Aşık cinden nasil kurtulurum?

😞 arkadaşlar cok sıkıntım var cocuklugumdan belli cinler varliklarini bana bir sekilde göstermekte cismen 2 kere gordum surekli eşya uzerinde birsuru olusan kol boyu değişik yaratiklar görüyorum gitmedigim hoca kalmamistir psikologada gittim kadin sizofren olman imkansiz bu sendeki ilmi bisey ve ben bisey yapamam baska yol bu dedi esyalar kiriliyor kirilanlar yerde kaliyo cisimler ayni duruyo felan evde surekli ses, ankaraya yakin keskinde bir kuyu var oraya yatirdilar beni oraya giden iyilesiyormus bundan 6 yil kadar önce gittim eve geldim icimde su donmeye basladi sonra tek göz goruyordum icimde yataga yatinca bir saga bir sola hizli hizli su donmesi gibi bisey oluyor bir tane sakalli yasli biri geliyo kendi etrafinda donmeye basliyo simdi ise gece yataga yattigim zaman ayaklarima ates basiyor
Damarlarimi hissediyorum daha sonra sol kulağımda bir cinlama basliyor aşırı derecede daha sonra gözüme o mor ışık görünüyor ve hareket etmeye basliyo daha sonra esyalardan ani gelen vurma sesleri
Güncellemeler
+1 yıl
gitmedigim hoca kalmadı izmirli serkan hoca kendi ciniyle eve yolladi 15gun beraber yasayin dedi sonra sizin evde yasiyo cin dedi sonra yok sende bisey dedi meger onlarla anlasma yapmış güçlü olduklari için aileme beni psikolojik hasta gostermeye calismis sdece bu degilki hocanın biri 6 ay cin cikariyorum diye bizde yaşadı biri sopayla dovdu bıktım canımdan bildiğiniz gercek para almayan muska vs yazma olmuyo baska yöntem uygulayan türk yabancı ilim sahibi biri varmı?
Aşık cinden nasil kurtulurum?