Bana karşı ne düşünüyor sizce?

Ben 21 yaşındayım. Annemin kuzeninin torunu var erkek zannedersem 24 yaşında. Benden üç yaş büyük. Ben ilk onu üç sene önce görmüştüm. Biz onların bahçesinde oturmuştuk. Direkt bakmıştı bana karşımda oturuyordu yanında da erkek kardeşi vardı. Onunla birlikte bakmışlardı. 4 erkekler abisi de annemin diğer kuzeninin kızıyla evlendi o zaman sevgililerdi. Annemlerin tarafında akraba evliliği var genel olarak. Ondan sonra geçen seneye kadar görmemiştim. Dayisiyla bizim bahçenin önünden geçiyorlardı motorla. Babasıyla dayım konuşurken o da gülümsemişti. Sıcak konuşmuştu. Normalde çok konuşmayan biri zannedersem. Geçen sene yine abisinin nişanı olmuştu. Orada da biraz bakmıştı. Ben onlara çay uzatırken o biraz utanmıştı başıyla teşekkür eder gibi işaret yapmıştı. Dün de abisinin düğünü oldu. Sürekli baktı. Biz annemle gelin ve damatla fotoğraf çektirirken arkası dönüktü hemen baktı. Annem beni bir kızla oynamaya kaldırıyordu orada yüzüme bakarken fark ettim. Sonra ben oynamaya kalkınca o da kalktı oynamadı ama el vurdu ben de el vurdum. Sizce aramızda bir şey olma ihtimali var mı? Bir de ben masada otururken o ayaktaydı o mu diyr kameradan çekiyordum bana baktığını fark ettim. Bugün de annesiyle aynı ortamda bulunduk. Yemek yiyecektik. Benim için Zeyneple biz zayifiz böyle oturalım dedi kendine içecek koyarken bana da sordu. Üstüme bir şey dökmüştüm üstüne döktün dedi. Ne kadar zayıf felan dedi benim için. Annemle beni de bir akrabayı daha kahvaltıya çağırdı annesi. Gitsek de o işte olur diye düşünüyorum. Maça gitmiş pantolonunu kirletmis onu anlatıyordu ama bana değil. Askeri bedelli yapacağını söyledi benim babam asker bizimki askere gidene kadar enişte emekli olmasa bari dedi. Ben de daha var babamın emekliliğine dedim. Aramızda bir şeyler olma ihtimali var mı sizce?

Bana karşı ne düşünüyor sizce?