Yeni evliyim ve eşimden çok utanıyorum bu normal mi, ne zaman düzelir, yaşayan oldu mu?

Evlenmeden önce 4 yillik bir beraberliğimiz vardı, aşk evliliği yaptık. 11 gündür evliyiz ve ben çok utanıyorum ondan, flört zamanlarımızda ilk konuşmaya başladığımız zamanlarda da utangaçtım aynı öyle oldum. Özellikle işten gelince kapıyı açmaya utanıyorum. Açıp hoşgeldin diyip direk mutfağa kaçıyorum. Benim mesaim fazla olunca o bana kapıyı açıyor yüzüne bakamıyorum ayakkabımı çıkarıyor bahanesi ile yere bakıyorum. Gel birlikte film izleyelim diyor yanına oturunca sanki başka bir adamın yanına oturmuş gibi kasılıyorum. Akşam yemeği yerken konuşmak istiyor ben yüzüne bakamıyorum utançtan. Bu niye olabilir uzun ve mutlu bir beraberligimiz vardı. Gayet rahattım yanında saatlerce mesajlaştığımız telefonda konuştuğumuz olurdu. Şimdi işteyken arıyor açmaya utanıyorum. Hâlâ çok seviyorum aslında. Sizce anlamış mıdır bana birşey sormadı. Niye böyle çok stresliyim..
Yeni evliyim ve eşimden çok utanıyorum bu normal mi, ne zaman düzelir, yaşayan oldu mu?