Selamlar 🌼 İyi pazarlar
Gelecekte Bir Kızınız oldu 🧚🏻♀️
herkesten & gözünüzden sakındığınız kızınızı kendiniz gibi bir adama verir miydiniz? ♾️

Selamlar 🌼 İyi pazarlar
Gelecekte Bir Kızınız oldu 🧚🏻♀️
herkesten & gözünüzden sakındığınız kızınızı kendiniz gibi bir adama verir miydiniz? ♾️

Benim için kızımın kararı önemli. ama asla ve asla serserilerle sevgili olmasına izin vermem. benim kızım benim prensesim olurdu zaten. ama kararlarına saygı duyarım her zaman. benim gibi birisi olması gerekmiyor sevdiği birisi olsun yeter
Yerinde ve çok güzel bir yorum 👌🏻
Teşekkür ederim senden duymak mutlu etti 🌸🙏
Rica ederim ne demek🌺
Verirdim benim gibi ileri görüşlü benim gibi gerçek ve delikanlı bir şekilde seven adam bulsun verirdim ben bu hayatı hiç sevilen taraf olmadım aşk bile bir lütufmuş
Cevap
14Cevap
Kızım mal değil ki vereyim, onun güçlü bir birey olarak yetiştirebilirsem o zaten doğru kişiyi seçer
Mal diyen kim?
O manada sormadım zaten
Anladım ama lafın gelişi yazdım yoksa herkes özgür ve istediği ile hayat kuruyor
Var tabi haklısın umarım ileride böyle bir sorun kalmaz ama bu tarz nesiller yavaş yavaş azalıyor
Umarım tatlım 🌼
O nasıl birini isterse onunla evlensin, tabii evleneceği kişi dürüst ve güvenilir olmak zorunda. Onun haricinde böyle bir zorunluluk aramam kızımda ☺️
Sanırım vermem. Zor bir insanım. Kıyamam ona. Umarım benden daha iyisine gider.
Kızım yok ama olsaydı kendim gibi birine verirdim.
Verirdim
Evet verirdim..
Kendi adıma seve seve
ilginç soru tatlım
Kizimin nasil bir karakteri olduguna bagli.
Ben veririm
tabiki de
Verirdim
Hem de gözüm kapalı
Verirdim
Gözüm kapalı veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?