Evlilik cocuk falan yok ama
Seviyorsun ama siddet görüyorsun niye geri dönersin ve 3-4 kere ayni seyler yasiyorsun
Seviyorsun ama siddet görüyorsun niye geri dönersin ve 3-4 kere ayni seyler yasiyorsun
Çünkü ilişkinin değil, şiddetin bitmesini istiyorsun. Bunun için sürekli geri dönüyorsun. Ama yanlış yapıyorsun, adam seni sevse elini bile kaldırmaz. Psikolojik destek alman senin için iyi olur
Tesekkür ederim haklisin galiba ve okadar iyilik yaptim ona destek oldum hep bidaha olmicak dedi ama canimi acitti sözleriyle veya siddetle
Psikolojik siddet de var baski vs
Sen geri geldikçe aa nasıl bu yine gelir kafasında. Onu hayatından çıkar, sorunlu birisi kendisi. Kendini üzmene değmez
Tesekkür ederim ben cikardikca diyo hayir ben sevgilinim falan
Ama buna ben karar vermiyormuyim asil?
Bence veremiyorsun ona karşı bir bağlılık duyuyorsun bu da seni daha çok yıpratıp eşine cesaret veriyor
Anladim canim esim de degil ki daha sevgilim sen düsün yani psikolojim bozuk demekki
Güclü olup yapicam ama
Daha evlenmeden böyle yapıyorsa evlenince neler yapabilir sen düşün
Allah korusun Twitter'da senin için adalet aramayalım.
Haha canimm ya haklisin vallah sacma sapan bagimlilik yapti iste ama o yokken hem cok özgür hissediyorum hemde garip anlam veremedim
Cevap
7Cevap
Başka gidecek yerin yoktur
Anne babanın yanına dönmek istemezsin Maddi. Durum. Psikoloji her şey olabilir
Annesinin babasinin yaninda yasiyorsa bu kisi ve daha gencse
Psikolojik ozaman
Nasil düzelir bu durum
Siddet hic yoktu
Babasiz büyüdüm
Yaslar 22 ikimizin de
Yok baskasi da beni sevebilir ama bilmiyorum böyle fazla bi bagimlilik durumu var bende ne yapicagimi bilmiyorum
Iyi olan erkekleri itip hep abuk subuk siddet gösteren madde bagimli vs insanlari buluyorum kendime
Vallah bende anlamiyorum kendimi
Baskalarina gelince hep mantikli seyler söyleyip kendime gelince hic yapamiyorum
Normalde ben öyle bi insan istemem hayatimda zaten
Okumus kültürlü normal birini istiyorum hayatimda
Ama sonra böylelerini cekiyorum
böyle bir şey yaşıyorsan ruh sağlığın yerinde değildir
Ruh sagligini nasil geri normale döndürebiliriz?
Başkalarıyla arkadaşlıklar kur farklı insanlarla tanış zaten kendin göreceksin yaptığının ne kadar saçma olduğunu
Umarim öyle olur tesekkür ederim
Bu bir kadınsa cok normal. Çünkü şeytan azapta gerek. Kadin kendini degersiz hissettiren, onu üzen kişileri hayatindan çıkarmaz 😂😂😂
Mevzu böyle bir kadınsa bence hakediyor
Babasız büyümüşsün. Beni babam bile sevmedi elin oglu neden sevsin düşüncesi ike kendini degersizlestiriuor ve bu tip madde bağımlısı ezen şiddet gösteren kişileri yük olarak taşıyorsun. Psikolojik destek almalısın
Ben seytan degilim hahaha
Bilmiyorum normalde hic öyle düsünmüyorum ama belki derinlerde bi yerde bu düsünce yapisi var olabilir
Sagol
Ya kendini çaresiz değersiz görüyorsun değersizlik duygusu yaşadın ya da ezik bir ortamda büyüdün doğrumu? ne mecburiyetin var
Belkide yani ezik bir ortamda yasamadim ama bilmiyorum bende
Peki ailen değer sevgi coşku verdimi sana ver coşkuyu yaptımı😄
Evet hatta fazlasiyla
Ama babasiz büyüdüm bunun da bi etkisi varmidir?
Normalde cok güclü bi kizim herseyimi kendim yaparim niye böyle oldum acaba
Freuda göre 3-6 yaş aralığı fallik dönem olarak geçer bu dönemde kızlar çocuksu cinsel enerjiyi babaya yatırır bu dönem başarırsızsa saplantılı kişilik oluşur sendeki o baba eksikliği saplantı olmuş, bir psikoloğa gitmelisin tramva konusunda Barış muslu çok iyi bence instadan bakabilirsin
Anladim cok tesekkür ederimm nekadar bilinclisiniz
Rica ederim. öğretmenkik okudum gelişim psikolojisi dersinden biliyorum
Aa nekadar güzel
Teşekkür ederim bilgilerim sadece buralarda işe yarıyor ama😄
O nedemek hahaha
Atanmadım çünkü alım çok az fen bilgisinde
Cok üzüldüm inshallah atanirsiniz
İnşallah sağol teşekkürler ama zor bu saatten sonra. Almanyaya gitmeyi düşünüyorum
Almanya da ne yapmayi düsünüyorsunuz tanidiginiz falan var mı
Tanıdığım yok geçen işçi alacakları haberini duydum hava alanında çalışma işi varmış ordan başka işlere geçerim
Yapabiliyorsan yap derim almanca ögrenmeye basla bence az az
Aynen buranın kültürü bana uymuyor almancada öğrenecem alman vatandaşıda olacam
Bende yurtdisinda yasiyorum ve seni anliyorum
Yaa çok ilginç 😄niye söylemedin baştan hangi ülkedesin
Avusturya :)
Hımm orasıda iyi ne iş yapıyorsun nasıl gittin oraya
Ben burada dogudum zaten okuyorum ve calisiyorum
Çok güzel orası mesut tv de görmüştüm hirkes mutlu ya biliyonmu o kanalı youtubta😄
Evet biliyorum haha biz hic sevmiyoruz onu ya bi restoran da denk gelmistim kendini bsy saniyor
Hee😄aynen avanğın teki. peki senin beni oraya çağırma durumun olabilirmi şartı neyin var mı
Hahaha hic bilmiyorum öyle nasil oluyor acikxasi
Doğru oda var ne olarak çağıracanki beni oraya bende bilmiyorum, ancak turist olarak gelip seninle evlenirsem kalabilirim oda sana kalmış bir şey tabi
Öyle olmazz yahu ben evlenmeyi düsünmüyprum
Hele bu yasadiklafimdan sonra
Öyle olmaz ama beynine hükmetmelisin bilinç altına mutlu olmayı seçiyorum diyeceksin kendi kendine bunu tekrarla sevgi o baba boşluğunu beyninde çözmelisin onu yaşıyor beynin mantıklı olacam diyeceksin o duygu şevkat rahat bulunabilir diyeceksin yani böyle göndermeler yap bilinçaltına çok büyütme beyninde beynine format at
Umarim senin dedigin gibi kolay olur
Ben böyle bsy oldugunu bile düsünmemistim cünkü fazla koymamisti hic
Ama demekki bundan olabilirmis
Önce bi sıkıntını atlat sonra düşünürsün evlenmeyi barış muslunun kitabını al ya da instadan online bağlanıp terapi olmayı dene, benim için demiyorum oke. önce kendin mutlu olmalısınki sonra karşındakini mutlu edesin
Kitabi varsa hemen alim tesekkür ederim
Rica ederim. al tabi iyi geceler
Fiziksel şiddet mi psikolojik mi? Bu kişi şiddet sonrası özür dileyip hediye alıyor mu? Ya da şiddetin sebebinin sorumlusu olarak sizi mi gösteriyor?
Her ikiside var ve beni hep sucluyor
Zaten hayatinda bisey iyi gitmesin hep baskalarini suclar hic kendinde hatayi aramaz
Siddetin degilde herseyin sorumlusu benmisim
Ve sonra biraz zaman gecince özledim seni seviyorum mesajlari ve hediyeler
hmmm o zaman bilmediğimiz bişey var
Siginacak bir yeri yoktur belki
Mal olması lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?