Arkadaslar utaniyorum sormaya ve aslinda beni cok üzüyor, biz bugün erkek arkadasimla ayrildik, cikali yaklasşık 2 ay olucaktı ondan öncede 5 ay tanisiyorduk, kendisi cok modern olmayan bir insandi ve görüsleri cok farkliydi mesela ben ondan önceki hayatimda cok insan taniyordum ve bu onu rahatsiz ediyordu ve ondan sakladiklarim var saniyordu, dün ise konusduk ve bana güvenmedigini ve hicbirseI degistiremicegimi söyledi ve benden kizligimi istedi ona göre bu gelcege bir garanti ve onu sevdigime dair bir kanit olucakti bende bunu kabul etmedim ve beni terk etti.. ben ona onu asla birakmicagimi söylemistim ama bu cok agir bir konu benim icin sizce ayrilmak dogru bir karar miydi yoksa ona hak vermelimiyim? Şu an gercekten caresizim..
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olayım.
Benle yatmadı diye bir kızı ben de terk ederdim. Ama terk etme sebebim gelecek için güven, garanti, zart, zurt olmazdı. Senin sevgilin amacı yatmak değilmiş gibi gösterip tek amacı yatmak olan birisiymiş. Benim amacım yatmak değil mesela. Neden ayrılırdın o zaman? Diyeceksin. Ayrılırdım çünkü sevişebilmek, cinselliğimi rahatça ve özgürce yaşayabilmek de istiyorum sevdiğim kişiyle ve eğer o kişi benimle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa ayrılalım birbirimizin zamanını boşa harcamayalım.
Senin sevgilinde olan şey sevip sevişmek değil. Sadece sevişmekmiş.18 Yorumla- +1 yıl
@Selincaan kuyruk acını bana kusma. Git kuyruğunu çiğneyen tramvaya saldır. Kim olduğumu dahi bilmeden hadsizce konuşuyorsun, defol!
Soran+1 yılama bunu iliskinin ortasinda mi yaparsan yoksa bastan konusup ona göre mi bir kizla cikarsin?
- +1 yıl
Direk ilk buluşmadan söylemem tabii. Eğer belli bir süre arkadaş kaldıktan sonra ve arkadaşken brlli bir samimiyet seviyesine geldiysek zaten bu tarz konulardan konuşmuş ve fikirlerimi paylaşmış olurum. Eğer arkadaşlık süremiz uzun olmadıysa çabucak sevgili olduysak da 3-4. buluşmadan sonra veya ilişkinin gidişatına göre uygun bulduğum *erken* bir vakitte bu konudan bahsederim.
Soran+1 yılanladim :) peki onu sevsen ve aşık olsan bile, onun bu kararına saygı duymazmısın, hani cinsellik senim için yinede ön plana gecermiydi?
- +1 yıl
Bu sevmekle veya aşık olmakla alakalı değil. Fikir farklılığıyla alakalı.
Ben neden kendi isteklerimden vazgeçiyorum, o neden vazgeçmiyor? Tek aşık olan ben miyim? Tek kendinden ödün veren saf ben miyim? Diye düşünürüm.
Soran+1 yılPeki anladım teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Eğer aptal ve basit bir kız olsaydı bu piçe inanıp kendini teslim ederdi. Bu arkadaşım kızdan istediğini alıp ertesi gün ya da günlerde bir kirli mendil gibi o kullandığı kızı bir kadın olarak çöpe atacaktı. Siz doğru olanı yaptınız ama hala aklınız başınızda değil. Hata yapabilirsiniz. Acabalara takılmayın yoksa bir oyuncaklar farkınız kalmaz.
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz yorumunuz icin tesekkür ederim :)
Soran+1 yılSagolsun sizinde yolunuz acik olsun :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha amk! Lan sen nasil bir insansin ki senden oncekilerden rahatsiz olup "garanti" amacli kizligini istiyorsun. Terk de edebilirsin (ki etmis) ayriladabilirsin olum hastalik da olabilir nasil bu kadar emin olabiliyorsun? Kusura bakma kardesim ama cocuk seni sevmek icin bahane bulmus geri dönerse sakin kabul etme ben geri kafaliyim gelenekciyim diyerek yolunu bulmaya calisiyor. Terk edemez kolay kolay kisi sevdiğini. Bakireligini verseydin evlilik vaadine uymayip da terk edebilir. Sakin diyorum geri donme. Boyle bir tacizci sapiktan kurtuldugun icin cok cok sanslisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu saatden sonra asla geriye dönmem, bu konu benim icin cok önemli, ayrica yorumun icin tesekkür ederim :)
blöf yapıo güzel kardeşim sakın sırf bundan dolayı zaafını kullanıo amacı belliymiş asla inanma bu tiplere kendi bacısı olsa dunyaları yıkarlar güzel kardeşim herif sende dersin cehennemin dibine git de görgüsüz işte seni hertürlü bırakacakdı zaten amaç belli dönmede ona
34 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkür ederim 💕
Soran+1 yıltamam :) zaten bu saatden sonra asla olmaz..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
59Cevap
+1 yılAnan seni kadir gecesinde doğurmuş yavrum diye başlamak istiyorum. Öyle şerefsiz o... Çocuğu ile ne vakit kaybedicen. Onun şerefini s... kim bilmem neyin evladı. Böyle o... Çocuklarını s... ikinden asican senin lan sevin böyle bir serefsizden kurtardin. Kızlığını aldıktan sonra köpek gibi surunurdun sakın verme kimseye
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düsünüyorum..
Bu ülkede en çok böyle içten pazarlıkcı, ucuz edebiyat kültürüne sahip, asıl amacınını bariz şekilde saklayamacak kadar vizyonsuz, içi boş, kompleksli , seks isteği ile barzoluk taslayan insan hükümsüz ucuz insanlarla dolu toplum. Kadınlar içinde geçerli bu.
Seni 2 ayda harcayacak kadar değersiz bir varlık olarak gören adamın çaresizliğinde kıvranıp kendi hükmünüde bu kadar alçatma.. Uzaklaş sessizce.11 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmak doğru karar birlikte olsaydın yarın ayrılmayacağının garantisi var mı Yok kızlara bunu yapmak şerefsizlikten başka bir şey değil sakın böyle onun bünün çocuklarına kanma üzülme de böyle şerefsizler için kurtulmuşsun sevin sen eşya mısın obje misin seven insan sevdiğine kıyamaz lan
22 Yorumla
Soran+1 yılBende onu bunun bir garantisi olmadigini söyledim ama anlamadi..
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsa hadi oradan edeceksin açık ve net
+1 yılÇok akıllıymış sevgilin seninle ilerisini falan düşündüğü yoktu ilerisi için ne garantisi yani böyle saçma bir gerekçe mi olurmuş? Senden alacağını alıp zaten yine ayrılacaktı. Şimdi ayrılmasıyla bunu zaten kanıtladı baktı seni yatağa atamayacak sevmiyor da bıraktı gitti.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYa bırak abazanın tekiymiş yatmak için bahane arıyormuş. Sende ulan it ben sana kızlığımı veriyorum senin bana güvencen ne diyecektin dik gibi kalacaktı orda ne şeref. sizler var ya sinirlendim bak. Yatmak isteyebilirsin tamam anladık da bahaneye bak geleceğe garantiymiş
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten onu söyledikden sonra altina kalmadim söyledim söyleyecegimi ve neden istemedigimde ama kabul etmedi.. evet yani ona onun oldugumu göstermis olucakmisim ve terk etmeyecegime garantiymis...
- +1 yıl
İyi yapmışsın sen rahat ol
Soran+1 yılTesekkürler :)
+1 yılKaraktersiz bacım çocuğu. Seni bedenin için sevmiş çaresizmişmiş kızım çoğu kızın aklından noksanı var biraz akıllı olun ya seni bedenin için seven seni sx objesi gören adam için şu an napmalıyım mı diyosun. Zaten senin için hayırlı olan ondan ayrılman bırak ayrılsın uğraşma bir karaktersiz uçkurunu düşünen pislik için uğraşma. Ağır küfürler etcem kaldırılır diye edemiyorumm. Sansüre hayırrr böyle şerefsizlere rahat rahat küfür edelim
10 Yorumla
+1 yılçok doğru bir karar vermişsin, senin sevgini bekaretin ile ölçmeye kalkmış böyle insandan afedersin ama bir cacık olmaz, böyle bişey için çekip gidene sen nasıl güvenip bekaretliğini verecektin.. yarın öbür gün ne yapacağı veya çekip gitmeyeği ne malum, dengesiz birine benziyor
10 Yorumla
+1 yılya saçmalama tabikide sen haklısın bu konu senin onu sevip sevmediğinin ispatı değil o zaman yapsın sana ilk önce nikahı evlen ondan sonra istediği olsun al sana güvence. sakın bu konuda teredddüt etme oyun oynamıs sana. gerçekten seni seven sana dokunmaya bile kıyamayan. herşyi yerinde zamanın da diyen birini bul. ve sakın o konuda adım atma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. En doğru kararı vermişsin ayrılmaktadır, zaten o seni sevmiyormuş sadece senin bedenine sahip olmak istemiş. Eğer seni gerçekten sevseydi bunları sorun bile etmezdi. Aşk bir delikten ibaret değildir. insan kalbiyle sever uçurumlar değil. En doğrusunu yaptın emin ol
10 Yorumla
+1 yılyalanını mıkeyım onun. kımseye asla ve asla bekaretını verme. oyle bırı ıcın de gram uzulmene degmez. oyle tip alsa da terkederdı. ucuz kurtulmussun sukret bence uzulecegıne.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin :)
- +1 yıl
senı gercekten seven senden boyle seyler ıstemez. şeyını dusundugunu anladıgın anda bas tekmeyı bunlara.
Soran+1 yılÖyle yapicam bundan sonra :)
ne hak vercen böylesine bunun haklı tarafı mı var, rezil insan sıfatına koyup bir daha arayıp sorma şunu
21 Yorumla
Soran+1 yılHeryerden sildim ve engelledim zaten..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama şeref. siz senle yatıp seni kullanıp zevkini alınca seni bırakıp gidecekmişti böyle büyük bir günahtanda iyi kapmışsın bak sen sen ol hiçbir erkege değerlerini çiğnetme erkek milleti kızla yatmak için aşık takliti dahi yapıyor yüzlerce örneğini gördüm ben bile korkarım o pis niyetlilerden
16 Yorumla
Soran+1 yılyok kusura bakmadim cünki ayni düsüncedegim.. bana simdiye kadar böyle birseyle asla gelmedi taki kavga edip bana güvenmedigini söyleyene kadar.. ve bende evlenmeden önce istemedigimi daha öncedende belirtmistim ve kabul etmisti.. taki bugüne kadar.. sadece bununla artik iliskimizde güven saglayabilecegimi söyledi.
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle soyliyeyim bu azmış ve yatmak eğlenmek gönül eğlendirmek istemiş acıma böyle erkeklere güven adına yapilabilecek tek şey nişan ve evliliktir
Soran+1 yılEvet birde bana kendisinin daha önce "biriyle birlikte olmadigini"da söyledi.. neymis ikimiz birbirimizin olalimmis.. tabi inandirici degildi
Cevap sahibi+1 yılİşte ilki olacakti ve ilkin ikincisi üçüncüsü olur ki sen berarete evliliğe değer veren bir kızsın belki hayata karşı görüşlerin soguyacak ve erkeklere karşı nefret hissedecektin kendini kirlenmis hissedecektin, ama doğru karar alıp büyük günahtanda kendini kurtarmış oldun, hep böyle bilinçli kal inşallah
Soran+1 yıltesekkür ederim yorumun icin.. insaallah :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Aldatılmaktansa terk edılmıssın. Bence sevınmelısın. Zararın neresınden donersen kardır. Bu adamdan hayır gelmezmıs
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin :)
Biz vermeyen kızlara helal olsun diyoruz, varsın bu yüzden seni terk etsin. Aferin sana, Her kız senin gibi olsa erkeklerin aklı başına gelir
24 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
Soran+1 yılHaklisin :)
+1 yılYa şu an seni doldurup ondan nefret etmemi istedim, kopeğe bak 😒 kızım boşver ya adi herif garantiymiş allahın sapığı.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimseye böyle bir erkek vermesin- iğrenc..😒
- +1 yıl
Karşına çıkmaz inşallah, okudukça sovesim geliyor..
Soran+1 yılinsaallah.. evet yeterince günaha girdim bugün bu yüzden- sövmekden :)
karsiliginda evin tapusunu isteseydin is garanticilikse
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru olanı yapmışsın. tut ki her şey çok güzel gitti evleneceksiniz ( oyle olmaz da, varsayalım iyi gittiğini) çocuğa bir şey oldu öldü gitti diğer tarafa. sen ne b*k yiceksin?
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin vallah..
Cevap sahibi+1 yılöyle bir hataya düşme SAKIN.
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılo adamdan ne yar Olur nede dağ... sen kendini her zaman temiz tut helal Sana...
14 Yorumla
Soran+1 yılsagolasin :)
- +1 yıl
sen sağol :) hepte böyle ollll..
Soran+1 yıl🙂🙂
- +1 yıl
:))
+1 yılHala üzülüyor musun? Karaktersizin tekiymiş. Şükret bence kurtulduğuna
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir üzülmüyorum sadece şokdayım, böyle birseyle hic karsilasmadim ve böyle bir insan oldugunu hiic belli etmedi :)
+1 yılÇok doğru bir şey yapmışsın istediğini aldıktan sonra seni gene terk edecekti..
Akıllıca ve mantıklı yerinde bir karar vermişsin!
Kaybettiğin sadece sevgi olmuş diğer türlü kaybettiğin sadece sevgi olmayacaktı..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bir daha da düşünme. Kazmanın birisiyle birlikteymişsin, kurtulmuşsun.
60 Yorumla
+1 yılcok dogru bir karar almissin sakn oyle bir hataya dusme cok pisman olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBende pisman olucagimi düsündüm :/
- +1 yıl
kessinlikle oyle bir hata yapma sakn ha sakn hemde.
Soran+1 yılTamam tesekkür ederim yorumun icin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz herif. Senden nasil boyle. birsy isteyebilir ki? Hangi hakla?
12 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadim, ben ona herseyi düzeltebilecegimi söyledim ve bunsuz da yapabilecegimizi fakat kabul etmedi
- +1 yıl
Şöyle insanlara daha da prim vermeyin. Haketmiyorlar sizin askinizi. Birakin o kaybetmis sizi. Sizi sevebilecek hala temiz yurekli insanlar var bu ulkede...
+1 yılAferin sana l bu insan ona kizliginj vermedn die senden vaz geçti versydn yine vaz geçerdi bak iki gün uzulursun geçer ama ona teslim olsaydn bu aciyi belki de bir omur yasardin
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin :/
- +1 yıl
İyi geceler :)
Soran+1 yıltesekkür ederim :) iyi geceler :)
Böyle şeyler gördükçe üzülüyorum yeminle. Sonuna kadar sen haklısın. Ne olursa olsun kendi benliğinden ödün verme. Sigaramı bugün senin için yakıyorum 🚬
13 Yorumla
Soran+1 yılYak yak bende yakicam :)
Soran+1 yılevet :)
Seninle ilişki istek nedeni garip kabul edilemez. Seni çok istiyorum dayanamıyorum dese de reddetseydin biraz seni eleştirir ona hak verirdim. Psikopatlarla ne işin var iyi olmuş. Dünyanın sonu değil..
10 Yorumla
+1 yılOndan kurtulduğuna şükret. Erkek adam böyle bir güvence istemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin :/
+1 yılBacım en doğrusunu yaptın. Bırak elin abazasını 7 ayda nasıl anlamadın bunun teke olduğunu bırak
13 Yorumla
Soran+1 yılAh bir bilsem nasil anlamadim.. 😞Malesef cok yanlis tanitti kendini, böyle sevdigine dair herseyi yapti ama en sonunda gercek yüzünü döktü ortaya..
- +1 yıl
Bırak bacım üzülmeye değmez. Tükürelim
Soran+1 yılaynen öyle 💕
Canim benden sana bir öğüt. Asla ve asla böyle bir hata yapma!!! BUNU HIC UNUTMA. SIMDI BIRAKMAM ETMEM SAHIP CIKARIM DER ORTADA KALIRSIN. KIZLIGINI EVLENMEDEN ONCE HIC BIR ERKEGE VERME ASLA. güvenme ne kadar seversen sev.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim :)
+1 yılBunu düşündüğüne göre bence aptalsın :) Çünkü doğru yaptığın birşey için civdan yapıp kendi kendini yoruyorsun iyi yapmısşın kızlığı istemek nedir nasıl bir beyin var bu A. k. Ç ların da !!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılsende beyin yok mu adam seni becerip garantiye alcak öylemi nesin sen mal mı ucuzmusun bu kadar onurun yok mu sevseydi terketmezdi
121 Yorumla
Soran+1 yılTabiki beynim var fakat bu durumla ilk defa karsi karsiyayim bu yüzden cok saskinim..
- +1 yıl
şaşırılcak ne var adamın söyledikleri palavra maksat seni becermek bu laflarla sonra umursamaz ilgisiz olcak sende peşinde gezcen geçmişini begenmiyosa defolur gider ğstelik 2 ayolmuş
Soran+1 yılevet haklisin :)
- +1 yıl
şu kızlar sevmeyi beceremicek :)
Soran+1 yılsevmeyi degilde bence sevmemeyi beceremiyoruz :)
- +1 yıl
böyle adamları sevmeseniz hepsini becerceksiniz şu soruları hergün görüyorum bizde mi soırun sizdemi
illa mikmek mi lazım sevilmek için
Soran+1 yılBence sorun, her iki tarafda.. Sonucta umarim kimse böyle birseye kanmaz.. bende bu sayfada cok görüyordum böyle sorulari ve birgün kendim böyle bir soru sorucagima inanmiyordum ki hayat.. sevmekde bunun gibi kimi ne zaman sevecegini bilmiyorsun, dogru mu yanlis mi sonradan fark ediyorsun.
- +1 yıl
kimi seveceğini bilmezsin tamam ama gercek yüzünü öğrenince insan sogur ben sogurum ama kızlar napayım diyo sorun 2 tarafta ama kız istese soırun kalmaz
Soran+1 yılbenim kararim kesin zaten ama sizlerinde görüsünü almak istedim
- +1 yıl
bizim görüşümüzün pek önemi yok bunuın yanlışlıgını senin düşünmen lazım
Soran+1 yılEvet benim düsünmem lazim tabiki ama yinede görüs almak istedim
- +1 yıl
şu erkekler seviliyor ya en cok zoruma gidende bu
Soran+1 yılSevilmesinler mi istiyorsun yani
- +1 yıl
sende sevilsinlermi diyosun yani seni mal gibi seks ile garantiye alayım diyenler?
Soran+1 yılBen genel anlamda sordugunu düsündüm bir an, prdon
Soran+1 yılTabikide öyleler sevilmesin
- +1 yıl
şu erkekler demiştim :)
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
ama en cok sevilen onlar :)
Soran+1 yılMalesef öyle..
- +1 yıl
tamam sapıklık yapmaya bşalarız bizde öyleyse
sana şunu diyiim iyikide kabul etmemişsiin bir şey değişmezdi zamanla güveniliri güvendikçe sevilir zaten
10 Yorumla
+1 yılbakireysen bırak evlenene kadar beklesin seninle adam olan bekler.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet bakireyim
- +1 yıl
eğer düşüncelerin evlenmeden olmaz şeklindeyse bırak buna saygı duyan biri olsun evlenmeden yaparsan sonra çekip gittiğinde bin pişmalık yaşarsın. gelin ata binene kadar ya kısmet demişler
Soran+1 yılEvet evlenmeden olmaz düsüncesindeyim, haklisin :)
- +1 yıl
ben çok gördüm öyle deli dolu sonsuz aşkların bittiğini değmez 5 dakikalık zevk için ;)
Soran+1 yılhaklisin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn geç 1 ay içinde arayacak buraya yazıyorum. O yüzden napacağını düşün.
11 Yorumla
Soran+1 yılInsaaallah arayaip sormaz.. bunu hic istemiyorum, heryerden de engelledim.. hicbirseyini istemiyorum Allah karsima birdaha bu insani asla cikarmasin..
+1 yılen iyisini yapmışsın bence boşver üzülmeye bile değmez..
10 Yorumlayüzüne bile bakma geri dönerse böyle şey mi olur ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anayn babaynın evlenmeden önce güvenini vererekmi sağlamış o ilişkinin mahsülümüsün evetse açtım gel muck diyeydin ya
10 Yorumla
+1 yılHala beyin taşıyan kızlarımızın var olduğunu görmek sevindirici
10 Yorumla
+1 yılgercekten sevse bu sebebten ayrilmaz bosver gitsin.
10 YorumlaEn dogrusunu yapmissin amaci kullanmaktir onun sen ayrilmasan isi bitince o ayrilirdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğe garanti öyle mi oluyormuş, iyi yapmışsın ayrılmakla.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. yok artık daha neler lem öyle bir şey olur mu kapora mı bırakıyorsun zarı al gerisi evlenince büyük saçmalıyorsun şu an
10 YorumlaAyrılmanız iyi olmuş. Kafays takmana hiç gerek yokç
10 Yorumlaay tipe bak kız gibi trip yapmış sevse ne olacak azgın sapık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık sana... şu an sevginden göremiyon ama o karaktersiz seni bir 31 kadar basit kullanıp bırakacakmış... ucuz kurtulmuşsun dua et..
10 Yorumla
+1 yılBoyle ibnelere yuz vermeyin ya
Iyi yaomjsin geri donsede kabul etme mal misin11 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmem kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılayni sey benimde basima geldi ben 17 yasimda bu hatayi yaptim ve sonuc olarak yine bitti ayrilmaniz çok iyi olmus
10 Yorumlaonun amacı o bahaneyle seninle birlikte olmaktı sen kabul etmeyince seni hemen terk etti eğer birlikte olsaydında kısa zaman sonra bırakacaktı
20 YorumlaEn iyisini yapmissin ayrilmakla onun amaci belliymis ama yanlis strateji kulanmis ve olmamis
20 Yorumla
+1 yılboşver şerefsizi boyle bir sebepten kizlik mi istenir
10 YorumlaBukadr kisa zamnda bole bisey istemsi anormal bence
10 Yorumla
+1 yılbir sürü düzgün çocuk var nerde hıyar var onları buluyonuz tebrikler
10 YorumlaSenden öyle birşey istemesi zaten salakça :D İyi yapmışsın
10 Yorumlaüçkağıtçı adamlardan uzak durun , neymiş kızlığını ver garanti olsunmuş bu nasıl kafa
10 Yorumla
+1 yılTabi ki doğru. Ne salak insanlar var ya. bir de bu kararı tartışıyor, soruyor. git sıktır mi diyelim kendini ne istiyorsun
00 YorumlaSen haklısın. Bekaretini vermemen akıllıca bir davranıştır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. zıhnıyete bak arkadas boyle ınsanları ihma etmek lazım. bırde sevdıgı kıza zorla tecavuz edip bekaretını alan var bu model bir tık daha garantıcı ve sapkın olan senınkınden.
00 Yorumla
+1 yılsen haklısın zaten istediğini alıp seni bırakacaktı son için değişen bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılbırak gitsin sonra olan sana olur ve aylenide etkiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayrılırdım ama başta söylüyorum yani ilişki başlamadan
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem