Birisine baglandim sevdim 1 ay konusduk ama sadece. Ondan sonrasi hep geri cekti kendini ama bana umut verdi hatta o deniyelim dedi sonra olmaz dedi birden sohuk davrandi, kotu davrandi. Yani öfkeli davrandi bazen tersledi. Madem olmayacakti neden umut verip yari yolda birakti? Iste oldu bitti hersey en son aralikda konusduk zaten ama beni insan yerine koyup veda konusmasi bile yapmadi ve en cok zoruma bu gidiyo yarim kaldi böyle kursagimda kaldi son cift lafimi edemedim öfkemi kusamadim öfkemi icime gömmek cok koyuyo. Bi helallik bile almadi. Cunku hep alttan aldim duzelir diye ama sonuc gitti ve ben öfkemle kaldim. Simdi takinti oldu galiba 4 aydir konusmuyoruz dusunmedigim, son gorulmesine bakmadigim, twitter , instagram profiline bakmadigim gun yok. Arkadaslarininkine bile bakuyorum ama sonra dusunuyorum ben bukadar degersizmiyim ki bana kotu davranan birini bu sekilde seviyorum? Belki duzgun konussaydi insan yerine koyup ayrilsaydi bu sekilde benim içimde kalmazdi. Millet 10 yillik evlilik sonlandiriyo dimdik ayakta ben ölüyorum resmen bunun icin. Yaptigim bir hata farkindayim. Nasil kurtulabilirin bu saplantidan? ya da takintidan lütfen dikkate alin 4aydir onu dusunmedigim tek gun yok. Uyurken, uyaninca.. ne olur tavsiye verin. mutlu olmak istiyorum artik.
Güncellemeler
+1 yıl
Tskkler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlişkiniz ne düzeydeydi başladığındığızda ve ilerleyen günlerde?
Ya hersey iyidi anlasiyorduk tamam nerdeyse hic bi gorusumuz ayni degildi ama biz yinede anlasiyorduk.
Hiç ters düştüzünüz konu oluyormuydu peki yani onun istediği senin kabul etmediğin
Evet kapanmami istedi yapmadim
Anladım başka anlaşamafığınız konular varmıydı?
Yok
Anladım erkekler bazı şeyleri sevgilisinden beller fakat bunun olmayacağını anladığı an sebepsiz ve hiç beklenmedik bir bahaneyle ilişkiyi bitirir ve uzaklaşır sevgilinizde böyle yapmıştır senin yapacağın kendi yolunu çizmen ve yarınlarına umutla bakman olucak
Ama cok hayal kirikligina ugradim cok guvendim cok sevdim onu ben nasil unutayim
Aynı durumu bende yaşadım ve senin gibiydim. Psikiyatriye gidip derdimi anlattım ve terapi gördüm, şunu anladım ki, unutmak kolay oldu.
Neler dediler sana bana syölermisin? Psikiyatriye gitmek istemiyorum
Kendini "takıntılı/saplantılı" olduğun kişiyle ilgili her şeyden uzaklaş. Başka birini bulup her zaman açık fikirli ol. Gerçekle yüzleş ve dünyanın sana film senaryosu türünde ilişki vermesini bekleme. Hepimiz eşit yaratıldık, biz insanlar, diğer insanları kaide üzerine koyduk, sen onu özel kılmadıkça kimse özel değildir. Son olarak ve en önemlisi, onu bırak. Umudu, olasılıkları ve beklentileri bırak, her zaman rasyonel ol. Zor olacağını biliyorum ama bu senin için daha iyi olacak. Hiç kimse kendisine saygısı sıfır olan ve onu bırakmak istemeyen birini istemez. Kendine ve hedeflerine odaklan, zihnin seni istemeyen birini düşünmek kadar anlamsız bir şey yerine olumlu ve üretken bir şeyle kafanı meşgul edeceksin. Kendini yükselttiğinde insanlar fark eder ve belki sonunda sana gelir. Geleceğine karar veren SENSİN , geçmişi unut, bu hiçbir şey ifade etmiyor.
Hep deniyorum bir gün bitti derken ertesi gun onu dusunuyorum okadar zor ki ben nasil bu hale geldim anlamiyorum. Okadar icimde kaldi ki ya. Hep icimde bir umut yazacak gelecek birakamak istiyorum hemde cok ama olmuyo iste bazen
Yapacak bir şey yok bunu aşmak istiyorsan psikiyatriye bu durumu anlatıp bunu aşman şart. Bir araştırmada 18 aydır ayrı kalan saplantılı biri 2 aylık psikiyatrik tedavi alması sonucunda serotonin hormonu tekrar normale dönüp sevdiğini unuttu önüne baktı.
Tesekkür ederim tamam dusunucem
Düşünme direkt git bence yoksa kendini biri için bitireceksin.
Tamam sagolasin
Saplantılı kadın çekiciliği.
O niye cekici bulmuyo ozm
Herkesin farklı tabii ki zevki.
Böyle birini istermiydin
Evet... Saplantılı konulu filmler o kadar çok izliyorum ki imreniyorum yani. Sana değer veren birisi var düşünsene, elde etmek için kendinden pay verip mücadele ediyor.
Yok iyi bisi degil bu. Benim pesimde 3 senedir biri var nefret ediyorum sevmiyorum git diyorum gitmiyo en sonda sükürler olsun kurtuldum simdikilik
Şimdi de aynısını sen yaşıyorsun bak. Etme bulma dünyası😂
Ama ben umut vermrdim ki? Hep dedim sevmiyorum diye. Benimki umut verdi. Ayni sey degil.
Umut vermiş, sonra sıkıldı veya sevgisi bitti, istemiyor yani olay bu anlaşılan.