Yeni evliyim ama şimdiden içime kurt düştü… Sizce bu normal mi?

Merhaba kızlar…
Ben 2 haftalık evliyim. Eşimle 2 yıl süren bir ilişkimizin ardından nikah kıydık, 3 ay sonra da düğünümüz var. Şu an üniversite okuyorum, küçük bir öğrenci evinde kalıyorum. Eşim de yakındaki bir ilçede ailesiyle yaşıyor. İlişkimiz boyunca arada gelip benimle kalıyordu, yine aynı şekilde devam ediyoruz.

Ama son zamanlarda çok dikkatimi çeken bir durum var:
Beni çağırdığımda genelde “işim var”, “çalışıyorum” gibi bahanelerle gelmiyor. Zaten haftada en fazla 1-2 gün kalıyor.
Ama… ne zaman bir kız arkadaşım evde kalsa – ki bunu önceden söylüyorum – ben çağırmamama rağmen eşim mutlaka geliyor ve birkaç gün kalıyor.
Bu durum bir değil, iki değil… Sürekli aynı şey. En son ciddi bir tartışmayla geldi, evime kalmaya gelen kız arkadaşım olduğunu bildiği halde iki gün boyunca evdeydi.

Bugün konuştuğumuzda ben çağırdım, gelmeyeceğini söyledi. Bu beni çok yaraladı çünkü artık bana değil, evdeki arkadaşlarıma geldiğini düşünüyorum. Hatta emin gibi birşeyim.
Bunun altında bir art niyet var mı yok mu bilmiyorum ama ben artık sorgulamaya başladım. Eşimi seviyorum ama düğün olmadan önce bazı şeyleri ciddi ciddi düşünmem gerekiyor gibi hissediyorum.

Sizce bu normal bir durum mu? Ben mi kuruyorum? Yoksa ciddi bir kırmızı bayrak mı bu?
Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi çok merak ediyorum 💔
Yeni evliyim ama şimdiden içime kurt düştü… Sizce bu normal mi?