aylardr çabaladim. hatta bir yılı geçti hep daha iyi olacak geçecek düzelecek dedim. ama olmadi. olmadigi gibi her şey daha kötü gitti. aylardr tek bir göz yaşı dökmemek için uğraştım. simdiyse oturdum hüngür hüngür ağladım. evet aylar sonra ilk kez pes ettim. o kadar bıktım ki her şeyden zerre umudum yok gelecek için. elimde olan güzel şeyleri kaybettim. ben hiçbir şeyi iyi yapamıyorum. beceremiyorum. belki de insanlara alay konusu oldum. ben uzun bir zaman kaybettim. enguzel geçireceğim yılları iyi yaşayamiyorum. hnayallerim vardi oysa. en kotusu insan geçen bir güne bile açıyor biliyor musunuz. zamanima kendime üzülüyorum. yarin girmem gereken bir dersim var ve ben hiç uyumadan sis gözlerle gitmek zorundayım. aslinda ona dahi gitmek istemiyorum her şey o kadar anlamsz ki. ne yapacağım nasıl ayağa kalkacagim tekrar.
Cevabın nedir?
Yalnız değilsin senin gibi milyonlarca insan var. Hayallerle gerçeği ayırmak gerek. Olmuyor diye hayallerden vazmı geçicez. Hayır. Ben 40 ımdan sonra elime gitar aldım gençlik hayalimdi o zaman olmadı ama şimdi oluyor. İstersen herşey olur ama olmadı diyede hayata küsülmez. Farkındasın işte geçen her gün ziyan. Bile bile neden ziyan ediyorsun. Kaybetmekten korkarsan zaten baştan kaybetmişsindir. Korkularını at bir kenara gitsin. Hayat güzel nefes almak güzel o zaman napıyoruz nefesi verene şükrediyoruz zamanımızı heba etmiyoruz. Güzel şeyler için kullanıyoruz. Hadi Bismillah de başla. Yorulunca dinlen sonra tekrar Bismillah de tekrar başla. Devam devam bak hala nefes alıyoruz. Bak sana güzel şeyler yazan insanlar var yalnız değilsin. Hadi güzel kardeşim
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim abicim. yazin iyi geldi gulumsetti. Allah razı olsun..
böyle iyi yürekli insanlarınhala olduğunu bilmek güzel.. oyle yaptım. Bismillah dedim yine başladım güne. güzel düşüneceğim. guzel olması için uğraşacağım..
En İyi Cevaplar
Ya dert ettiğin şeye bak. Ben de birşey var sandıydım.
Şimdi ayakları uzatacaksın, tabanları yere değecek şekilde. Sonra doğrulacaksın onların üzerinde. İlkten bir banyoya gidip güzelce duşunu alacaksın. Sonra da iyice kurulanacaksın. Eccük süslen, saçını felan yap. Balkon ya da sokak ne varsa artık. Çık ve sesinin çıktığı, avazının yettiği kadar bağır.
Ve de ki.
-Allah belanı versin Mümtaz..22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler güzel şeyler söyleyip moral verdiniz.. tekrar çaba göstermeye çalışıyorum 😊
+1 yılDüştükçe kalkacaksın kim ne derse desin duymazdan geliceksin insanlar herşeyi konuşur önemli olan sensin onların düşüncesi degil böyle umutsuz olmak yerine toparlan yapamam dersen yapamasn ben yapıcam biliyorum dersen yaparsın aç ellerini allaha dua et dertlş sıkıntını en iyi o giderir umutsuzluğa kapılma
11 Yorumla
Soran+1 yılhep ayni şeyleri söyledim kendime
belki de biraz güçlü durmak yerine akışına birakmaliyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
+1 yılKaybettiklerine üzülmek yerine kazanacaklarını düşün. Allah yardımcın olsun. Bu durumu atlatmak istiyorsan arkana bakmaktan vazgeçmeli ve önüne bakmaya çalışmalısın. Sana kaybettiklerini unut demiyorum ama kaybettiklerinden daha iyilerini yapabileceğini bilmen lazım.
112 Yorumla
Soran+1 yılinsandan çok zaman kaybettim. sacma sapan şeyler için saçma insanlar için.. o zoruna gidiyor.. bundan sonra kazanır miyim bilmiyorum ama umut yok..
- +1 yıl
Kaybettiğin zamanı kazanamazsın ama sana verilen zamanda o kayıpları telafi edebilirsin. Umut etmeyi bırakma o gittikten sonra ne yapsan boş.
Soran+1 yıl22 yasindayim. her zaman umut ettim. ama şu an böyle hissetmiyorum. sadece ağlamak istiyorum. canim yanıyor hevesim yok
- +1 yıl
Hayat insanı zor kararlar almaya iter. Bazıları çok yıpratır, vazgeçmek en iyi tercih gibi gelir. Sonra keşke dememek için vazgeçmemek gerektiğini o an anlayamıyorsun. Daha gençsin yani kaybettiğinden fazla zaman var önünde. Ve kaybettim dediğin zamanı telafi edebileceğinden fazla bu zaman. Yani hem kaybettiğin zamanı telafi edebilir hemde üstüne fazlasını koyabilirsin. Ağlamak iyidir, için rahatlar ama hevesini kaybetme. Canının acımasına gelirsek dayandıkça daha güçlü olursun.
Soran+1 yılinsaAllah zamanin bundan sonrasında dediğin gibi geçiririm. umudum pek olmasa da belki tekrar ışık doğar. su an hiçbir sey bilmiyorum. ne düşüneceğimi dr. sadece sabah uyanınca bir bakmisim her şey geçsin istiyorum
- +1 yıl
Öyle olmuyor bir sabah kalkınca herşey geçmiyor. Ama diyorum ya umut oldukça çabalarsın onu kaybedersen sıkıntı. Önce ne düşüneceğine karar ver yarına mı bakacaksın yoksa dünde takılı mı kalacaksın. O doğacak ışık kimseden gelmez o ışık zaten sensin sen sadece ne kadar parlak olacağına karar ver. Zamanının bundan sonrasını da nasıl geçireceğin senin elinde nasıl geçirmek istiyorsan öyle geçecek o yüzden iyi geçirmeye gayret et.
Soran+1 yılbugüne gelmem de sebep bendim. bundan sonra da ışık benim haklısın. tekrar ayağa kalkmak için ne yapmalıyım bilmiyorum. nasil bir yol izlemeliyim. bir fikrim yok. ama güçlü durmaya uğraşmak yoruyor bunu da biliyorum.
- +1 yıl
Ayağa kalkmanın iki yolu var bir yere tutunur kalkarsın ki bunu önermem çünkü tutunduğumuz şeyin ne kadar sağlam olacağını bilemeyiz. İkincisi ise kendinden destek almaktır ki bu en sağlamıdır. Çünkü böyle ayağa kalkarsan bir kere sonra her düştüğünde kalkacak gücün olduğunu anlarsın. Güçlü durmaya çalışma güçlü olduğuna inan. Hala zamanım varken herşeyin en iyisini hakettiğine inandır kendini. Zaten sonrası kendiliğinden gelir.
Soran+1 yılumarım öyle olur. umarım tekrar güzel günler gorurum. umut ışığının olması için çaba göstermeye çalışacağım. bu arada çok teşekkür ederim o kadar yorum yazdınız. cidden biraz olsun rahatlatt. Allah razı olsun
- +1 yıl
Öncelikle öyle olacak buna inan, buna inandığın zaman da umut etmek kolay olacaktır. Rica ederim, Allah senden de razı olsun.
Soran+1 yılinanacagim. daha iyi olmak için, umut etmek için uğraşacağım. belki güzel şeyler olur ve buraya yazarım.
- +1 yıl
Güzel şeyler olacak ve sen buraya yazacaksın. 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seni çok çok iyi anlıyorum. Ve gerçekten okurken çok üzüldüm. Okurken yaşadıklarımı hatırladım ve yaşadım öyle diyelim. Sakın ama sakın güçlü bir insan olmaya çalışırken duygusuz ve katı kalpli bir şey hissetmeyen insan olabilmeyi dileme. Benim hatam buydu. Şimdi ruhsuz gibiyim hiç bir şey hissedemiyorum. Acın varsa acını doya doya , seve seve çek. Acı çekmek hala insan olabildiğinin kanıtıdır. Bir gün gelir geriye bakar ve gülüp geçersin. O güne kadar savaşman dileği ile.
016 Yorumla
Soran+1 yılzaten hissizlestim gibi. kimseyi eskisi gibi sevemez oldum. kendimi dahi sevmiyorum eskisi gibi
Soran+1 yılsen ruhsuz biri mi oldun yani acı da mi cekmiyorsun
Soran+1 yılbelki sana öyle geliyordur. belki hala var. ortaya çıkaracak şeyler olmuyor sadecd
Soran+1 yılışte sen ilgilenmesen istemsen de ortaya yine çıkabilir. bence hissiz biri değilsin. sadece öyle olmak için ugrasmissin. eger duygusuz biri olsaydın benim yazdıklarım için böyle hissedemezdin. sen duygusuz değil güçlü birisin belki de
Soran+1 yılsen de benim gibi umutsuzluğa dusmussun çünkü. eğer ruhsuz olsaydın yardım etmeyi de sevmezdin
Soran+1 yılaynı şekilde benim de.. artik birçok insan böyle umutsuz.. boyle sürekli mutlu olmayı beceren her şeye olumlu bakabilen insanlara çok imreniyorum.
Soran+1 yılevet. onlar sen ve benle ayni şeyleri hissetmediler belki de..
- +1 yıl
Hissetmeyenler ve yaşamayanlar hala hayattan en dip zevkleri alabiliyorlar , Gülebilir , sevebilir , üzülebilir , Eğlenebilir ve daha nicesi. Tabi onlar gibi olmayı çok isterdim bende imreniyorum. Ama bazı şeylerin kolay kolay dönüşü olmuyor. Bir kere gidince o duygular tamami ile gelmiyor.
Soran+1 yılevet.. eskiden ben de oyleydim. neseliydim.. kaybettiklerim içinde en çok kendimi özlüyorum. eskisi gibi olmayı tekrar isterdim. ama imkansz
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutma gecenin en karanlığı şafağa en yakın olan zamandır.. 1 yıldır ağlamayarak yanlış yapmışsın ağlamamak guclubolmak değil-dir. arada ağlayacaksın acilirsin. hayat zor ve acımasız dik duracaksın ve etrafindakininsanlari boşver sen kendinle ilgilen sadece kendine odaklan hayallerini bırakma unutma bizi dinç tutan hayallerimiz..
143 Yorumla
Soran+1 yılevet. sanırım önceden aglamaliydim. aglamamak için uğraşmak yoruyor. şu an hevesimyok o kadar bir umutsuzluk var ki
Cevap sahibi+1 yılgülüm özelden yazsana az dertlesek konuşmak biraz rahatlatır seni
Cevap sahibi+1 yılumudunu da sakin kaybetme insanı felakete umutsuzluk sürükler
Soran+1 yılteşekkürler yorumun için. yardım etmeye çalıştığın için. tekrar umut etmemi sağlayacak küçük bir ışık doğar inşallah yarın uyandığımda isik var diyebilirim umarım
Cevap sahibi+1 yılumut her zaman var. yeri gelecek düşe kalka yuruycez ama düşmekten korkarsak yürüyemeyiz dusecez diye de sadece önümüze bakıp gidemeyiz.. bu dediklerinin kat be kat fazlasını gördüm yaşadım ama şükür umutsuzluğa hiç düşmedim ve şimdi istediğim yerdeyim sadece birazcık zaman kaybediyosun o kadar
Soran+1 yılne güzel istedigin yere ulasmissin. ben de uğraştım ama ışte sürekli engel cikiyor
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyi diyoruz.. farkımız ben umudumu yitirmedim yeri geldi kaç gün yemek yemedim keyifsizlikten ama yine dr düşmedim sadece sendeledim. sende yapabilirsin engel hep olacak şimdi olmazsa 6 ay o da olmazsa 6 sene.. birşeyler var bizd mani olmaya calisicak önemli olan mental acıdan bunlara göğüs gerecek durumda olup olmadığımız
Soran+1 yılgüçlü durabilmssin her zaman..
Cevap sahibi+1 yılsende durabilirsin kafa olarak kendi hazırladıktan sonra gerisi mühim değil. seni çökerten aile iş okul hangisi
Soran+1 yılbirikmislik var.. cevremdeki insanlar yok olmaya başladı. okul yeni bitti zaten işsizim. kimseyr faydam yok. yolunda gitmeyen şeyler var.. yani eski beni özlüyorum. kaybettiğim zaman da çok canımı skiyor
Cevap sahibi+1 yılbırak yok olsunlar gidenle zaten işin olmasın gelecekler de sana bağlı. Sen güçlüysen hiç sıkıntı yok o da sadece umut ve hırs ike olur bir sikkelen harcadığın emekleri olmak istediğin yeri düşün nerden baslayim diye kafa yor gerisini s.. et
Soran+1 yılyani zaten tek arkadaşım yok. tek basimayim. ve böyle mutlu arkadaşlarımı görüyorum. sonra şu halime bakıyorum ve üzülüyorum. bir zamanlar çok farklıydım şimdi çok farkli
Soran+1 yılsizin de kafanızı sisirdim
Cevap sahibi+1 yılbak okul da bitmiş. kız arkadşım vardı senle aynı kafadaydı rutin bir hayatı vardı bıkkınlık yorgunluk pişmanlık vs yok okul bitti iş yok yok etrafıma rezil olacam yok evde böyle falan falan biraz zaman aldı ama şimdi çok iyi çünkü kafa olarak onu hazırladım birazcık mevzu kafada iste
Soran+1 yılne güzel destek olmuşsunuz. ben de şu an o kafadayim boşta kalacağım korkusu var
Cevap sahibi+1 yılyok be ne kafa şişirmesi. uykudan kalkmıştım saatlerdir uyuyorum ondan şişti birazcik ☺ Ya sen niye sıkıyon ki canını arkadaşın da olur hepsi zamanla. senin yaşın kaç
Soran+1 yılya zaten arkadaşlarım fazlasıyla vardı. sadece coguyla arkadaşlığımız bitti.. artik tekm o sebepten
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılkalmazsın onu merak etme sadece biseyler ertelenir o kadar
Cevap sahibi+1 yılarkadasliklarinizin bitme sebebi neydi?
Cevap sahibi+1 yılyaşın daha çok genç be 26 yaşındayım son 1 senedir kafam rahat bak ben senden 3 yıl sonra düzeltmeye başlamışım sende yapacaksın önünde uzun zaman var şu kafayı bir oto yıkamaya gönderek gerisi kendiliğinden gelir
Soran+1 yıluzun mevzu.. su an yine arkadaşım var ama en yakın arkadaşlarımla bir şekilde koptu baglantimiz ışte. sevdiğim insanla da ayrıldım zaten.. anlayacaginiz üst uste geldi
Soran+1 yılumarım dediğin gibi olur zaman kaybım oldu.. boyle zamanını dolu dolu geçiren her anında mutlu olan insanlara çok imreniyorum. son bir yıldır hicbir şeye hevesim yok cunku
Cevap sahibi+1 yıldemek ki en yakın değillermiş olsalardı seni bu halde bırakıp gitmezlerdi o sebeple onalr için üzülmene gerek yok. erkek arkadaşa gelince yenisi gelir onu da merak etme kimler gelip geçiyor bir bilsen
Soran+1 yılkoca iki yılımı götürdü ama.. en güzel günlerimde aglamama sebep oldu.. keskeler biriktrdm. ayni yerden tekrar nasıl sevebilirim
Cevap sahibi+1 yılbak işte yum mevzu bu. heves diyorsun.. "Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat heyecanini kaybeden her şeyini kaybetmistir"
Cevap sahibi+1 yılseversin seversin yeter ki inan.. bak kendimi örnek vereyim lisede bir sene bir kızla çıktım çok iyi temiz bir kızdı 2010 da lise bitti kızı görmedim bir daha ve 5 yıl sonra bir şekilde tekrar konuştuk vs falan ama sefer ciddi amaç evlilik derken bir seneden fazla beraberdik plan bile yapmaya başladık derken tak diye bir anda bitti seviyordum da evlenmekte istiyordum evdekilere dahi bahsetmiştim ama buna rağmen sarsılmadım bile çünkü kafa olarak hazırım herşeye
Soran+1 yılneden bitti peki bu kadar ciddiykn
Soran+1 yılbilmiyorum ya aşık olmak brkere olur derler
Cevap sahibi+1 yılo şartını söyledi bende şartımı söyledim kabul edebilirdi ama etmesi için çok çok aşık olması gerekiyordu biraz naif biriydi korktu çekindi. hayırlısı dedik ve ben bu sonu zaten görüyordum beraberkende lakin çok sevdigimiz için belki diyordum neyse hayırlısı olsun dedik yola devam
Soran+1 yıldemekki kaderde yokmuş.. olmayinca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılya yaş daha 22 ne aşklar yasiycaksin hele sen git bir yüzünü yıka 2 rekat namaz kıl ciddiyim bak seni avutmak için diyorsan bütün angara kovalasın.. zor bunlar ama imkansız değil sen de yaparsın
Cevap sahibi+1 yılöyle kader.. kendini de böyle düşün demek ki nasip değilmiş o sana
Soran+1 yıldemekki.. zaten sadece boşa giden emeğe uzuluyor insan.. namaz dua iyi geliyor haklısın.. dua ediyorum. Allah büyük belki buraya yazarım tekrar her şey düzeldi diye
Cevap sahibi+1 yılinşallah yazarsın.. sıkma canını şükür demesini bil ya valla çok daha kötü durumda olanlar var
Soran+1 yılhaklısın bizimki ne ki.. sukur Rabbime.. ama insanız ışte bir yerde insan düşüyor umutsuzluga
Cevap sahibi+1 yıldüşe kalka gülüm. sabaha az kaldı sen sabahtan basla olaya biseyleri değiştirerek başlamalısın
Soran+1 yılhaklısınız.. cok teşekkür ederim yardımlarınız için gerçekten 😊 dersim vardı ona gitmek dahi istemiyordum ama gideceğim. kapatmamam lazım kendimi
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olduysam sevindim bak.. bolum ne ve kactasin
Soran+1 yılbenim okul bir ay önce bitti mezun oldum. edebiyat öğretmeniyim. simdi kpss için dershaneye gidiyorum ışte. atanmak için umudum yok isim cook zor ama ışte şansımı deneyeyim dedim..
Cevap sahibi+1 yılya yaş daha genç niye atanmayasin yılların emeğini çöpe atma tamam kpss ye gir ama aşık hedef seneye gireceğin sınav olsun bu sene geçti artik. işte o zaman yazık edersin çok ciddiyim
Soran+1 yılbilmiyorum artık şartlar çok zorlaştı. öğretmenlik yapılamayan tek meslek oldu ülkede.. neyse ben uyuyayim 11 de uyanmam gerek çünkü.. hic uyumadim da zaten. size iyi sabahlar tekrar sağolun
Cevap sahibi+1 yılolsun şartlar zorlaştı diye vazgeçme sen mücadeleni yap o ihtimal az da olsa var ki inanırsan çok yüksek. sağol sana da iyi sabahlar
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılKahretsin San marino gibiyim Hiç galibiyetim yok benimde ciiden yav.. Ama napıyoruz umudumuzu yitirmiyoruz.. :(
00 Yorumla bende bir omuz var al senin olsun istediğin gibi yaslan...
015 Yorumla
Soran+1 yıl. keske o omuz yeterli olsaydı
Soran+1 yılpeki şimdi geçti mi
Soran+1 yılkaç yaşındasin
Soran+1 yılpardon. sonradan fark ettim
Soran+1 yılteşekkür ederim yeteri kadar yordum zaten yorumlar biraz rahatlatti
Soran+1 yıldediğin açıdAn bakınca daha daha çok gencsin erkenden konuşuyorsun diyorum. değiştirmek için şansım olur belki diyorum. insaAllah degistrebilirim. tekrar gulumserim..
Soran+1 yılyoo sana bir sey demedim. söylediğin şeylerden çıkarım yaptım onu söylüyorum. nerden çıkardın elestiriyi sn de
Konuyu biraz daha açarsan, belki eylemsel olmasa da fikirsel anlamda yardımcı olabiliriz... Unutma doğru soruyu sormazsan, yanlış cevaplara ulaşırsın
00 Yorumla
+1 yılEfsane olarak anılanlar küllerinden yeniden doğanlardır.
07 Yorumla
Soran+1 yıldoğabilir miyim ki. sadece komik geliyo
- +1 yıl
Elin ayağın tutuyorsa , aklın ve bedeni sağlığın yerinde ise tekrardan başlaman için hiç bir engel yoktur.
Hepimizin zamanında pes ettiğimiz anlarımız oldu.
Başımıza gelenleri tecrübe olarak kullanıp mücadeleye devam etmekten başka şansımız yok.
Haydi vira Bismillah
Soran+1 yılçok kez deneyince sonra gücü olmuyor insanin evden dışarı çıkasım yok. nasil tekrar ayağa kalkacagim
- +1 yıl
olayı anlat yol göstermeye çalışayım.
Soran+1 yılboşver uzun mevzu son iki yıldır eskisi gibi ddgilim ve eski beni özledim sadece eskisi gibi gulebilsem keske
- +1 yıl
Keşkelerle olmuyor bu işler
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılen azından gözlerin gerçekleri görmeye başlamış acısı bundandır
02 Yorumla
Soran+1 yılhep görüyor belki kabullenmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılkapama o zaman hayatın büyüsüne gözlerini
Çözümünü bulursan banaada söyler misin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılçözüm bulacağımi sanmıyorum
+1 yılzamana bırakın canım benim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'tan yardım dile kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten onu yapıyorum. Rabbim yardimcimiz olsun
+1 yılersin gibisin masallahiniz var
00 Yorumla
+1 yılKanka çok kötü olmuşsun ya yaz konuşalı
00 Yorumla
+1 yılözelden yaz yardmcı olcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gibide varmış
kaybedecek hiçbişeyim yok014 Yorumla
Soran+1 yılvar demekki. tek bir umudum kalmadı. hiçbir sey icin
Cevap sahibi+1 yılbende aynı ama sebeplerdemı aynı
Soran+1 yılsebep farklı olabilr. ama böyle hisstmek kötü.
Cevap sahibi+1 yılaynen sana katılıyorum ama sen öyle ben böyle
buna ben kader diyorum hiçbir alternatifsiz..
Soran+1 yılkader derken. bazı şeylere kendimiz sebep olduk.
Cevap sahibi+1 yılhiçbirşey hatırlamıyorum geriye bakmak istemiyorum ama ileride bakamıyorum oldum yerde kilit
Soran+1 yılevet. ne ileri gidiyorsun ne geçmişi hatırlamak istiyorsun. sadece canın yanıyor
Cevap sahibi+1 yılCanı yakanın Acı kaynağı ne olabilir
Soran+1 yılbilmiyorum. birikmislik var her sey de yakıyor artık. hangisini diyeyim ki. artik eski ben olamayacagim belki de. eski beni özledim biliyor musun.
Cevap sahibi+1 yıleski sen olamayabilirsin ama yeni Birsen olabilirsin
senin kendi orjinalinde kendin
ben yan sanayi opar elleme sakın kopar
Soran+1 yıleski beni kaybetmişken yeni bir ben nasıl yaratabilirm
Cevap sahibi+1 yılgeçmişe gidebiliriz ama gelcez yine orda kalmıcaz
Soran+1 yılgeçmişe gitsem de zamanı geri alamam
Cevap sahibi+1 yılsürüklendin beni ... ikimizinde anladığı bir doğru var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım