Ben daha önce ilişkiye girdim yani kız değilim. Öğrenince üzgünüm ama temiz kız istiyorum ben de öyleyim çünkü dedi ve ayrıldı. Ne yapmalıyım?
Ben mi yanlış olanım burda?
Ben mi yanlış olanım burda?
Yani kendi tercihi. Ama yani bu konunun evlenmeden iş çok ciddiye gelmeden. Konuşulması doğru değil. Galiba sen çocuktan bayağı hoşlanmışsın ve yaptığını doğru bulmuşsun gibi. Böyle düşünme. Seninle olacak kişi seni her halinle sevecek ve kabul edecek kişidir. Sen de onu aynı şekilde. Unutma bugün bunu öne süren kişi yarın başka bir şeyi ileri sürebilir
Müslümanlıkla alakası yok da ben de kendim gibi birini isterdim kişiden kişiye değişir, kimsye güvenilecek devir değil, bakire kız var 4 kişi ile yattı bildiğim kadarı ile 4, ama yeni sevgilisi olunca 1 kere cahillğimden zorlandım dedi hepsine, işin bu tarafı da var hoş değil aynı şey erkek için degeçerli.
Cevap
27Cevap
Hayır sen kisurlu ya da yanlış değilsin. Canın nasıl istiyorsa öyle davranmissin ve bu son derece normal. Ama hatan surda; kendin gibi birisi ile gelecek düşünmelisin. Yani karsindaki insan daha önce böyle nirssy yaşamamış ise seni yadırgar, yanlış olduğunu düşünür. Ama sen kendin gibi daha önce böyle bir şey yaşamış birisini bulursan hem sana böyle bir şey demeye hakkı olmaz hem de seni yanlış bulamaz. Çünkü kendisi de senin gibi :)
sen yalan söylemeyip doğruyu söyleyerek iyi yapmışsın.
arkadaşın ilerde sorun yaşayacağı yerde ayrılma kararı almakla iyi yapmış.
sen kızlığını bozduğun için yanlış yapmışsın ve bu hatayı hep yaşayacaksın.
Şimdi ona kızamayacağım, kendini bu zamana kadar saklamış tutmuş temizmiş ama sen kendini tutamamışsın o da ayrılmış, demek ki seninle ciddi düşündüğü için bunu problem etmiş sana eğlenme gözü ile bakmamış. Yapacağın bir şey yok..
Temiz kız istiyorum gibi igrenç bir kelime eden adamı geri istiyosan senden adam olmaz çocugum zihniyete bak ee nolmuş bakire değilsen kirli mi oldun yani böyle adamları dogruyasım geldiyo
Allahın 5 büyük günah arasında gösterdiği zina evleneceği güne kadar evleneceği kişiden başka kişiyle beraber olmasına denir. Kirli mi oldun dedin ama bilerek söylemediğini düşünüyorum. Ruhun kirlenme olayı budur o yüzden doğrayasın gelmesin çocuğu boşver. Rabbim de bilmiyoruz diye bize acısın cezalandırmasın. Nasıl ki çocuk dinine göre hareket edip temiz birisini istiyorum derken bunu kastediyorsa inanmasak bile insanların dinlerine inançlarına saygı duymalıyız. Nasıl ki bunun tam tersini yapanlara karşı saygı gösteriyorsak. Atatürk ne büyük lidermiş ki herkesin inançlarını özgürce yaşayabilmeleri için laiklik denen bir sistem bırakmış ülkemize ki her görüşten insanı bir araya getirmiş. Allahın bize verdiği emirleri hepsini yerine getiremiyoruz affetsin bizi ama haram kıldığı birşeyi helal göstermek gibi gaflete düşersek dinden çıkarız inançlıysan buna dikkat et. İnançlı değilsen de inananlara saygı göster, onlar da inanmayanlara göstersin 😇😇😇😇
@Antalya30 Ben inançlı biriyim dinine de sonsuz saygım var burada bahsedilen kişinin beş günahı kapsayarak böyle bir şey söyledigini düşünmüyorum aynı zamanda tövbe kapısı diye bir şey var ve Allah kullarını her zaman affedicidir bir insanın zina yapması da Allah ve kul arasındadır buna bir başkası sen kirlendin diye örseleyemez Ve bizim dinimizin en önemli ideolojisi güzel ahlaktır şimdi bu adamın söylediği cümleler bu ideolojiye uyuyor mu uymuyor mu orasını da sen karar ver
o temizse sen, reddedebilir kabul etmek zorunda değil seni
Burası türkiye görüşüne saygı duyup sende kendi yoluna devam edeceksin. İstemediğini açık etmiş yapacak bir şeyin yok.
Yanlışlık yok canım. Onda da yok sende de yok. Neticede herkesin dünya görüşü farklı.
Seni her halinle kabul eden birini bul
Senle aynı kaderi paylaşıyorum saygı duyman gerekiyor baska elinden bisey gelmez
@bluemurat kesinlikle bu cok önemli kullanmamis gercekten
@bluemurat sen de oyle biriysen çok kötüsün
@bluemurat boyle devam et o zaman çünkü cok kotu bisey
Eğer gerçekten kendisi daha önce kimseyle birlikte olmamışsa bence bunu istemeye hakkı var. Temiz kız tabiri doğru olmamış sadece. Temizlik kirlilik bunlarla belli olmaz.
Kendileri her haltı yerler ama temiz kız isterler madem ayrılacaktın baştan söylesene kardeşim
Demekki kullanılmış sevmiyor kendi kullanılmamış o yüzdendir ben severim
yani adam kendini sakladıysa öyle kız istemesi normal
O tercihini o yönde kullanıyor demekki. Sende hayatına yönel başka birine yaklaş
Sen de seni kabul edenle ol oturup ağlamaya gerek yok
Hiç ilişkiye girmemişmi? 😮 Bu devirde ilişkiye girmemiş erkek kaldı mı ya
Evet öyle dedi ve yalan söylemez de
Düzgünce açıklamış. Böyle güzel birini bulup kaçırman üzücü.. Bu fikrinden vazgeçeceğini sanmıyorum. Boşuna uğraşmamanı öneririm.
Ya bir kere kiz diye ayirman cok sacma iliskiye girmeden once kiz iliskiden sonra kadin igrenc bence ve onun sorunu temiz kiz nasil hir sacmalik
Yukarıda o çocukla ilişkiye girdiğini belirtmemiş ama
öyle tercih etmiş saygı duymak lazım seni böyle kabul edeni de bulursun yanlış yok ortada
Sen nasılsan oyle birini bul daha mutlu olursun emin ol.
Verirken bana mı sordun diyesim geliyor. Ahh çocuk ahh.
Evet yani neden sen iliskiye girdin kiii ilerde hep sorun yatariyor boyleee herkes temiz oster
Helal olsun adama o seni kullanabilirdi ilişkiye girip ayrılabilir di
Kafa yapısı tercih meselesi kanks senlik bişey yok dert etme
Önüne bakıcaksın yapıcak bişey yok
Başlığı okuyunca erkeksin sandım
Kime verdiysen onunla evlen
Birbirinizi tanımadan yakınlaşmanız doğru olmamış
Cahille oturma zaten iyi olmuş
@Canselsel madem mal diyosun sağlam malın sonradan kaşar olmayacağını garanti veriyomusn
2 yanlış 1 doğru etmez
Seçimini yapmış o unut gitsin
Kurtulmuşsun daha ne istiyorsun
onun kimseyle birşey yaşamamış olması..
Haklı... ne diyebiliriz ki.
Başka birini bulursun
Yapacak bur şey yok davul bile dengi dengine
Erkek misin
Diktir canım sende
Seks yapınca erkek mi oldun aboo
Ordaoyle galiba
açıklamasına göre yanlış olan sensin yani