Güncellemeler
+1 yıl
valla okadar yazdın ki ne desem haklısın
Güncellemeler
+1 yıl
valla okadar yazdın ki ne desem haklısın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Flört etmeyi seven bir kişiliğe sahip olabilir. Neden yalan söylediğini en iyi sen çözebilirsin
ilk başta peşime koşuyodu bu kız benle konuşmak istiyodu bende takmıyodum ilgilenmiyodum sonra sakarya karasuda 2 günlük tatile gelmişti bende 1 haftalık izin almıştım bende geliyorum mesaj atmıştı bende yanına geleceğim demişti sonra gitmedim yanına kıza
intikam mı almak çalışıyor anlamadım
İntikam da olabilir bir ihtimal. Kadınlar ulaşılması zor olanı elde etmek isterler. Yelkenleri suya erken indirenlerden haz duymazlar. Bu çok nadirdir. Erkeğinin güçlü kolları arasında kendisini güvende hissetmek ister. Zor olanı, cool görüneni herkesin ulaşmak istediğini onlarca hemcinsinin arasından sıyrılıp elde etmenin hazzını ve mutluluğunu yaşarlar. Duygu durumları çok çabuk değişir anlam vermezsin. Kısa bir süre sonra ilgisi bitebilir. Kadınlar duygusaldır gerçeği külliyen yalan. Kendimden örnek vereyim spora gidiyorum aktif bir şekilde bir kız arkadaşım vardı arkadaşız ama sadece belli zaman aralıklarıyla yüz yüze denk gelince görüşüyoruz “merhaba nasılsın” anlık sohbet uzatmadan neyse benim gittiğim salona üye olmuş birlikte gittik bir kaç kere denk gelince daha sonrasında araşıyoruz gün içinde yazışıyoruz akşam oluyor birlikte spora gidiyoruz felan duygusal bir hareketlilik var ama eminde değilsin herkese böyle arkadaşça sıcak yaklaşımını ben yanlış anlamış olabilirim diye düşündüm. Bir gün yine buluşmamızda sevgilin var mı en son ne zaman oldu çapraz sorguya aldı dışarıda yürüyüş esnasında bana karşı ne hissediyorsun oradan bakınca nasıl görünüyorum gibi sorular duygularımı belli etmeden kaçak cevaplar verdim. Tam ben soracaktım ki ben oradan nasıl görünüyorum yorumun ne olur daha sormadan lafı ağzıma tıktı “hoşlanmıyorum” ben bana karşı ne hissediyorsun demeyecektim ki dedim o an bi soğudum kendisinden o gün bugündür soğuk yapıyorum yoluma bakıyorum
Bundan 1,5 ay kadar önce yine yeni tanıştığım biriyle 2 hafta kadar sohbet edip gün içinde görüşüyorduk zaman zaman. Neyse ben buna tabi soğuk yapıyorum ağırdan satıyoruz kendimizi cıvık davranışlar yok hep cool bir gece vakti duyguların en yüksel olduğu o malum saatte bir şarkı gönderdim o bana bir şarkı gönderdi. Duygularımızı karşılıkla açtık dile getirdik hoşlandığımı felan söyledim. Bir kaç hafta iyi güzel ilerlerken son zamanlarda diyalog kurmaktan kaçıyordu. Mesaja geç cevap vermeler ertesi gün yazmak felan haa dedim bunun yüreği soğudu anlık geldi geçti gitti. Akışına bıraktım. Bir ilişkide verici taraf sen olma dostum yoğun ilgi bunaltıyor kolay elde edildiği için cepte gibi bakılıyor. Avlanmaya devam ediyorlar. Sen ceptesin nasılsa. Nötr şekilde ilerlemeli ve zamana yayarak yavaş yavaş yaşanmalı.
Valla okadar yazdın ki ne desem haklısın
Kendime yakın hissettim bir an kanka yaramı deştim 😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!