- 2025 te 16 şubata bana çıkma teklifi etmişti ben 1 marta kdr kabul etmemiştim etrafımda çok dolanıyordu cidiyim falan diyordu sonra bende sevmeye başladım ve kabul etim çok iyidik hazirana kdr aynı apartmandaydık hergün buluşup konuşurduk Haziran'da eve gitik iş biti uzak mesafedeydik o ailesi ile kavga etti onu bana isteyin diye annesi ile reddetme durumuna bile geldi ben hayatın maholmasin anneni dinle demiştim ayrilalim dedim ozmnlarfa oda ağlayip ayrılmak istemiyorum demişti sonra 29 Kasım'da yapamıyorum diye mesaj atti özür dilerim diye ben çok ağladim beni engele atmıştı heryerden sonra 10 Aralık'ta tekrar işe gitik artık uzak mesafe değil sonra baktım beni engelden çıkarmış sonra mesaj geldi sadece nokta koymuş bende nokta koydum baya zayıflamış sın dedi bende öyle oldum dedim sonra oda çirkin bir adamın fotografini attı senden sonra ben diye beni afet falan dedi pişmanım annem yüzünden dedi seni çok seviyorum dedi barıştım bende sonra iki gün geçti buluştuk uzun aradan sonra sarıldık sabah oldu ayrılmak istiyorum dedi ben gene ağladım ayrıldı sonra geldi seni test ettim beni seviyomusun diye bende inandım afetim sonra bı iki gün sonra tekrar buluştuk ayrılmak istedi gene niye diyorum ailem istemiyor falan dedi bana biz istiyoruz dedim o dedi onların isteği olsun dedi sonra ayrıldık ve öğrendim ki bizim yanımızda çalışan bir kız daha var kızın boyu uzun ama yası 14 bizde 19 yaşındayız kıza çıkma teklifi etmiş başka kıza daha etmişti ama kız retedmisti o 14 yaşındaki kız biz sevgili diliz dedi bana ben ne yapayım banane dedim sorna kız giti kıza bana davrandıği gibi davranıyor hata daha fazlasini veriyo ona kendi elleriyle çocek kutusu yapmıştı kızın basi ağrıyordu hemen şu falan getirdi ben o gece nefesim kesildi ağlamaktan o odaya uyumaya giti. O kız gelen giden erkeklere konuşyo ben biriyle konuşsaydim hemen bana kızıyordu erkeklerle konuşma diye kalbim çok ağrıyor bı ay oldu insan bi özür diler seni kandırdım diye
Güncellemeler
4 ay
Kız benden büyük gözüküyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar