İnternetten tanıştığım erkek benden borç para istedi bu normalmi, siz sevgili olarak görüştüğünüz kişiden borç para istermisiniz?

Geçen yıl instagramdan biriyle tanıştım kendisi öğretmen zaten heryerde öğrencileriyle resmi var sosyal hesaplarında oyuzden zaten birazda güvenmiştim ama tartışıp bikaçay önce görüşmeyi kesmiştik.. yüzyüze onu hiç görmedim.. neyse konuma döneyim. Dün bana yazdı ne oldu dedim bende zannettim beni özledi.. ama nerde.. arabasıyla kaza yapmış benden borç istedi.. sen ne diyorsun ben hayatımda seni hiç yüzyüze görmedim birde paramı göndereceğim dedim ve kızdım. Oda iyi sormadım farzet dedi gitti. Yaa herşeyi geçtim bir erkek kızdan borç istermi yaa... gözümde değeri tamamen düştü ... maddi durumum var ama gidipte bir erkeğe sevgilimde olsa para yediremem.. onda o gurur yoksa zaten onunla yapamam.. siz olsaydınız istermisiniz borç eski sevgiliden veya şuanki sevgilinizden... ben aslaaa..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler bu konuda biraz gururlu olmalı...
İnternetten tanıştığım erkek benden borç para istedi bu normalmi, siz sevgili olarak görüştüğünüz kişiden borç para istermisiniz?