Aşk İlişkileri Erkekler, kızınız olsa sizin gibi biriyle evlenmesini ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ona göre çeki düzen verin kendinize. :d Erkekler, kızınız olsa sizin gibi biriyle evlenmesini ister miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle isterdim. Benim gibi hayatını vatanına milletine adamış birisi ile beraber olsun isterdim. 0 0 Yorumla
BenAkali Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnsanın kişiliği değişkendir, net bir şey söyleyemem maalesef. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tabiki evet benim gibi durustunu mu bulcak sadece sanssizim bu kizimin basini agritabilir 0 0 Yorumla
Berke78787878 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kızlardan nefret ettiğim için kızım olmasını hiç istemem sebebini sen biliyorsun neden nefret ettiğimi 0 0 Yorumla
İsmailll07 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl İsterdim. Zaten baktım kızım birini çok seviyor onunla tanışırım ilk başta baktım terbiyeli efendi uzmicek biri gözüm kapalı yardım ederim 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Kesinlikle benim gibi biriyle evlenmesini isterdim 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl La yok ben sek p@cim asla musade etmezdim 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sinirli biriyle istemezdim evlenmesini 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. İsterdim kesinlikle. 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı. İsterdim 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. hayiiiiir😂😂😂 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Beklemeden evlensin 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kesinlikle isterdim. Benim gibi hayatını vatanına milletine adamış birisi ile beraber olsun isterdim.
İnsanın kişiliği değişkendir, net bir şey söyleyemem maalesef.
Tabiki evet benim gibi durustunu mu bulcak sadece sanssizim bu kizimin basini agritabilir
Kızlardan nefret ettiğim için kızım olmasını hiç istemem sebebini sen biliyorsun neden nefret ettiğimi
İsterdim. Zaten baktım kızım birini çok seviyor onunla tanışırım ilk başta baktım terbiyeli efendi uzmicek biri gözüm kapalı yardım ederim
Kim yoğurduna ekşi der ki
Kesinlikle benim gibi biriyle evlenmesini isterdim
La yok ben sek p@cim asla musade etmezdim
Sinirli biriyle istemezdim evlenmesini
Gonul rahatligiyla evet
Olabilir
Evet isterse eğer
İsterdim kesinlikle.
İstemezdim
İsterdim
hayiiiiir😂😂😂
Elbette