Arkadaşım benim hakkımda ne düşünüyor?

Merhaba, bir erkek var ve 1 kaç aydır arkadaşız. Onunla aynı okulda okuyoruz fakat o benden 1 sınıf ilerde. Bildiğim üzere fazla sevgilisi olmuş, şimdi de var ama o kızı hiç göremedim nedense 😅. Benimle ortamlarda gözükmeyi pek sevmiyor tenefüs zamanı sürekli bana bakıyor, hem ayrıca hep 3cü 4cü dersten çıkarken şimdi sonuna kadar derse giriyor. Ben hep derse girerimde. Acaba beni mi bekliyor? Benimle konuşmadan önce hep giderdi ama şimdi sonra kadar koridorda bekliyor. Akıl karıştırıcı bir durum. Sosyal medyadan ürekli bana şaka yapıyor, çoğunlukla benimle konuşuyor, her zaman ''bana soru sorsana'' diyor. 1 kaç gün yazmayınca ''Nasıl arkadaşsın benimle ilgilenmiyorsun'', ''Ben yazmazsam hatırlamıyorsun beni'', ''Bana neden yazmıyorsun'' diyor. bir keresinde bana ''Sana şaka yapmak çok hoşuma gidiyor'' demişti. Hem sürekli bana eski sevgilileri hakkında konuşuyor. Ona küstüğüm zaman benimle zorla barışıyor. Hem ayrıca bana ''Aptal'', ''Salak'', ''Gerizekalı'' diye hitap ediyor arada.. İyi bir arkadaş fakat böyle yapmasının amacı ne bilmiyorum.. Benim hakkımda ne düşünüyor dersiniz?
Arkadaşım benim hakkımda ne düşünüyor?