Aşkta, flörtte aradıgını bulamayan her zaman eskiye mi döner? Var mı aranızda ilişkilerinizde aradıgını bulamayıp geri eskiyi arayan veya dönen?
buyrun :)
buyrun :)
aynen öyle yani ben dönmedim ama genelde dönüyorlar birazcık kolayı tercih etmek bu hiç daha yeni tanıdığın biriyle mi devam edersin yoksa her şeyini bildiğin bir sürü şey yaşadığın kişiyi mi tercih edersin ? çabalamak zorlarına gidiyor yeni ilişki yeni insanlar falan
Eskiye dönme huyum yoktur.Aradığımı bulamamışsam yeterince iyi arayamamışım demektir.
uuu bu cok iyimiş beybi
geçmişiyle yaşayanın geleceği aydınlık olmaz arkadaşım
aradığını bulamadıysan yepyeni bir sayfa açacaksın.
Cevap
1Cevap
evet aynen öyle yaparlar aradığını bulamayan eskiye değil seni en çok sevene döner başkalarından yediği kazıkların acısını o kişiden çıkarır onda şefkat bulur üzülen yine seven kişi olur..
Gelen gideni aratırmış sözü bazen doğru çıkabiliyor ama yine de geriye dönmek ya da dönmeyi istemek mantıklı gelmiyor bana..
Herşey düzgün gitseydi zaten bitmemiş olurdu.Şimdiye kadar hiç dönmedim, döneceğimi de sanmıyorum.
aradığımı bulamamıştım evet. eskiye döndüm ama çaresizlikten değil çok fazla hayalciydim artık gerçekçi olacağım dedim. dedim demesine ama ex beni terketti sonra o yalvardı en sonunda bastım tekmeyi!:D hiç sevglim yok şimdi oh mis:D
bi dönem yaptım öyle bir hata ama bir kez olmadıysa olmuyormuş
Geçmişte bulduğunu bir daha bulamayacağını bilen de döner.Ayrılırken koşa koşa gidip dönerken paşa paşa gelenden bir cacık olmaz.
itinayla eski sevgiliye dönülür, ivedilikle pişman olunur.
genelde öyle olur. gelen gideni aratır derler ya öyle bişey
ben dönmediğim ama bana hep geri dönmek istediler. kürkçü dükkanıyım sanki
O aradığını bulamayınca olmayacak. Aslı şu şekil boşta kalınca döner insan bence. . Ve öyle de oluyo.
ewet aradığımı bulamayınca döndüm eskisine ama yine arayışta oluyorsun eskisi heycanını yitirmiş oluyor..
tılkının donup dolastıgı yer kurkcu dukkanıdır
Aramam ayağıma beklerim belki gelirr :P
Çok oluyor dediğinden..
herkes değil ama çoğu böyle yapıyor
Evet oyle oluyor
güzel tespit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar