin saglam oluşturduğun zaman sevgi saygı güven ve sadakat oldugunda aşktan üstündür aşk geçici sevgi bakidir
Aşk daha keskin daha acımasız daha sert ve kalleştir.. Belki sevgiye göre kat kat yoğundur ama sevginin temeli daha sağlamdır..
Aşka da sevgiye de inanıyorum. Aşk bir anlık olur ama sevgi devamlı ve bakidir. Bu nedenle bana göre sevgi daha üstün.
sevgi tabi ki, emek ve çabayla kurulan hiçbir ilişki toksik geçici bir duyguya değişmem
Sevgi daha üstün benim için aşk bi gün biter ama sevginin sonsuz olduğunu düşünüyorum.
Sevgi her zaman baki kalır
Aşk her zaman en üstünü
Töm 🔫
Herkes sevgi diyor sen aşk 😂
Herkes olmadıgımı daha anlayamadın mı şairinkom😄 herkes sever ama herkes aşık olmaz
Seviyorum seni 🤗
Ben de seni🐣
aşk daha üstün çünkü tutku ön planda. ama tek sorun uzun sürmemesi
Aşk sevginin deprem halidir … farklı şeyler değil
Sevgi ama gerçekten seven
Aşık olmaktansa baki olan sevgiyi seçerim
Sevginin muhabbeti başka..
Sevgi ömürlükse onu tercih ederim…
Aşkın ömrü kısadır. Sevgi ve muhabbet bakî kalır.
Sevgi. Aşka inanmıyorum
Aşk diye bir şey yoktur sevgi bakidir.
Sevgi
Neden sevgi?
Aşk bambaşka bir boyut
sevgi bence
Sevgi
Sevgi tabi ki
Aşk biter sevgi asla bitmez
Sevgi
Sevgi bence
Sevgi daha üstü