yatak odası evlı cıftlerın mabedidir!! küsde olsan yorgunda olsan hastada olsan yatak ayrılmaz.. küssündür kırılmıssındır gece o yana bu yana donerken tenın tenıne deger canın onu ceker barısırsın!! ayrı yatılan gecenın sabahında adlıyeye gıdılmelıdır!!!
Gerçekten bir hata yapmışsam, kalbini kırmışsam, incitmişsem bu tavrı hak etmişim demektir. Üzülürüm, o gece o kırgınlıklarla uykuya dalmasına izin vermem. Özür dilerim, pişmanlığımı dile getiririm. Ne yapar ne eder alırım gönlünü.
Hemen yollarım, şu sıralar kafayı bana takmış durumda. Akranlarım bir bir evlenince o da benim için kolları sıvadı :D sizin yanınıza yollarsam beni unutur bir süre 😅
Yalnız, çaresiz , terk edilmiş, güvensiz hissederim. Benim eşim beni yalnız bırakamaz, zorla da olsa bir yolunu bulur çekerim onu odamıza. yatağa küs girilmez mutlu evliliğin formülü budur.
Senin uyuyamadığını, üzüldüğünü gören insan dayanamaz ki barışır zaten üzülme sen. zaten seven iki insan küs kalamaz bence, hem küstüğünde en güzel yanı barışmak olurdu herhalde 😊
benim felsefeme göre ne kadar kavga gürültü patırdı olsa da yatağa hiç bir zaman ve kesinlikle küs girilmez ayrı yatılmaz zira öyle bir şey olursa çiftler parçalarını başka yerlerden toplarlar ki buda o evliliğin bitmiş olduğunu gösterir...
Kendi tercihi ama Trip gibi bişey bu. Trip neye fayda ederse buda o kadar fayda eder. Ceza veya ders verme evlilikte mantığı olmamalı konuşmak cözer veya susup bişey olmamiş gibi devam etmek ama trıp uzatar sadece.
Yanına gider başucunda bir yere illa ki sivisirim ya da oturrum ayak ucunda o da vicdan yapar sarılır herhalde essek değilse 😂 Bu konuda cook hassasim evli bile olmasam sevdiği m bir insana kırgın uyuyamam illa o gece düzelecek
Kuzu eskiden Allah korkusu vardı insanlarda. Bu zaman da insanlar evlilikte bile menfaatlerine göre karar veriyor. Suistimal ediliyor pek çok şey. Seninle hem fikirim bir çok konu da.. Ama insanlara güven olmuyor. Bu eş bile olsa. Çevremde çok acı örnekler var..
tiroıd sorunu vardır.. unıversıte hastanelerının uyku bolumlerı var artık gıdıp orada tam bır care bulabılır, allah sabır versın sızı oyle bır anlıyorumki sasarsınız!!!
İnatlıkla zerre alakası yok, problemimizi konuşarak çözemiyorsak en büyük sıkıntı bu bence. İstediği yerde yatabilir, benimle konuşma çabası içine girmiyorsa..
Ben sevdiğim adamın sıcaklığını isterim uyurken. tek yattığımda bile fazladan bir yastıkla yatarım ona sarılırım. ne düşünürüm bana kızmış ya da kırılmış sanırım derim ve bunu bana söylemesini beklerim. gururluyum tabiiki.
En İyi Cevaplar