Gece uyudumu kalk üstünü ört bı kız bir şey dedi mi sen cevap ver ve ben izin vermem kızlarla konuşmasına nasıl o bana izin vermiyorsa bende ona vermem işte böyle oluyor
Ben ona adam gibi bir kız bulurum o merak etmesin hem beni dinlemesey di ben bı kızlamı konuşuyorsun filan dediğimde tüm gününü anlatmaz dı yapsa bile benden çekiniyor anliyacağın
Ben karışırım o bana karışmasın bende ona karışmam tabikide bı kızla konuştu diye bağırıp çağırmıyorum ama benden çekiniyor aramızda zaten iki yaş tek var
Yoo annem bence korkuttu o da ben söylerim filan diye benden çekiniyor yoksa abimin boyu 1.90 ben 1.53 benden mi korkicak ben sadece akıllılık yapıyorumm😂😂
Abimin bu siteden haberi bile yokk o zaten çekinir bize anlatmaya ben zaten abimin işini filan yapıyorum diye abisine ablalık yapanlardanım yazdım buradaki kızlara erkek olsun yeter o yüzden ben onu uyarırım üzülen o olur annemde o yüzden kızar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana abilik taslıyor benimki. 3 yaş küçük benden velet jfjsjd
Kısıtlama mı yapıyor 😂😂
Kısıtlama değil de velet kontrol ediyor çevremi. Tabi zorbalıkla değil.
Yani öyle olması gerekir bencede kimle nerede gezdiğini falan
Aynen. İki abim var onlar böyle değil ama kardeşim öyle işte.
Oo işin zor senin be kızım 😂
Evet 4 erkek kardeşşş
Ohooo sen zor evlenirsin
Niyetim yok zaten şimdilik.
Yaş kaç ki kanka senin
Benim kardeşim bana abilik taslıyor evet abim gibide duruyor
Ee dinliyormusun onu
Yooo bana hoca adımla seslenmez abla der hep
Adınla seslense kızarmısın
Evet
Alışkanlıktan kaynaklı o ben abla demem mesela
Ben abisine ablalık yapanlardanımm
O nasıl oluyor 😂😂
Gece uyudumu kalk üstünü ört bı kız bir şey dedi mi sen cevap ver ve ben izin vermem kızlarla konuşmasına nasıl o bana izin vermiyorsa bende ona vermem işte böyle oluyor
Sanki seni dinliyor 😂
Konuşmazsa evde kalır başınada olur hep 😂
Ben ona adam gibi bir kız bulurum o merak etmesin hem beni dinlemesey di ben bı kızlamı konuşuyorsun filan dediğimde tüm gününü anlatmaz dı yapsa bile benden çekiniyor anliyacağın
Ohaaa o kadar değil abin sonuçta niye karışıyon sen
Ben karışırım o bana karışmasın bende ona karışmam tabikide bı kızla konuştu diye bağırıp çağırmıyorum ama benden çekiniyor aramızda zaten iki yaş tek var
Sen gözünü korkutmuşsun onun 😂
Yoo annem bence korkuttu o da ben söylerim filan diye benden çekiniyor yoksa abimin boyu 1.90 ben 1.53 benden mi korkicak ben sadece akıllılık yapıyorumm😂😂
Annengil niye karışıyokş abinin kimle konuştuğuna
Çünkü burada ki kızlar çok edepsiz terbiyesiz
Buradan mı konuşuyor abin kızlarla
Abimin bu siteden haberi bile yokk o zaten çekinir bize anlatmaya ben zaten abimin işini filan yapıyorum diye abisine ablalık yapanlardanım yazdım buradaki kızlara erkek olsun yeter o yüzden ben onu uyarırım üzülen o olur annemde o yüzden kızar
Çok saçma ve açıklıyısız yazdım kusura bakma
İsmin ne büsürü kişi istek atmış
Soruna cvp yazdım
Finansal özgürlüğünü kısıtlıyorum. Dolayısıyla çevresi de kısıtlanmış oluyor. Neye ihtiyacı varsa bana söylüyor ben alıyorum. Külot, ped dahil.
Ablan tabi alcan ne gerekiyorsa
Ne iyiligi
İyilik değil abilik 😂
Hi pardon🤭yanlis okudum.
Kardesim yok:/
Tamam 😂
Abim abilik yapıyor
Abin tabi abilik yapcak 😂😂😂
Jwhahshshahs
Evli değilmi senin abin daha
Evli canım ama görüyorum hemde her gün meredeyse
Kapı komşunuz mu 😂
Yok yav aynı işteyiz diğeri de evlenicek daha ohhh gerçek eğlence diye recep ivedik gibi oyanahasım geldi ajzjsjjss
Evin tek hükmü sen mi olcan 😂
Yok ya bende gelin olup gideceğim maalesef saltanatım evde tek başıma sürüyor ama ajznsjsjs
Yaş kaç kız ne zaman evlencen
Ben yapıyorum
Nasıl yapıyosun kısıtlama faln mı
Kısıtlama değil ihtiyaçlarını alıyorum ve bazen uyarı yapıyorum
Nasıl uyarılar
Giyimi hakkında olsun arkadaşlık konusunda
Rahat mı giyiniyor
Evet
Ama yani açık değil giyimi iyi
Ee dinliyor mu seni
Tabi
O zaman iyi kanka