Ben 21 yaşındayım. Annemin kuzeninin torunu var erkek zannedersem 24 yaşında. Benden üç yaş büyük. Ben ilk onu üç sene önce görmüştüm. Biz onların bahçesinde oturmuştuk. Direkt bakmıştı bana karşımda oturuyordu yanında da erkek kardeşi vardı. Onunla birlikte bakmışlardı. 4 erkekler abisi de annemin diğer kuzeninin kızıyla evlendi o zaman sevgililerdi. Annemlerin tarafında akraba evliliği var genel olarak. Ondan sonra geçen seneye kadar görmemiştim. Dayisiyla bizim bahçenin önünden geçiyorlardı motorla. Babasıyla dayım konuşurken o da gülümsemişti. Sıcak konuşmuştu. Normalde çok konuşmayan biri zannedersem. Geçen sene yine abisinin nişanı olmuştu. Orada da biraz bakmıştı. Ben onlara çay uzatırken o biraz utanmıştı başıyla teşekkür eder gibi işaret yapmıştı. Dün de abisinin düğünü oldu. Sürekli baktı. Biz annemle gelin ve damatla fotoğraf çektirirken arkası dönüktü hemen baktı. Annem beni bir kızla oynamaya kaldırıyordu orada yüzüme bakarken fark ettim. Sonra ben oynamaya kalkınca o da kalktı oynamadı ama el vurdu ben de el vurdum. Sizce aramızda bir şey olma ihtimali var mı? Bir de ben masada otururken o ayaktaydı o mu diyr kameradan çekiyordum bana baktığını fark ettim. Bugün de annesiyle aynı ortamda bulunduk. Yemek yiyecektik. Benim için Zeyneple biz zayifiz böyle oturalım dedi kendine içecek koyarken bana da sordu. Üstüme bir şey dökmüştüm üstüne döktün dedi. Ne kadar zayıf felan dedi benim için. Annemle beni de bir akrabayı daha kahvaltıya çağırdı annesi. Gitsek de o işte olur diye düşünüyorum. Maça gitmiş pantolonunu kirletmis onu anlatıyordu ama bana değil. Askeri bedelli yapacağını söyledi benim babam asker bizimki askere gidene kadar enişte emekli olmasa bari dedi. Ben de daha var babamın emekliliğine dedim. Aramızda bir şeyler olma ihtimali var mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne düşünecek
Gece gündüz hayalini yaşayıp mastürbasyonyapıyordur
Dalga geçmeden yorum yap
Yoo
Niye dalga geçeyim, başlığı okudum ve tüm samimiyetimle cevap verdim, o yaşlardaki her erkeğin yapacaklarını söyledim
Oha
Aklında değilimdir ki unutmuştur o beni
Ya ben soruyunun tamamını okumadım kusıra bakma lütfen 😄
Tamamen başlığa göre torum yaptım…
Detayı bişmiyorum 😊
Bağışla lütfen 🙏
Detayı okur musun lütfen
Üşeniyorum ya 😊
Lütfen iki dakikani alır
Oludum şimdi, yani tamamen size bağlı, küçük bir dokunuşla başlar ilişkiniz
İkinizde terikte bekliyorsunuz
Tetikte
Gerçekten mi
Evet ama üç seneden beri niye bir şeyler olmadı aramızda
Evet, şaşıracak bişey yok.
Mühim olan doğru zamanda doğru hamşenin oluşması
Hamlenin
Üç seneden beri olmaması sürekli bakıp bakıp da
Dedim ya, kıvılcım bekliyor ilişkiniz.
Öyle yerlerde çat diye gelip seni seviyorum demesini bekleme, sonuçta hergün yüzyüzesiniz eş dost akrabasınız
Evet ama kan bağı yok ki aramızda
Ben olsam ikinizinde kolundan tutup bindirirdim sizi arabaya ıssır biyerde araba arzalandı ben yardım çağırmaya gidiyorum der sizi baş başa bırakırdım bir kaç saat 😂
Ay lütfen bunu yap bize yoksa ben kafayı yiyeceğim 😂
Ama o arada tine açılamazsanız ben kafayı yer ikinizide tokatlarım orada 😅😅😅
Hayır öyle bir ortam olsa ben biraz sohbet ederim ama nasıl olacak of ya tek umudum annesi bizi kahvaltıya çağırdı oraya gidersek ama o işte olur evde olmaz
Canım için kıpırkıpır, güzel şeyler duymaya ihtiyacın var anlıyorum, ama şu an başka şeyler için buradayım kusura bakma lütfen 🙏
Başka bir zaman dinleyip rahatlamanı sağlayacak herşeyi deneyebilirim 😇
Şimdilik uyu keyfine bak, zamanı geldiğinden en güzel şekilde başlayacaktır ilişkiniz, belki biraz pişip olgunlaşmayı bekliyordu hayat 😉
Yarın konuşsak olur mu
Yaz, uygun olursak ikimizde konuşuruz tabi
Acil rahatlamaya ihtiyacım var, yardımcı olursan bu gece de konuşuruz ama çok mu ayıp etmiş olurum?
Merhaba şimdi gördüm mesajını
Merhaba
Artık detaylı yorum yapar mısınnn
Tam olarak ne duymak istiyorsun?
Dediğim gibi genel olarak kıvılcıma ihtiyacınız var, baş başa kalıp bi birbirinizi dinlemeniz gerek
ya da artık olmuyor bitmiyor va diyorsanız samimi güvendiğiniz ve ortak arkadaşınız olan birisinin çöpçatanlık yapmasını isteyeceksiniz
Anca böyle olabilir galiba annesi kahvaltıya çağırdı bizi oraya gidersek belki bir şeyler olur
Gittiğinde mümkün olduğu kadar baş başa kalmaya çalış, mutfağa vesaire hep peşinden git.
Sende sık sık yaşnız kalmaya çalış ki o gelsin
O evde olur mu bilmiyorum olursa peşinden mi gideyim onun tuvaleti sorsam aslında ona olur 😂
İki dk bahçeye çıkalımmı de
ya da balkına vs ne varsa artık imkanlar doğrultusında, köpek var böcek br vs diyerek seni tuvalete falan götürmesini iste
Nebilim firikik falan ver işte 😂
Açık giyinip mi gideyim 😂
Aslında baş başa kalma ihtimaliniz olsa onun yanında bi frikik versen daha iyi olur, ama direk açık giyinip gidersen en başından takip eder seni, zaten o yalnız kalmaya çalışır 😂
Nasıl en başından takip eder 😂 ee yalnız kalsın zaten benimle işte
Şçöyle güzel bir tayt giy, tüm hatların belli olsun, sonra mutfağa git, uğraşıyormuş gibi oyalan iyice, taytın sardığı kalçana bakmak için eminim mutfağın önünden geçecektir, bir iki bakıp sonra yanına girecektir, o sıra bişeyler düşür önünde eğil falan….
Sonra akşam mesaj at, ya yanlış anlamazsan bişey soucam de, sen bugün benim mahrem yerlerimi mi izliyordun falan de?
Sonra konunun gidişatına göre, benimde hoşuma gitti zaten bakıyor olman falan de…
O geceden sonra artık cicim aylarınız başladı hayırlı olsun 😅
Böyle konuşma mi başlatılır cinsellik istiyormuş gibi 😂
😂😂😂
Tabikide başlatılmaz, sen bana ne bakıyon 😂😂😂
Ya canım şaka bi yana, ortamınızı bilmediğim için bişey öneremiyorum, bişeyler sor işte birlikte vakit geçirmeyi teklif et, uygun zamanı buluncada açıkça ifade et hissettiklerini
Dmden konuşsak olur mu detaylı
İyi yaz hadi, anlaşılan kurtulamicam senden 😂
Rahatsız ediyorsam yazmam
Yav yaz hadi, gizlicem 😅