Arkadaş ben çok çabuk herşeyden bıkıp sıkılıyorum, iacaba nedeni ne olabilir yaş 24?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende de çok fazla oluyor. Mesela bir gün mutluysam uzun süre hiçbir şey beni mutlu edemiyor. Ama sosyalleşir bulunduğun ortamın dışına çıkarsa bir süre sonra hayata olumlu bakıyorsun. En azından stres atacak aktiviteler yap
Ya işten zaman bulamıyorum ki ve yorgun düşüyorum
Ya işini eğlence haline getireceksin ya da biraz bir şeylerden feragat edeceksin. Başka yolu olmaz. Psikoloğa git diyeceğim ama boşuna bir sürü para verir zamanını verirsin
Çok haklısınız teşekkürler
Rica ederim eğer ihtiyacınız olursa en az bir psikolog kadar dinlerim
Bide şunu sormak istiyorum sıradan bir muhabbet diyaloğundan nasıl kurtulabilirim
İnanır mısın daha bu sene felsefe dersinde öğretti hocamız. İlk başta üçgen taktiği mi ne varmış. İlk sağ göze sonra kaşlarının ortasındaki yerin bir tık üstüne daha sonra da sol göze bak. Bunu sık sık tekrarla. Psikolojik olarak konuşmak istemediği içine işleyecekmiş. Olur büyük ihtimalle ama olmazsa koş saatin varsa ona dk bir bak. Ya da telefonundaki saate dk bir bak o da yoksa bir yerlerde saat varsa bak. O da yoksa konuştuğun kişiye saati sor. O da zaten otomatikman konuşmak istemeyecek sıkılacak
Ah çok sağolun
Rica ederimm
bende aynı şikayetten psikiyatriste gittm bipolar ve okb teşhisi koyup geri gönderdiler hocam siz de bi gidin isterseniz en azından rahatlatır
Bipolar 6 ay mutlu 6 ay mutsuz olma süreci gibi bir şeydir. Ama hanımefendi 2 senedir böyleymiş. Gitmesinde fayda var ama haklısınız bu konuda. Fakat depresyon ya da psikolojik olduğunu düşünüyorum daha çok
Pardon beyefendiymiş. Kadın sandım 🤦♀️🤦♀️
Evet bıkınlık cok kotu
O simdi herkes te var
Normal mi bilmiyorum bişeyleri yapmayı çok istiyorum ama hep işin başında bıkıyorum
Bıkmışlık sendromu var sende bi donem oluyo insanlarda gecer merak etme
Neredeyse 2 senedir böyleyim ve buna bağlı mutsuz da oluyorum
Sosyalleş disari cik biseyler yap çok yemek yiyosan azalt buda etkiler bide sorumluluk yoksa bi is guc falan hep sıkınti
Teşekkür ederim, fakat çalışıyorum normal Bi işte ve yanlız takılıyorum çok sıkıcı Biri olduğum için şoyle sıkıcı yım (hep aynı günlük şeylerden bahsediyorum ve konu ilerletemiyorum ve ortam bir anda soğuyo) acaba ne tür sıkıntım var
Konfor alanın8n dışına çıkmıyorsundur.
Nasıl çıkabilirim ki
Hep mi böyleydi.
Yaklaşık 2 sene dir
Depresyondasın
Aga hep mi depresyon