Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım bunlar bendede vardı.. 19 yaşında başlamıştı 24 yaşında bitti yokoldu. Sebebini bulduk çünkü. Bir akrabamız annemi sevmediği için ona büyü yapmış ve büyü kağıdını evimize yerleştirmiş haberimiz yıllardır yoktu tabi ve o büyü kağıdı anneme değil bana vurdu.. gece odama girip beni boğdular çokkez kalktım üzerimde parmak izleri vardı kırmızı.. ve çokkez avuç içimde arapça yazılar belirdi... geceleri odamda gezdiler flan anlat anlat bitmez yani canım seni en iyi ben anlarım.. biri büyü yapmış olabilir bunu bil sana değilsede ailemden birine yapılan büyü yıldızı düşük kişiye vurur. Biz akrabamızın yaptığı büyü kağıdını yıllar sonra taşınırken bulduk.. kuran tersten kare karelerin içinde yazılmıştı.. ilmi yüksek hocaya getirmiştik biri size ölüm büyüsü yaptırmış bu çok derin bir büyü cinler musallat olup öldürmesi için yapılmış bunu su dolu kavanoza koyup denize atın büyü bozulur dedi.. ve attık... o günden sonra bendeki herşey gitti 2 yıldır yok... Allah'a şükür... sana tavsiyem bu bir büyüdür onu bulmaya çalışın gerekirse evin döşemelerini bile kırın.. biryerde birşey var
220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBanada kızıyorlardı.. bizi kimseye anlatma vs..
Soran+1 yılKuzum benim😞 ev kendimizin degilmi 6tane ev degistirdik ve bu benim 4 yasindan belli yasadigim bisey tek basima korkusuzca uyudugum 1 allahin gununu bilmem düşün r yasinda evde carsafli kadin goruyodum anneme soyluyodum cocuk diye gecistiriyolardi ergenlige girdim lise 1sinifta ilk defa canli canli gördüm evet büyü olabilir ama ailem bıktı benden yasa boyle daha fazla hoca belasi acma basima diyo annem sizi kurtaran kisi para aldimi bende bir gorussem ifrit ilmi var mı acaba
Cevap sahibi+1 yılYa bak bu büyü kağıdı bizim evimizde değildi sadece yazları bikaçgün gittiğimiz köy evindeydi. 1985 te yapılmış büyü. Kağıtta tarih bile vardı. Annemin evlendiği yıl. İşte bilmiyorum evinizde değilde ara sıra gittiğiniz biryerdede olabilir bu.. ben bir gece hiç unutmam karşıma kardeşimin kılığına girip geldi odama gözleri altın rengi , kapım kilitliydi. Sizden korkmuyorum ne yaparsanız yapın dedim. ve o an elimi yaktı.. ve birden kayboldu. Kapımın kilidini açıp odamdan çıkmıştım. o yanık izi hala elimde var.. annem bana öyle inanmıştı. Benden sana tavsiye asla onlardan korkma.. korkmadığında seni sevmeyip pek gelmiyorlardı.. ve özellikle yalnız kalma.. sana tavsiye edebileceğim hoca olabilir çünkü şu an bir arkadaşımın ablası sürekli gidiyor ondan sibyan cini var yani cocugu olmasını 10 yıldır engelliyor onunda gitmediği hoca kalmadı.. belki sana faydası olabilir
Soran+1 yılSu sizin gittiginiz hoca supermis oyle biri laizm bana ozelden onun adini soyleyebilirmisin bana biseyleri yerli yerinxe gösteren birir lazim surda buyu var demisya mesela gidip baktigimda orda felan olmali bizimde kokte buyu varmis o hocayi bana soylermisin cekinmiyosan burdan yaz insanlara faydasi dokunur belki bizim gibi insanlar mevcut çünkü ben dahil bize bir iyiligin dokunsun
Cevap sahibi+1 yılBak inan canım isim hatırlamıyorum ama sana tavsiyem hoca arayacaksan ya karadeniz bölgesine bakacaksın ya da İstanbul'da hocaları iyi olan yerlere camilere.. özellikle camileri gezin... biz öyle bulmuştuk.. camilere arada ilmi yüksek hocalar uğruyor.. cami cami gez hepsine uğra.. ordakiler ne para alır nede başka bişey. Seni kandırmazlar. Bu tavsiyeme uy. Tamammı.
Soran+1 yılTamam kuzum😍 bulucam bir yolunu
Kova+1 yıl
Boğa+1 yıl@Elifyaren147 bana da yardımcı olabilirmisiniz
Boğa+1 yıl@Elifyaren147 merhaba bana da yardımcı olurmusun artık canımdan vaz geçmiş haldeyim
Boğa+1 yıl@Elifyaren147 benim de 10 yıldır sıkıntım var yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/user/sayikeroltangut saik erol hocaya git kardeşim.
10 Yorumla
gecmiş olsun kardeşim iş bitiriçi hoca piyasada bırak dünyada bulunmaz lakin sabit koruma takman şart... koruma için hz muhammed sav efendimize ellerinde ateşler ile yakmaya gelen şeytanlar ve cinler geldikleri vakitte cebrail aleyhisselam anında gelip ya muhammed şu duayı oku diye dua getirmiş hz muhammed sav efendimizde o duayı okuyunca şeytanlar ve cinlerin ellerindeki ateşler sönmüş Allahu tealada hepsini helak etmiş o duayı bul aynısını isder arabca yazabilirsen yaz içinede cörek otu koy az muşamba içinde koy dik kenarlarını boynuna takarken Allahım senden korumanı isderim senden başkada koruyan yoktur dersin takınca sabit koruman olur bende bu mubarek duayı bulup yazdım taktım banada cok cattılar cok cektim rabbim şifanı versin inşaallah... ben duayı yazınca rahata kavuştum cok şükür...
11 Yorumla
+1 yılbak ilk önce günahlarına tövbe etmelisin galiba günahlarından besleniryor 41 gün 41 kere okuman gereken dualar var nas suresi felak suresi ayetel kürsi amenrresulü okuduğun zaman sabah akşam cin şeytan evine giremez büyü varsa salavat ve sadakayla bozabilirsin mesaj atarsan sevinirim bende 2 3 yıldır musallat yaşıyorum bazı şeyler ögrenebilirim
011 Yorumla
İkizler+1 yılve eve beddua okumayı bırakın eve beddua okudukca evin içinde nesleri harket ettirmeye devam ederler
İkizler+1 yılankarada erol tangut var taşvan iş merkezinde ulusta çalışıyor oraya git
İkizler+1 yılben yakıcam onları ama sen yakmazsan cana vururlar hep söyliyim
Soran+1 yılYakmami😞 hihi biliyorum onu ben onu yaptirdim hoca dediki 1 insana gelir 1 tane sana kavim lideri gelmis birini yaksam digerini cagiriyor yetisemiyorum gucum yetmiyor dedi isimini soyletip daire icine alip atese atiyodu yöntem olarak😕 ama ise yaramadi boş iş
Soran+1 yılAyrica bu islemden sonra intihar edip tecavuze ugradigimida belirtmek isterim. Deneme bile sen onu yakiyosun onun anasi babasi seni yasatirmi saniyosun.
İkizler+1 yılyakmak derken ben dua okuyup yakmaktan bahsediyorum ben öyle kagıda yazma yok dereye atma baş üstünde tutmaları bilmem benim zırhım silahım bellidir KURAN HADİS NAMAZ ORUÇ SADAKA BAŞKA BİŞEY YOK.
İkizler+1 yılhasbünallahu ve nimel vekil :)
İkizler+1 yılALLAH bana yeter gerisi eferruat yanımda olan kabir ehli var bahçelerinden kalkıp yardım ediyorlar onlar bana el uzattıkca bana yeter
Koç+1 yılBana yardımcı olurmusun eşimde musallat var galiba eşimin gözü bizi görmez oldu
Koç+1 yılBana yardımcı olumusun pekş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık cinler.. Bunlara yakaza cinleri denir.. İnançları yoktur, hiçbir şeye inanmazlar.
İnançlı görünen cinlerin de alayı yalan. Sadece menfaatine uyan kafaya samimi olmak için bu yalanı uydururlar..
Geceleri rüyana girip seni korkuturlar.
Stokholm sendromu yaşatmaya çalışırlar.. Ona aşık olana kadar sana tecavüz edercesine bir sürü rüya gösterir.
Şizofren ederler resmen seni.. Bedenine girerler, özel hissetmek isterler.. Devamında da kendini peygamber ilan edene kadar sana baskı yaparlar.
21 yaşındayım. Çok küçük yaşlardan beridir bir yakaza cini içimde var.. Her türlü sövdüm, gitmediğim hoca kalmadı..
Sonra pes ettim.
Ama bana kalırsa, cinler inançtan korkarlar.. Mesela elindeki dua kağıdını okusan ona zarar vermez, lakin ona zarar vereceğine çok inanırsan zarar verir..
Böyle ona zarar verebileceğini, onu kovabileceğini sanan, içten inanan cincilere gitmeni öneririm..
Ve çözüme kavuşmuyorsa, pes et. Görmezlikten gel yaptıklarını..
Belki o zaman inat duygularını bırakıp sadece avere avere takılırlar..13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyliyim. Eğer onlardan nefret etmemeye başlarsan, sana kendilerini fazla belli etmezler.
Ben takmıyorum.. Aslında sohbet etmek isterse de ediyorum.. Daha saygılı düşünüyor artık..
Ortama adapte olurlar.. Onlardan çekinirsen, onlar da senden çekinir..
Cevap sahibi+1 yılÇok yalan konuşurlar.. Özel hissetmeyi severler, özel hissettirmek isterler..
Koç1 yılMerhaba yakaza nerden anladın
+1 yılİbadetine ağırlık vermeni tavsiye ederim. Doğru yoldan şaşma. Allah büyük kahinatı allah yarattı. Ondan başkasına güvenme.
53 Yorumla
Soran+1 yılOf of orasi öyle hep agliyorum Allahim yardim diye 4 yasinda basladi 20 yasindayim ne bekliyorsunki umudum kalmadı tükendim beni duymuyomusun diye bagiriyorum bazen ağlarken okdar sıkışiyorumki herkesin bir sinavi varmis benimkide bu sanırım bir hayat işte yaşanmayacak derecede
Boğa+1 yılBu konulara fazla bulaşmak istemiyorum sıkıntılı durum :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılacilen korku filmleri izlemeyi bırakmalısn. Kardeşim şöyle düşün ya, ulan cinin işi gücü yok bizim türk kızıyla gelip oynucak edecek. Ulan akıl olsa türklere mi gelirler dfgjhgfh
Ya kardeşim o kadar hristiyan, ateist, yahudi var adamlar hayatını mutlulukla yaşarken bizim insanlarımızın dini korku üzerine kurgulaması zoruma gidiyor. Olmaz efendim, cinden falan bir şey olmaz... Ben katılmıyorum sana.16 Yorumla
Başak+1 yılBu arada ilahiyatcıyım ben bunu da söyleyeyim öyle boş konuşmuyoruz. Allahtan isteyin bir şey isticekseniz, ancak dediğim gibi sen kuruntu yapıyorsun yani psikolojik bir sorun bu...
Soran+1 yılBaşa gelen cekilirmiş musallatin türku yahudusimi var sen ayiriyor olabilirsin ama cin cin ay rusa gidiyim türk kizida neymis mi diyecek sacma sacma konusma Allah askina gelmiş iste ben ne yapabilirim ayrica boyle olmayi ben istemedim bugun bana yarin sana bilmis bilmis konusma yanlis sacma elestirilerden cok bu işe inanan yaşamış insanlarin yardimina ihtiyacim var teşekkürler. Biraz daha saygi lutfen cok bisey istemiyorum🙏
Başak+1 yılSaygısız bir ifade kullandığımı düşünmüyorum, sana karşı da başka bir şeye karşıda. Diyorum ki sana, bu psikolojik bir sorun kardeşim. Senin dediğin gibi bir durum yok anlıyor musun ya da anlamak mı istemiyorsun.
Başak+1 yılHa sana bir şey deyim mi bide senin din yanlış bir islam haberin olsun. Kuranda var diyorsun kuranda varda kuranda ne diyor, sen ne anlıyorsun.
Soran+1 yılCinler var anlatılıyor psikolojik sorunmus ben psikoloji okuyorum zaten bilmiyodum saol yaa cok bilmis cik git surdan
Koç+1 yılHangi kitaptan ne okudun mesela kardeşim. Cinler ne diye anlatılıyor açıklar mısın. Cin kelimesinin manası neymiş, hangi surede ne şekilde niçin geçiyormuş. Kardeş herkes alanını yapsın o halde, sen psikoloji okuyrsan bizde ilahiyatcıyız. Hadi ben aptal olayım, o kadar doçenti, profesörü de mi aptal... Sizler bizle dalga geçiyorsunuz o halde. Ben herkresin işini yapması grektiği taraftarıyım kardeşim. Sen ön yargılısın ve beni dinlemiyorsun çünkü kabullenmek istemiyorsun dediklerimi.
Arkadaşımın hesabına girip yazmak zorunda bıraktın beni gece gece. Engellemen bile farklı görüşlere ne kadar saygısız oldugunu gösteriyor. Cin olsam sana gelmem o halde. Hadi şimdi engelle ve herkese kendi işini yapması gerektiğini öğretiyorsan bölümünü söyleyerek, gidip hurafeye inanmak yerine kitap oku. İslam İnanç esasları prof. dr. şaban ali düzgün 291 ve 297 sayfalarının arasını okursan cevabını bulacaksın her şeyin. hadi selametle. cevap yazma çünkü bakmayacağım.
9 ay3 4 senedir iyi değilim birinin beni izlediğini hissediyorum her gece kabuslar uyku felçleri görüyorum değişik sesler duyuyorum çok korkuyorum hoca muska yazdı 1 hafta geçti gene olmaya başladı aynısı bir gün korkudan kalp krizi geçirecem ondan korkuyom Allah büyü yapanında yaptıranında belasını versin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Bu soru ne zaman soruldu bilmiyorum ama cevap vermek istedim. Bu yaşadıklarının tek bir anlamı olabilir. Benim sana tavsiyem meditasyon yap. Ne kadar yapabiliyorsan o kadar yap ve düzenli olarak yapmaya devam et. Sadece unutma, çözümsüzlük diye bir şey yok bu evrende. Sevgilerimle.. 💞
00 YorumlaBenimle irtibata geçersen sana bir hocanın numarasını verebilirim sana musallat olan cinler hangi dine mensup hangi kabile bunları biliyormusun?
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum arkadaşımin abisiyle yeni tanismistim adam bana pat pat herseyi söylemeye basladi ifrit derecesinde varlar sende dedi arkadasimla uyuduk o gece cocugun ruyasina girmiş ates atmaya baslamis üzerine benim olani sana vermem diye cocuk ertesi gün kacti benden. Abisi ates su hava hangisini seviyorsun diye sordu bana şeytani gulme tuttu ates diye hirladim kontrol edemedim ve bana madde olarak gorunmuyorlar asiri derecede siyah gölgeler yansimalar icimden gelen konusmalar felan 2 kez canli gördüm oda cok hizliydi ve 13 yasinda felankendi bana hicbisey soylemiyolar beni korkutmaya bayiliyolar surekli kulak çınlamasi seni seviyorum sesleri göz kapatinca olusan o adam mor siyah isik esylar uzerindeki binlerce sekil degisen yaratiklar hiccc bisey bilmiyorum aklimi oynattim iyice dayanmak mumkun degil ve hangi kapiya gittiysem bos çıktım en boktan hocalar bana denk geldi sanırım giderken rahat gittigimden anliyorum çünkü gercek bir hoca olsa gidemezmisim😞sibel pamir vs isimler duyuyorum
İkizler+1 yılEn fazla ağırlaştığın zamanlar salı günleride ve salı günü seni gerçek hocaların hiç birisi kabul etmez nedeni kraliçelerinin dünyaya inmesidir nefesleri yetmez hocaların dua her şeyin çözümüdür korkma Rabbim yardımcın olsun Cesaretli ol ben hataydayım burda şeytani ve rahmani olmak üzere 2 çeşit hoca vardır Müslüman bir cine rahmani bakar Yahudi ya da hristiyan ise şeytani hoca bakar sen nerdesin bilmiyorum özelden sana telefon numaramı vereyim burdan bir kaç hoca bulayım en iyilerinden ailen telefon görüşmesi yapsın belki yardımcı olurlar
Soran+1 yılIstanbuldayim ben :) gelememki normal okuma bisey yapmiyo ama soyleyeyim seytani bunlar en agirlarindan bir tanede degil bir konusmak lazim o hocayla ben sana yazarim rahmanilerde musallat olmaz seytaniler sadece kotuluk yapar banasa bundan 3 tane denk gelmiş o adam aldim kendi ustume dedi ama gozumdeki mor siyah isik gozumu kapatinca geliyor sence gitmislermidir enazindan seytani hocaya bir sorsak ana baba adiyla bir baksa kardesim
Soran+1 yılMuska felan bir ise yaramıyorki bende ben o yuzden yahudi ya da hiristiyan farkli ilim bilen bir hoca ariyorum bana yazilan yuvarlak yazilar kilitler vs va vs hepsini denedim dahada kotu oluyo gitmemki gitmemki diyolar hersey ayni sen bana mesaj at hocayi ben arayip klnusucam insallah para istemeyen biri degilmi kardesim para aliyosa bes para etmez o hoca milyarlarim gitti yinede bisey degismedi cunku kalpten biri yapmali biseyler
Kova+1 yılmerhaba arkadaşım sorunların için üzgünüm. Geçtimi ne oldu. Mavili den ni numara alabildinmi çözüldü mü? Bende de değişik şikayetler var ama kuvvetli. Bi iki kere kovmuştum gittiler ama şimdi yüzgöz oldular gitmiyorlar. Sorunun çözüldüyse bana mesaj yoluyla ulaşabilirmisin nasıl çözüldü kim çözdü. Telefon numaram 0552 ikiyğzopuzyedi 94 opuziki
Kova+1 yıl@Sevimgülnaz instagrama "omer. hocam" yazın. WhatsApp numarasını paylaşmış orada.
İstanbuldaysanız da mutlaka Arif Coşkun Hocayı bulum, Fatih/Çarşamba'da.
Bu Hoca Mahmut Efendi Hazretlerinden icazet almıştır.
Dikkatli olun, güvenilir olmayan yerler, sizi daha kötü edebilir. Sürekli Allah'a, ibadetlere, Kuran'a sarılın. Nekadarr sizi zorlasa sa yapın yapın.
Boğa1 yılMerhaba hocanın bilgilerini verebilir misiniz
Koç1 yılBabada canım yardım et lütfen
Koç1 yılBanada yardım et
+1 yılmutlaka bu işden anlayan birini bulmalisin kurtulmanin baska yolu yok. ve yalniz kalmamaya calis
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 741 cevap paylaştı. acayıp tırstım şu an senden ne diyim allah korusun bol bol dua et
00 YorumlaŞu an sizdeki sorun çözüldü mu? eski kiz arkadasimdada benzer sorun vardi o cozuldu, sizinki cozulmediyse yazabilirsiniz
09 Yorumla
Koç+1 yıl@Aykız3131 ozel mesaj gonderemedım, siz bana mesaj atabılırmısınız?
+1 yılsahlam bir hoca ya gıtmemişin kurtulursun surekli ayetel kursi oku nas felak ıhlas oku uzerıne ufle.
17 Yorumla
Soran+1 yıl😟 inanirmisin bilmem felak nas ayetelkursi okunoku oku bakara süresi youtubeden caliyor ve yine gitmediler dolandilar evde eeehy dua bize işlemez Allah sana yardim etmiyokiiiii biz senin tek dostunuz bizi kimseye anlatma diye kızıyorlar bana😞
Balık+1 yılsen genede sahlam hocabul amcama musallat oldular %90 ıyleşti % da az bır kalıntı var.
Balık+1 yılparasız yapanlar var bu işi para ısteyen zaten sureklı oyalar para koparmaya çalışır.
Soran+1 yılParasiz yapanmi😞 adi ne acaba bir sorsaniz beni ana baba adiyla ne varmis ne degilmis bir baksa Allah rizasi için lutfen.
Balık+1 yıladana da merkezde vardı bizimkiler bilir ben hıc gıtmedım yanlarında.
Canım çok geçmiş olsun. Mehmet ustaoğlu diye bir hoca var. Onunla bir görüş istersen. Benim kuzenimdede boyle bir sorun vardı hoca iyileştirdi. Para alıyor ama bilgin olsun.
00 YorumlaMerhaba ayni sorunu bende yasiyorum biktim artik 7 yil olucak butun hayatimi mahvettiler sorunun cozumunu bulabildiysen lutfen banada soyler misin
01 YorumlaALISAN A IYI GELEN bir HOCA VARFI O DA İstanbul'da IMIS ONA GIDIN KOM GITTIYDE MEMNUN KALMIS SONUCDA ÖYLE DUYMUSTUM
02 Yorumla
Yengeç+1 yılBanada yazarmısınjz
+905387797398 şefik hoca ben cin musalat carpti öluyordum uzaktan bakim yapiyor parasiz veya 100 tl aliyor bir yil tlf ara bakiyor
01 Yorumla
Oğlak+1 yılselam şefik hoca büyü Musallat aşk cini geciriyormu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerkan kiremite mi gittin nasıl biri canım güvenilir mi? Ne kadar para aldin
02 Yorumla
Soran+1 yılGitme. Gittim 100 alıyor on bakim diye daha sonra 15gun cinleriyle eve yolluyor evde bir o duvara bir bu duvara cekistiriliyosun kusuyorsun daha sonra gidiyosun yine 100 tl vucudunda ifrit bulursa 400 tl kadar aliyor 400 tl vucudunda tikali bolgeler icin hacamat yaptiriyor uzerinede 1 tane cin veriyor seni kuramasi icin ama biseye yaradığı yok isin icinden çıkamadığı noktada psikolog kimligini kullanıp seninki psikolojik diyor gönderiyor bide bir muska veriyor arabistanda arap birine ceviri yaptirdim Haşa icinde Allah yok yazıyormuş seytana çalışıyor resmen gitmek size kalmis
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin gerçekten? Başka ne diyorsun onun hakkında peki
Türkiye'de tek gideceniz hoca İzmir Abdullah rukye hoca gerisi boss
00 Yorumlainstagram. com/kuranterapisirukyeUlaşabilirsiniz...
00 Yorumla
+1 yılGizli üye iyimisin geçtim bittimi ne yaptın banada yardımcı olursan çok sevinirim
01 Yorumla
Koç+1 yıl@Venividivici4 sizdeki sorunda ayni sorunmu
+1 yılbaci aman tovbe bismillah
14 Yorumla
Soran+1 yılBöööö😈😮 kizz korkma 😂 erkek degilsen benden yana sana bisey yapmazlar
Terazi+1 yılyok be ama ben korkarm boyle seylerden kanka
Soran+1 yılKorkma basında bisey yoksa korkma kuzum benim ne korkuyorsun bana hep dua et unutma.
Terazi+1 yılya etmez miyim ederm elbet rabbim yardmcn olsn kardesim
+1 yılÇok tuhaf cidden gerçek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah askina ciddi olmasam isim gucum yok mu geyik yapıcam burda kuranda var cinler yalan olsa ugrasirmiyim bukadar caresiz dert iste dustum bir derde gercek tabi
Koç+1 yılİyimisin gectım bittimi banada yardımcı olursan çok sevinirim
kız onlara bağır zarar verecekmiş gibi yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin ama kesin bir çözüm var.
023 Yorumla
Soran+1 yılNedir soyle lutfen
Cevap sahibi+1 yılÖzelden kouşalım
Cevap sahibi+1 yıl@Mavili23 Ne alakası var. Bazı dualar ve yapılması gereken şeyler var. Kurallar filan var. Herşey her yerde söylenmez ki.
Cevap sahibi+1 yıl@Mavili23 Ben de yardım için söyledim zaten. Bazı şeyleri tarif edeceğim. ve birilerine durumunu ileteceğim filan. Ama arkadaş cevap vermedi.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Soran+1 yıl@Mavili23 saol kardeş sarjim bitmisti simdi gördüm mesajlari arkadasin kotu bir niyeti yokmus kizin durumundanmi faydalaniyosun felan kesin kiz kardesin var senin 😊ikinizde cok saolun senin savunman onun yardimci olmak istedigi icin 🙏
Soran+1 yıl@Mavili23 Şu an bana bir agirlik coktu gozumu tutamıyorum serefsiz kafirler duydularya hocayi o arkaadasa ulasamiyorum gizli profil malesef😞
Soran+1 yıl@Mavili23 yook olmuyor aaa super😮 bilindik birimi eminmisin ariycam bak kurtardigi kisiler varmı😞 mesajdan yolla bir zahmet kardesim
Soran+1 yıl@Mavili23 yahu yap yorum sonra sil bn alinca
Soran+1 yıl@Mavili23 bulucaz bir yolunu
+1 yılWoow bol bol ayetel kursi oku
00 Yorumlakeskin de kuyu tam nerde kardeşim
00 YorumlaBildiğim bir hoca var
00 YorumlaBana ulasirmisin bende ayni sorunu yasiyorum
01 YorumlaSerkan kiremit bu konuda uzman ona ulaşın
00 Yorumla
+1 yılciddi misin sen ya
06 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum Allah sahit yalanim varsa cennet yüzü görmek nasip olmasin dayanamıyorum😟 bıktım canimdan bıktım
İkizler+1 yılnerde yaşıyorsun sen kimse bir çözüm bulamadimi evlenmek çözüm olmazmi
Soran+1 yılBir hoca evlensen gecer demisti ama ne gececek 1.80 boyum var yuzume baksan bu ne masumluk dersin bakan bidaba bakiyo ama hayatima birini almam imkansiz kaciriyolr insanlari diyorum anlatamiyorumki verirmi beni yanima yatıyor diyorum karisimi biliyo artik beni neyse bilmiyorum 1 kez nisandan döndüm iliskim yok evlenmekten bahsediyosun parayla adam tutmayi bile düşünmüştüm 1 haftadan oteye sevgilim olmadı Nisan olayimda cocugu sevdim 3 kez gordum yurt disina gitti söz kestik oda evlenip geldi baska biriyle😕 bilmem anlatabildimmi
İkizler+1 yılyok artık bu gerçek mi ya kismetini kapatıyorlar resmen hangi şehirdesin sen burda hocalar var gel görün istersen birde bakarsın faydasi olur. yardim istersen ulaş bana
Soran+1 yılAynen aileden biliyormuş beni iste bunlar olur yazarim.
İkizler+1 yıltamam bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemleket neresi?
015 Yorumla
Soran+1 yıl😊 neden sordun
Cevap sahibi+1 yılBildigim sağlam hocaya yonlendirecegim
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılİzmit'te var giderim dersen adres vereyim.
Soran+1 yılMalesef cok uzak istanbula gelen bir hocaysa giderim ama 2 yerde calisanlar oluyoya
Cevap sahibi+1 yılTanıdığım en iyi hoca İzmit ve Kayseri de. İzmitteki para almıyor Telefon kullanmıyor.
Soran+1 yıl😞 of of of ulasma şansım dahada imkansiz oldu desene
Cevap sahibi+1 yılHoca 'Derdi olan beni bulur, yanıma gelir' diyor. Gerçketen sorunu olan kişi için mesafeler önemsizdir. İyi geceler.
Soran+1 yılTabikide önemsiz ankaraya kirikkaleye gittigimde oldu ama ailem artık bana çözüm bulamayinca inanmamayi secti 19 yasindayim cikipta ben suraya gidiyorum diyememki bulucam bir yolunu bana kayserideki ve izmitteki hocanin adresini verirmisin kayseriliyimde gitme sansim var😊 izmitide ver hangisi cok iyi onu soyle ona göre plan yapip gideyim para aliyorlarmi bide teşekkür ederim🙏 Allah razi olsun
Koç+1 yılBana adresini yollarmısın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat