aranizda benim gibi abla olupta kendinden 6.5 yaş küçük kız kardeşiyle kavga edip kardeşi tarafindan saldırıya uğrayan var mı yani iki kız jardeş olarak tek biz mi her gün dovüsüyoz ve kardesim bana saygisizlik ediyo
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablayım, 5 yaş var bizde de çok iyi anlaşırız. Arkadaş gibi takılırız karışmayız birbirimize.
ama sana hic kızinca kotu soz soyluyor el hareketi yapiyomu saygısızlık falan bizimki cok sinirli davraniyo bana beni takintili ve cocuksu gorüyo yoksa bu yila kadar bizde aşırı iyi geciniyoduk ben onun 2. annesi gibiydim hemde arkadaş
el hareketi vurma itme gibi iste
El kol hareketi vurma argo sözü geçtim kırıcı herhangi bir cümle bile kullanmayız birbirimize şakada olsa.
bizde öyleydik. ama ilk kardeşim baslatti sigara iciyorum diye argoyu saydirdi devami geldi ben o derken 6 aydir boyleyz
sen kac yasindasin
29. Ne biçim konuşuyorsun yakışıyormu hanımefendi ol biraz filan de kahvede mi takılıyosun bacım bu ne el kol hareketi de kendine gelsin
a ikinizde baya olgunsunuz o zaman ben 25 o 18 gecmistedemi boyleydiniz yani hep mi birbirinixe karsi naziktiniz bizim ki agresif ben agrasif artik zitlasmaya başladik ama bizde iste 6 aydir anlasamiyoruz ben unideyken aramiz cok iyiydi beni ozlüyodu baya benfe onu hatta yurttaki arladaslarm ne kadar iyi anlasiyonuz keske bizdede sen gibi abla olsa senin gibi abla bulunmaz kardesini cok dusünuyo falan diyolardi 4 ay oncede kardesim bana catal firlatmisti
annemde hep beni susturmaya calisiyor ayrimcilik yapiyor belki ben ondan bu hale geldim artik cok öfkeleniyorum haksizlik yapildigi icin ben onu susturacakmisim annemde beni susturuyomus evet hep bana sus diyor o beni itip kaksada o benim ellerimi tutup sımsıkı sıktırıyo ben duvar gibi duruyom bana birak diyo bana sen hastasin takintilisin diyo kardesimede o normal değil rahatsiz diyodu dün ben hic susmadim artik feldim gectim kaedesime hakaret ettim zoruma gitti iste tebiyesz qhlaksz saygsz edepsz serefsz oda bana terbiyesz pislk utanmaz dedi bide cocuk gibisin benim seviyem senden yukari diyo cok uzuluyorum hep agliyorum bana dün diyoki isin gücün zırlamak
Biz hep böyleydik. Çocukkende ergenkende. Hiç kavga etmedik ama benim ki çok nazik kibardır. Karşındaki kişiye bağlı bu söylediğin gibi agrasif biri olsaydı ikimizden biri tartışma kaçınılmaz olurdu bizde de. Sana davranmasını istediğin gibi ona davran. Seni örnek alsın sen de zıt gidersen koparsınız. Şöyle düşün o daha ergen senin kadar sağduyulu değil henüz ama tartışınca sana kötü bir şey söylerse sana öyle konuşamayacağını söyle, devam ederse diyaloğa girme uzak dur. Anlar hatasını
Annenin yaptığı rezalet. Ne demek ellerini tutup sıktırmak asıl manyaklık bu. Tövbe yaa... Ananla kardeşin delirmiş hayatım sen değil. Kardeşine terbiye vermek veya bir şeyler öğretmek sana kalmadı, o annenin işi. Kardeşine annen sahip çıkacak sen değil. Kimsede sana fiziksel temas yapamaz. Buna itiraz ettiğin için hasta olmuyorsun buna itiraz etmeni hastalıklı bulanlar gerçek ruh hastaları. Ne derlerse desinler kafana takma, sadece seni üzmek için söylemiş gerçekçiliği yok. Öyle sözlere girme bulaşma baktın anlaşamıyorsun laftan anlamıyor muhatap olma. Olsanda sadece kendini üzersin laftan anlamaz ki
ben 6 yıl ilaç kullandım cok hassas ve kafaya takan biriydim halen oyleyim ilaclari gecen yıl biraktim belki de kardesimle kavgalarim ondan artti bilmiyorum ama annem normal degil zaten bizimkiler bosandi psikolojisi gitti bana 2 yildir küfür beddua ettigide oldu kardesime sadece beddua etmistir ama genelde bana cunku o hep ojuldaydi zaten ona kiyamaz o cok sogukkanli anne diye ölüp biten hep ben oldum sarilma öpme hep bendeydi yani kardesime gore sicakkanli ve dusunceliyim ama annem cok deģisti ve beni cok kirip doktu ben 23 yasimda ana dayagi yedim 2021in sonlarina dogru tökezledi hersey simdide beni kötü seytan olarak görüyolar cunku onlar bana 1 laf dese ben 10 laf sayiyorum ayrimcilik yaptiginin farkindayim ama ikuside inkar ediyo annem olcak olan gecen gun ayrimcilij yapiuosam ölüm ciksin dedide o bana öll geberr diyen biri kendinede der mi der cok yorgunum bizde baba yok cok bitkinim sen bekar misin aile evindemisin
kardesimi ilk ben hafifce itmistim iste kollarima saldirdi ellerimi sıktırdı parmaklarim acidi o bana birak dedi ben tepkusizdim o an
Çok düşünüyorsun hassassın, tekrar doktora git bakalım ne diyecek. Belki bir süre daha kullanman gerekir. O zaman daha iyi hissedersin belki bir doktorla konuş bu durumu. Annenin ruh hali iyi değil o yüzden söylediklerine takılma sağlam kafayla söylemiyor ki ama birbirinize temas etmeyin ve ne olursa olsun kötü çirkin kelimeler kullanma. Aptal deyince sen aptal olmuyorsun, sen onlara uyma.
ben seni ekliyeyim dertlesmek isterim sende istersen basini agritmayacaksam
benden 9 yaş küçük erkek kardeşim var, anlıyorum seni. sen ona takıldıkça daha da kuduracak takma onu. takılmamak delirtecektir, uğraşmaz senle
Normal bişi hele ki kız kardeşin ergenlik dönemindeyse
o 18 ben 25 bana aşırı saygısız davranmaya başladı bide bana karsi cok asabi normalde cok sessiz birbirimize saydiriyoruz itisiyoruz fiziksel olarak bende utanmadan ablana el kaldirip duruyon diyom
Onun yaşındakiler hepsi öyle ama el kaldırması çok yanlış izin vermemelisin ablasısın çünkü
Annen baban ne diyor peki bu duruma?
hıc anlasamaz mısınız sız?
ane baba izn vermemeli
Herkes dövüşüyor
Yokkiiii