Diyelim ki sevgiliniz size "beni istemeye gelin" dedi. Gittiniz çiçek çikolata oturdunuz içtiniz kahvenizi. Geldiniz o heycanlı soruya; "Allah'ın emri, Peygamber'in kavlı ile kızınızı oğlumuza istiyoruz". Oda ne kız babası sebepsiz yere olmaz dedi. Bu durumda ne yapardınız?
Erkekler, kız istemede kızı vermezlerse ne yapardınız?
Ben erkek olsam yanımda halı götürürdüm kızı halıya sarar kaçırırdım o hengamede biraz yaş olsa da, düğün derdinden kurtulurdum, iyi ki erkek değilim :D
Beni istediler ne babam ne annem kimse cevap vermedi isteyen adam bide osurdu üzerine 😔😁😀😀😀 annem babama babam anneme annem de topu abime attı en son bizim öksürük ossurklu kendi geri verdik gitti dedi 😂 @Dahaçokküçügüm sende duy duy
Eşim istemedi aracımız yaptı bunu ben gülme krizine girip odaya kaçtım o arada olan verme hadisesi ni kaçırdım. D eşim yapmadı yawww bide özür diliyor gül allah gül. D
Benim gördüğüm, önce kız ve erkek aileleri olmadan karşı tarafın evine tanışmaya giderler, sonra aileler tanışır istenir. İstemeye gidip de verilmezse oyle sevgilimi olur, insan ailesinin nasıl bir düşüncesi oldugunu bilmez mi, bence bu yazılan sadece görücü usulü evliliklerde olur, medeni modern bir ailede boyle bir durum yaşanmaz diye düşünüyorum.
Herşey o an belli olur o dk dan sonra kıza şöyle bir bakarım ne ayak manasında o an tepki verirse babasına bende kalkıp derim vermeseniz de gönlü bende geleneklere de uydum geldik istedik o halde alır kaçırırım haberin olsun der çıkarız
Yok, büyük konuşmuyorum ^^ Eğer karşımdaki babanın karşı cinse ağır önyargısı yoksa beni gördüğü an konuşmaya başladığı an "Bu benim damadım olabilir." der zaten :)
En İyi Cevaplar