Ablamın arkadaşının kardeşi cok güzell :/

Üst katımızda ablamın en yakın arkadaşı var cok yakınlar kardeşiyle ben de çok yakınız. ikimizde 18 yaşındayız bu yıl üniversiteye gidecez tercihleri yapıp. Ablamlar kadar yakın olmasakta bizde yakınız beraber cok vakit geçiririz. Ablamlar beraber bazen tatile gittiklerinde O biz de kalır ben onlarda kalırım bizde çok yakınız aslında yani. Şimdi bu kız cok güzel cok tatlı bir suratı var. Arkadaşımın güzelliğiyle bende

gurur duyuyorum ancak onun güzelliğinin yanında farkedilmiyorum bile . İkimiz dışarı çıkarız ona bakar cogu kişi. Beni bu zamana kadar sevdiğini söyleyen bile olmadı ona gırla. Şimdi diyeceksiniz ne kıskansın falan ama bu kıskançlık degil ikimizde aynı yaşatayız bu yasta beğenilmek istemek önemli oluyor siz de bu yaslardan gectiniz bende beğenilmek istiyorum ama onun yanında eriyorum. 170 boyu kaymak gibi cildi var. Mesela ablamlar hep beraber bir yere gideriz o kıza bir sürü beğeni gelir beni tanıstır diyenler. Bana gelmeyince cok üzülüyorum. Gercekten hep ağlıyorum mesela bir cocuk var komşumuz o da ablam o cocuğu bir aralar sevdiğimi biliyordu cok yakıştırıyorum onları dedi. Senin için sorun olmaz zatn bir aralar beğeniyordun sen zaten dedi. Bende yo sorundegil falan dedim ama ablam biliyor nasıl ağladığımı o cocuk için. Ablam bile tatile gideriz 4 ümüz hazırlanırız ya cok güzel olmuşun der ona bana hiçbirşey demez. Zaten grup bir yere gittiğimiz de sorar herkes bu kim tanıstır diye ben bakarım:// 4 ümüz arasında bir ben böyle mutsuzum onun ablası da benim ablamda evleniyor zaten bu yıl gercekten cok üzülüyorum aynı yas olmasak neyse de aynı yaşatayız ona gırla giderken bana gelmemesine cok üzülüyorum arkadaslarım aslında bana derler sen cok güzel bir kızsın kızım falan giyiminde güzel. Mesela düğün var şimdi 18 agustosta ablam evleniyo o benden yine bin kat güzel olacak herkes ona teklif edecek teklifler gelecek hep oyle oluyor ve bir ton erkek cevresi var ablamların onlar onu begenecek hep ben bakacam uzaktan. Tercihlerimi hep sehir dışı yazdım zaten Ankara hiç yazmadım. Diyorum hep böyle mi olacak hep böyle yalnız mı kalacan nolur birşey söyleyin
Ablamın arkadaşının kardeşi cok güzell :/