Psişik güçler başıma bela oldu .s

Biraz uzun olacak ama anlatmadan duramayacağım..Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama benim sorunum gece gördüğüm rüyaların sabah birkaç saat sonra hiç ddeğişmeden gerçekleşmesi..bakın size bir kaç örnek vereyim..ev arkadaşım akşam yemeğinden sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti ve geç gelebileceğini söyledi..neyse gece uyudum rüyamda gördüğüm ise : sabah olmustu kahvaltı hazırlıyordum kapı çaldı ve o arkadaşım geldi gece 3te geldiğini kapıyı açmadığımı ve bu yüzden dışarıda uyuduğunu söyledi..neyse rüyadan uyandım sabah o arkadaşım evde yoktu kahvaltı hazırladım kapı çaldı ve arkadaş geldi masada rüyamda gördüklerimin aynısını tekrar etti şok oldum..Ona sen sabah gelip bana anlattın mı bunu dedim hayır yeni geliyorum eve dedi.Başka bir örnekte ise rüyamda 10 yasındaki kuzenimin kafasından tüfekle vurulduğunu gördüm..uyandığımda öğleden sonra haber geldi iki kuzen keçi otlatırken bri diğerini tüfekle kafasından vurmus yanlıslıkla...son örneğim ise fakülteden arkadaşımın babasını İzmir yolunda kaza yapıp öldüğünü gördüm rüyamda..sabah kalktım ilk iş o çocuğu aradım açmadı daha sonra akşam babasının İzmir yolunda tırla çarpışıp vefat ettiğini söylediler..Kafayı yemek üzereyim her zaman olmuyor ,ayda bir falan oluyor ama artık korkmaya başladım .s
Psişik güçler başıma bela oldu .s