Aile & Toplum Kız kardeşiniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aranız nasıl Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kız kardeşiniz var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
2002libirgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ablam var. Onu çok seviyorum ama kişilik olarak çok farklı bazı yanlarımız zıtlaşabiliyoruz. Ama çok derin bir bağımız var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Var. Değişik aramız. Bazen tek dostum gibi bazen de ezeli düşmanım gibi. 1 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl evet kız kardeşim var ve çok iyi anlaşıyoruz. 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ablam var, çok iyi anlaşıyoruz. 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Varr Lokumm gibi jddnjd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eski patronumun eşinin erkek kardeşi vardı, ablasının kuyruğu olmuştu kendini şirketin sahibi sanıyordu havasından şımarıklığından geçilmiyordu, erkek kardeşi olan bir kızla evlenmek istemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu tekrar okur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :-D Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. yok.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ablam var. Onu çok seviyorum ama kişilik olarak çok farklı bazı yanlarımız zıtlaşabiliyoruz. Ama çok derin bir bağımız var
Var. Değişik aramız. Bazen tek dostum gibi bazen de ezeli düşmanım gibi.
evet kız kardeşim var ve çok iyi anlaşıyoruz.
Ablam var, çok iyi anlaşıyoruz.
Çok iyi anlaşırız
Ablam var iyi şükür
Biriyle iyi biriyle anlaşamıyoruz
Varr Lokumm gibi jddnjd
Var çok iyi anlaşıyoruz
eski patronumun eşinin erkek kardeşi vardı, ablasının kuyruğu olmuştu kendini şirketin sahibi sanıyordu havasından şımarıklığından geçilmiyordu, erkek kardeşi olan bir kızla evlenmek istemem
Soruyu tekrar okur musun
:-D
Bi' ablamın olmasını isterdim sanırım.
yok..
Yok...
Peki var ya da yok senin merak ettiğin soru ne
maalesef yok