Vallah sabah bir bakıyorum oda da herşey bir yanda neyse topluyorum. Eve geliyor yemeğini hazırlıyorum. E bulaşık çıkıyor onu toparlıyorum. Kısır döngü, ha bir de sinir küpü zamanları laf etmeye gelmiyor.🙄😂
Kız kardeşim yok ama bir tane öz abim var.. Bir de yeri geldiğinde abim, yeri geldiğinde babam, yeri geldiğinde sığınağım canımdan çok sevdiğim sevdiceğim @canerozkum var.
Tek çocuk olduğum için yalnız büyüdüm. Abim ve ablamın olmasını gerçekten çok isterdim. Ama böylesi tutumlar içine girmek amacında olsaydı da evimizde harp çıkardı orası kesin.😕
bir adet ikizim var kız yetipde artıyor bize fazlasıyla başka kardeşim olmasını istermiydim blmiyorum boş beleş dolaşmayıp çalışıp kendi ekmeklerini kazanacaklarsa olabilirdi
Büyük abim o kadar köle gibi davranmaz ama küçük abim bana su getir bilmem ne diye az cok yaptırıyo cok kavga ederiz bildiğin kavga ama o bana vurur ben ona tekme tokat😂😂😂birde sevgilim olduğunu felan duyunca cok sinirleniyo ağzıma ediyp kısacası 😂😂ekmek alma işide hep bende😫😫😫
En İyi Cevaplar