Sizce arkadaşımın bana karşı duygusu var mı?

Yaklaşık 2 saat önce yakın erkek arkadaşımla çok büyük kavga ettim ve aramızın artık eskisi gibi olacağını düşünmüyorum. Ben 20 yaşında bisx birisiyim ve 3 aya yakındır arkadaşıma karşı hislerim var ve bunu o baya baya anlıyordu. Bana karşı da asla mesafe koymuyordu hatta kafamı karıştırıyordu. Heteroo olduğunu söylüyordu ama yaptıkları ve söyledikleri bir değildi. Bugün de arabada yemek yedik ve kahve içip uzun uzun sohbet ettik. Sonrasında konu benim yönelimimee geldi ve gerildik. Açık açık bana karşı hislerin var mı diye sordum ve kaçamak cevaplar verdi. Ben de sinirlendim ve kavga başladı. Ağzıma geleni saydım ( ağır küfür etmedim) arabadan inmeden önce de "Belki sevgilin olmama izin verseydin ve
deneseydin o zaman rahatsız olmazdım keşke bana genel olarak benimle ilgilenmediğini söyleyip doğru düzgün davransaydın o zaman hiç böyle bir şey yaşamazdık ve en azından sana karşı ben her zaman dürüst oldum. Keşke sen de olsaydın" dedim ve gözleri dolup ağlamaya başladı. Yani ben anlamadım heteroyumm diyor ama ağlıyor.
Sizce arkadaşımın bana karşı duygusu var mı?