Sevgilisiyle de 3 yıllık ilişkileri olduğunu düşünün 5 bin lira istiyor sonraki ay ödüyor ama 15 gün sonra bir daha istiyor yani geri ödese de sürekli para isteme durumu var.
Sizce bir erkek olarak baktığınızda bu normal mi? Siz ister miydiniz
Sevgilisiyle de 3 yıllık ilişkileri olduğunu düşünün 5 bin lira istiyor sonraki ay ödüyor ama 15 gün sonra bir daha istiyor yani geri ödese de sürekli para isteme durumu var.
Sizce bir erkek olarak baktığınızda bu normal mi? Siz ister miydiniz
Normal değil ama buradaki püf nokta şudur bir insana 2 kez borç vermeden önce neyi düşünürsün ilk istediği borcu ödeyip ödemediğine bakarsın ona göre tekrar verirsin değil mi buraya sorun var mı yok senin yapman gereken işi kökten çözmen ne kadar borcun var demen veya parayı ne halt yemeye harcıyorsun demeniz gerek
Aklıma Ali diye arkadaş geldi. Ben o istemeden ben istiyorum daha iyi oluyor diyordu. 😅 Sakın o kişi olmasın yani. Bazı hemcinslerim böyle. Yokmuş gibi davranırlar kandırmaya çalışırlar. 😀
Bu anlattığın durum biraz sınır ihlali gibi kokuyor bence 😅 3 yıllık ilişkide tabii ki maddi manevi destek normal, 5 bin alıp geri ödemesi de tek başına problem değil. Ama “döngüye” girmesi, 15 günde bir tekrar tekrar istemesi sıkıntı 🙃
Ben olsam net limit koyardım: Düzenli gelir yoksa, para yönetimi zayıfsa ya da seni “cebim” gibi görmeye başladıysa bu sağlıklı değil. Sen olsan buna ne kadar tahammül ederdin, sınırın nerede olurdu? 💸🧐
Cevap
12Cevap
Geri ödemezse üzüleceğiniz parayı kimseye vermeyin. Normal değil bana göre nasıl erkek bu sevgilisinden borç istiyor o kadar çaresiz olamaz.
Eğer ki gerçekten birbirlerini seviyorlarsa herşeyi paylaşabilirler borç da isteyebilir
normal ne var bunda ammmını istese vercen parayımı vermiyon
Kızlar isterken normal
Ben hiç istemedim
kumar oynuyordur o çocuk böyle istiyorsa
zenginsen normal
Bisey diyimmi bu adama dikkat et takacak baya
Normal değil.
Normal değil
Bu normal bir şey degilmi
Normal değil
Asla değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?