Ablamın arkadaşı?

Merhabalar arkadaşlar, ablamın 6 kişilik bir arkadaş grubu var çok iyi anlaşıyorlar grupta tek bir erkek var. Bu arada ablamla aramda 2 yaş var üniversiteye gidiyoruz ikimizde şansa da aynı üniversiteyi kazandık. Univeristenin başlarında ablam gel seni arkadaşlarımla tanıştırayım demişti sadece bir tane kız arkadaşı ve o erkek arkadaşı (Burak) gelmişti. Burak'a gördüğüm gibi tutuldum onu her gördüğümde çok heyecanlanıyorum aradan 1 ay geçti ve ablama ondan hoşlandığımı söyledim ama Burak çok fazla kızlarla takılan bir tipmis ve diyormuş ki zaten asker olacağım sevgiliye gerek yok falan ama bana bakarken gözleri parlıyor ve ben bunu farkedebiliyorum her akşam onun için Allaha dua ediyorum. Ama o beni hep kırıyor bir kaç kez konusmuslugumuz oldu geçen gün sana ablan yüzünden acıyorum ablamdan kim bilir neler cekiyorsundur demiş. Ablamla dün tekrar konuştuk Burak hakkında ablam grubuyla toplamış bir şey konusurlarken herhalde benden bahsetmisler Burak o arada kardeşin kardeşimizdir demiş o kadar kırıldım ki bu söze bir yere gidiyorduk elim ayağım titredi o derece kötü oldum. Ben onu çok seviyorum anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl dikkatini çekerim aynı üniversitedeyiz, her gün en az 1 kere görüyorum yani.
Ablamın arkadaşı?