Rahatsız olduğunuzu söylemenize rağmen ağız kokusu için hiçbir önlem almayan eşinizi bırakır mısınız?
aslında dikkat etmesi gerekir kokuyosa bile farkında olması gerek hatta kokmuyosa bile sevdiğine karşı kendinden şüphe etmeli acaba kokuyo mu diye
bir insanın nasıl önemsediği şeyler var ise bunu da önemsemeli kısacası
ama yok boşanma sebebi ıyy iğrenirim gibi lafları da abartı
insan sevdiği aşık olduğu birinden bu tür şeyler için tiksinemez çünkü böyle bir lüksü olamaz
böyle diyenler böyle bişeyi yaşadıkların da bu dediklerinin aslında yanlış olduğunun farkına varacaklar
aksine çözüm arar bu durumda da yeri geldiğin de hala farkına varmıyosa önemsemiyosa yüzüne karşı çekinmeden söylenir
ağzı kokan biri ile çalışıyoruz, Hakikaten çok zor bir durum , Eşi nasıl tahammül ediyor diyoruz, Adam hiç bir önlem almıyor, Sizi çok iyi anlıyorum, Ağızda biriken bakterileri Sakız yoluylada yok edebilirsiniz, Fakat akciğer den gelen kokuysa kısa süreli tedavilerde sorunu ortadan kaldırıyorlar, Biraz ilgi alaka şart
Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz?
Soru genel benimle alakalı değil.
Bu kişide ağız kokusu siz evlenmeden öncede varmıştır diye düşünüyorum. Herhangi bir hastalığı ya da rahatsızlığı yok ise. Konuşursun izah edersin çok rahatsız edici olduğunu söylersin birşeyler yapmaz ise araya mesafe koyacağını söylersin. Belki o zaman kendine bir çekin düzen verir. ya da sözünü dinleyebileceği birileri var ise onlardan söylemesini rica edebilirsin.
Konu benden ayrı olarak, kişisel temizliğini evlendikten sonra boşlayan ve eşinin şikayetini umursamayan kişiler.
Şuda bir yöntem olabilir sende aynı tarzı ona yap. Bakma kendine ama bu sadece ona ders vermek için olsun tabiki :) Bakalım o bu durum karşısında ne yapıcak.
Benim böyle bir problemim yok.
Olsa ne yaparsınız şeklinde sormuştum :)
Ama güzel bir yöntem olduğunu düşünüyorum :D
Eğer rahatsız olduğumu söylememe rağmen bir şeyler yapmaya çalışmıyor yani beni sallamıyorsa demekki aradaki sevgi bitmiş benim onu beğenip beğenmememin onun gözünde bir önemi kalmamıştır. E sevgi yoksa evli kalmanın da bir anlamı yok.
Aynen öyle :)
Cevap
109Cevap
bosanma sebebi. agiz kokusuna dikkat etmeyen temiz degildir zaten. e temizligine dikkat etmeyende bosanma sebebidr. fakat mideden gelen bir rahatsizliktr agiz kosusu kisaca hastaliktr tedavisine bakilmasi gerekir. ki bunlara dikkat etmiyorsa bosanma sebebi olabilir yalniz bosanmaya yonelmemeli caresine bakilmali karakteri duzgun olsun bunlar hallolucak seyler
Aynen öyle :)
ona önlem aldıracak kişi sizsiniz. ve boşanmak istemiyorsanız oda bunun için hiçbirşey yapmıyorsa sürekli yanınızda sakız bulundurun ihtiyaç duyduğunuzda ağzına sallayın tamam işte. seviyorsan senin için hiç bir önemi yoktur boşanmaya yer aramazsınız umarım
agız kokusu hastalıgın belirtisidir ak ciger karaciger rahatsızlıgı falan olabilir ya da dişlerinden dolayı olabilir sıgara içiyorsa bıraksın. benimde agız kokusu vardı hemde ben bile tiksiniyordum 3 yıldır sıgarayı bıraktım hiç 1 defa bile koku olmadı
Ağız kokusu ve boşanma öyle mi?
Evlilik bu, evcilik değil. Böyle ufak şeylerden boşanılır mı?
Babanın veya Ananın ağzı gençken lavanta mi kokuyordu da, onlar boşanmadi diye sorarlar adama.
bu sefer soruda reklam yok hayret :D
Boşanma olmaz hemen ama büyük kavgalar ve cinsel sorunlara yol açar ve bu yol açtığı sebeplerde geçerli sebepler olur.
Katılıyorum :)
Sarımsak yerim sürekli ozaman o kokuyu da çok algılamam.
Çözüm müthiş :)
Sağlığa da faydalı.
İğrenç bir duygu öpüşmek imkansızdır. Boşanmak ise kolay değildir. Bilinmez yani
Öpmeyi hiç anma zaten :)
Midem kalktı adeta :)
Boyle basit bir sorun bosanma nedeni "olamaz".. Bahane ariyorsa mahkeme şurada.. Birde kısasa kısas var, sen beni takmiyor musun, her gece kokan coraplari dayarim burnuna, yerli yersiz "gaz"larim onu, bak el mi yaman bey mi?
turkiyede dis macununu ortadan sıktığı için boşananlar var arabistanda kahve yapamadığı için boşanıyor ama kişisel bakım her ikisinden farklı sonucta ayni yataktalar
Ya bazi eşler var. Allah korusunda kanser olur yatalak olur. Esleri onlara gozu gibi bakar.. hani nerde o nesil ya. Hepsimi öldü 😏😏yazik
Ne alaka :)
@realghost23 zekani calistir. Anlarsin ne alaka.😉
Kıyas oranını karıştırıyorsun.
@realghost23 senin pencerenden bakmak zorundamiyim
Benim penceremden bakma. Ma evlilikte fedakarlık tek taraflı olmaz. Olmamalı. Karşıdakini önemsemeyecekse daha niye evlenmiş ki
@sevdiğininprensesi Allah senden razı olsun! Yüreği güzel insan.
Gençler hayatın hep sağlıklı ve neşeli geçeceğini sanıyor. Hiç zorluk, hastalık olmayacağını düşünüyor... gerçekten yazık.
Dayarım ağzına diş macununu bu kadar basit tazminatmış nafakaymış bilmem ne aman ne gerek var sok ağzına macunu bitsin gitsin
1 resim koyup sorularını günün sorusu seçmekte neyin nesi?
Herkes günün sorusunu sorabilir
Ciddi misin? :D
Neden acaba aynı soru 5 kere sorulmuşken , senin sorduğun 6. iken günün sorusu oluyor?:)
Komik bu yönetim :)
İmla ve anlaşılır dil önemli.
Yani ben başkasının sorusunu çalsam , daha düzgün yazsam günün sorusu olacak öyle mi? Bravo
Ağız sağlığı konusunda yoğunlaştık site olarak.
Kelimeleri dikkatli seçersek sevinirim.
Ağız kokusu konusunu siz keşfetmediniz.
TSK'da başörtüsü konusu
Haberi trt de okudum. Paylaştım.
Sorun?
Niye aynı soruyu 10 kere paylaşılmış görüyorken yine soruyorsunuz?
Çöplüğe döndü site aynı soruyla. Araştırıp sorsan daha iyi olur.
Hangi soruyu sorup sormayacağıma kendim karar veriyorum.
Teşekkürler.
Özgüvensiz insanlar da buralarda sürünüyor ya yazık :)
Fiziksel olarak eşine beğenin düşerse eğer soğursun, en büyük etken de budur bence sağlık sorunu olmasına rağmen doktora gitmiyor, tedavi olmuyor onunla yaşıyorsa benimlede yaşamasın lütfen..
Ricasını kırma bence kıyamam sana ben
dohtora da mı gitmedi. bunun çaresi var. sırf bu yuzden yuval dağıtılması doğru değil bence. düşünsene böyle basit bir konudan dolayı boşanıyorsun ve bütün hayatın etkileniyor.
Bu ülkede zorla eşini öpmek bile boşanma sebebi sayılıyor sen gelmiş ağız kokusundan bahsediyosun
Bunu yorum sahiplerine anlatsana :)
Bunu yorum sahiplerine anlatmak çok zor çünkü anlamayana davul zurna az anlayana ise sivri sinek saz gibi gelir. Yorumları okudum hepsi birbirinden komik olmuş
Ve her sorumda takıntılı üyeler oluyor cevap yazana kadar yalanlamak adına sinir bozana kadar yorum yapıyorlar. Yine cevap vermeyince sen kimsin, ne haddine tarzında yorum yapıyorlar.
Sabrıma hayranım :) Taş olsa çatlar.
Kesinlikle taş olsa çatlardı kesin bir dengesiz çıkacak diye soru sormayı bırak görüş yazmaya bile çekinir oldum. 2012den beri burdayım bunlara laf anlatamadım sende anlatamazsın boşuna kendini horma
Akışına bıraktım :)
Aynen herşeyi akışına bırak nede olsa su akar yolunu bulur dermiş atalarımız
Oyle kadinlar var ki esi komple felcli altina kaciriyor O haliyle 30 sene bakiyor of demeden. Sen agzi kokuyor diye ayril. Sen sevilmeyi haketmiyon mesela Cinsellikten baska avantajin yok
demekki o konuda yardima ihtiyaci var eger birakirsan onu yuz ustu birakmis olursun oda senin insan olmadiginn kaniti olur !
Bir şekilde onun kullanmasını öngörürüm kullanmıyorsa da ondan uzak dururum. Allah yardımcın olsun iğrenç bir durum.
Dedigim halde bir şey yapmiyorsa demek ki benimle aynı yatakta bulunmak istemiyor. Bosanmam ama ayrı yatarım.
Çözüm bulmaya calisirim ama onun bir cabasi yoksa evet bosanma sebebi çünkü zaten aramizdaki saygida bitmiştir. çiftler birlikteliklerinde temizliğe dikkat etmeli. ayrıca soguma sebebidir.
Boşanma sebebi değişdir. Hakim böyle bir şey için boşamaz.
www.google.com.tr/.../&ved=0ahUKEwiymbScz6HSAhXiDMAKHYQ1BooQFggZMAA&usg=AFQjCNHaIChBkQ57w2-YKuSU7phTKv2vSQ
Yargıtyın sayfasında da boşanma nedeni diyor.
Ayrıca internette bir sürü ağız kokusuyla ilgili boşanma haberi gördüm. O kadar çoktu ki sayamadım.
gazete haberine inanmamı beklemiyorsun herhalde
Yargıtay sayfasında karar yayınlanmaz ki
haberde diş hekimi hoca boşanma sebebi mi diyo sadece başlık öyle
diş hekimi ne bilsin hukuku
ben idari hakimlik sınavına hazırlanan biriyim
boşanma sebeplerin içinde evlilik birliğinin temelden sarsılması var diğer kriterlere uymuyor. hakim taktir eder evlilik birliği temelden sarsılmış mı bakar. hakim bunun için kimseyi boşamaz tedaviyi emreder. gerekirse ayrılığa hükmeder 3 yıl
hukukçu olmadığınız halde paylaşım yapmanız da gerçekten komik
hukukçu musunuz?
gazeteler her şeyi haber yapar haber değeri varsa. kişilerin boşanma sebebi olmalıdır demesinden ziyade
elinizde var mı karar örneği yargıtay karar örneği
dediğim gibi yargıtay kararını yayınlamaz yargıtay. paralı üye olup bakabileceğiniz siteler olur.
ben aradım hiç bu sebepten boşanan çift yok. siz ne buldunuz da neye dayanarak söylüyorsunuz?
diş hekimleri ne zaman kişileri boşuyo
şunu da belirteyim yargıtay evlendikten sonra ortaya çıkan akıl hastalığını bile boşanma sebebi saymıyor. evlilik hastalık ve sağlık üzerine kuruludur başlangıçta olmayan bir durumdan dolayı boşanılamaz evlilik çekilmez değilse diyor.
başlangıçta akıl hastası ise evlilik zaten yok hükmünde evlenemez.
bu konuda bile evliliği hemen bitirmezken ağız kokusu için bitirecek ha?
Ben okuduğum haberleri ilginç buldum. Birini paylaştım mesela örnek olsun diye. Üyelerin fikirlerini almak istiyorum.
Paylaşım yapmamın komik olduğunu söylemişsiniz, burası sosyal bir platform ve ben de dilediğim soruyu sormakta özgürüm her üye gibi.
Ayrıca sanırım sizin kim olduğunuzu da tahmin ediyorum.
pardon? evet herkes herşeyi paylaşabilir ama ben diş hekimi değilsem kalkıp insanlara reçete yazmam. insan bildiğini konuşmalı ben de hukukçu değilim fakat idari hakimlik sınavına hazırlanmış biriyim ve medeni hukuk nedir biliyorum siz bilmiyorsanız soru sormayın bence.
kim mişim ben?
Hangi soruyu sorup sormayacağıma bırakın da reşit olalı çok olmuş bir kişi olarak kendim karar vereyim.
Teşekkürler.
insanları yanlış yönlendirme o zaman. ağzı kokuyor diye eş mı boşanır? güzel araştır oku falan
ben de hukukçu değilim ama okuyorum ilgim var belli ki senin de ilgin var oku
Boşanma sebebi olmasa da öpülmeme sebebi olabilir 😁
Tarzını sevdim. Zeki kız.
@realghost23 teşekkür ederim 😊
Hayır ama ikna etmek zorundayız böyle insanları çünkü öpmek istemez insan
uyarırım. eğer uyandığım halde hala öyleyse kırmızı kart yer valla. bosanmam ama yanına yaklaşamaz 😃😃
Doktora gidip tedavi olmalıdır, yatmam öyle birisiyle, boşanmasak bile. Evlilik sallanır hep, memnun olamaz.
Söyle söyledin hala bir şey yapmıyor sa çağır banyoya fırça ver eline diğer eline macun tut sen fırçala dişlerini eşinin
küçük düşünen dar görüşlü insanlar yapar senin o dediğini Tabi ALLAH göstermesin ağzı kokan eşi ama bu yuzden de bosanilmaz yani 😃
Bunun için bırakılırmı ya 😃 Bu dile yapıştırılan şeker varya nane kokan kendin alırken ona da ver istermisin de merak edip alcak zaten
günde 15 kere fırçaladığı için benim sorunum yok ama boşanmam açıkçası
bosanmam belki ama uzak dururum bir sure. o zaman farkina varip bir seyler yapmasini saglayabilirim
Sorun olur ama bosanmaya kadar gitmez diye düşünüyorum.
Hayır. benimki de kokar ara ara, en basitinden naneli sakızım var ^^
yoo bırakmam aynısını bende yaparım 1 2 gün sonra görürüz nasıl koşup fırçalıyo dişlerini
agzina biri mi sicmis askim bu ne koku de bosanmaya gerek kalmaz
evet efenim. mahkeme için geçerli bir boşanma sebebidir bu.
seviyorsam bir ağız kokusu için bırakmam. ben önlem alırım onun ağzına zorla
Tutar elinden önce dişçiye sonra iç hastalıklarına götürürüm
seni çöpe atacağım poşete yazık
:D resmen savaş cıkartır bu sorun boşanmak ne kelime
aynıu yerde dahi yatmazdım. oda sağlık sorunu olduğudnan değil saygısı olmadığından
Yargı içtihatlarına göre eşlerden biri kişisel bakımına özen göstermezse bunu boşanma sebebi olarak kabul etmiştir 😀
çekemem benim kendime dikkat ettiğim kadar o da dikkat etmeli yoksa go hell derim 😂
kendine saygısı olmayan insanın başkasına saygısı olması beklenmez
evet ben sevgili olduğum kızı ağzı kokuyor diye bıraktım ama öyle böyle bir koku değil ya
söylüyorum ve önlem almıyorsa, boşanırdım galiba. bu ağız kokusu çok kötü bir durum cidden.
İnsan her zaman bakımlı olmalıdır ve böyle biriyle ben hayat surduremezdim
ya onun agzini dikerim ya da kendi burnumu keserim :o
Sabah uyandın geliyo öpecek leş kokulu yumurta ağzıyla çakarım birtane iğrenç
En hassas oldugum şey, bilmedim şimdi o an ki psikolojime bağlı
Evlilikleri kurmak ne kadar zor
bu kadarmı basitleştirdiniz evliikleri Allah Aşkına
Her ne kadar kötü olursa olsun bu sebeb den boşanılmaz bence
Sarımsak yer onun ağzına mıçarım
Seve seve ya da ..
Bunun için bırakılır mı😅 Tuvalete gidiyor bırakayım der gibi😅 Naneli şeker filan ver sürekli sen al oda alır
Ben değil genel soru :)
birsey yapmasi icin ugrasirim yapana kadar yapacak eger esimi seviyorsam ugrasirdim
boşanma ya giden örnekleri ni gördüm çevremde demekki olabiliyor
Pis insanı sevmem...
Bunları taaaaa ilk başta konuşurum...
Agzı koksun bol para yedırsın birazda aptal olsun müşterilerini kanka dıye yedırenildimi kadınlar bırakmaz.
bosanma sebebi degil uzlasilip bir yol bulunabilir evlilik o kadar basit degil.
Eğer ziklemiyorsa bana saygı duymuyor demektir.
Bu durumda onunla evli kalmamın bir anlamı yok.
Hakimi kendine güldürmek istiyorsan dene. Cümbüş olur hem.
Bu soru ve boşanma sebebi olabilir
Bu sebepten boşamaz hakim avukatlık bürosunda çalışan biri olarak bu lafıma inan.
Bu bir boşanma sebebi olabilir pekala.
Yaa ne olur işimizi öğretme bize olmaz mı😊
Öğretmiyorum bu konuda boşanma olabilir.
Bende olmaz diyorum olamaz, hakime ne diyecek ben esimden nefesi kokuyor diye boşanmak istiyorum tek sebebim bu hakim bey mi diyecek. Hakimde diyecek ki bunun boşanma kanunda yeri yok mahkemeyi oyalamaktan para cezası yazacak ve davacıyı hastaneye sevkedecek akıl sağlığı kontrolü için. Ortada bir istismar olması gerekir boşanmalarda, ya da fiziki şiddet. psikolijik bir yıpratma olması lazım.
Eş kendine bakmıyor ve ağız kokusundan rahatsız oluyor. Eşine karşı sorumsuz davranıyor. Eşini kaale almıyor.
Gayet boşanma sebebi.
Size daha fazla yorum yapmayacağım.
Olur yapma da zaten. o kadar biliyorsan bu isleri git cum. savcısı ol. Biz ve onlar kanunlara göre hareket ederiz çünkü.
ne alaka ya bunun için boşanacak olanlar evlenmesin.
Helal olsun kardeşime işte bu ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar